frrrr
|
to so še komentarji iz prve teme muki - fajn si me nasmejala mi smo pa danes po dolgem času imeli oljno kopel in je mali kot ponavadi brcal in vse pošprical - strop bo za preštrihat muki in Maxica - lepe otroke imata! sem vesela, da nista več med bolanimi. plenice - prejšnjič rekla, da so Sparove zanič... pa sm se zmotila. sm mislila Pretty Baby al neki takega, kar so nam zraven Pampersk dali enkrat za sprobat. no, v našem Sparu so nehali Huggies prodajat in sm Sparky sprobala, pa jih morm pohvalit. že dizajnersko so full fajne, ker ni unga odvečnega materiala okrog. raztegljive v pasu. niso take trde, ko se polula. vglavnem dnevne plenice za doma so super. za ponoči in potovanja so pa Fitke zakon. beki - a imajo v vašem vrtcu možnost oba zajtrka jest, al je na jedilniku mau mlečnega + mau kruha? ker pri nas je rekla, da bo ali ali in bodo mali lahk sami izbirali. drgač si pa prejšnjič rekla, da je Tinkara spala do 6:50 in sta skor v vrtec zamudili. takrat js vstajam in se mi zdi sredi noči. Jaša in mož pa spita vsaj do 8ih. včeraj sta celo do 9:10 spala kako bosta pa prišla do 8ih v vrtec na zajtrk mi pa ni jasno pa zvečer ob 20ih zihr spi. no, čez dan pa odvisno. včeraj uro in pol, danes uro. vidim, da ste novo temo odprle... bom tole tja postala altati - ne znam svetovat glede hranjenja kaj preveč. mi smo imeli vmes 3 al 4 dni, ko je zelo malo jedel, a se je uštimalo in imamo spet pravega jedca. kose je sam, z žličko ga pa še vedno lahko pitamo, proti koncu pa še sam poskusi, a brez večjih uspehov. do sitega se že ne bi mogel tako nahranit. sem pa med branjem opazila cepetanje no, o takšnem izsiljevanju sem enkrat pisala. to naše dete dela že nekaj časa - cepeta, se začne posili jokat,... vglavnem vidi se, da mu ni nič hudega. in sem spraševala kaj v tem primeru naredit, ker sem ga na začetku tolažila. no, zdej ga pa sam stisnem in sm tiho. včasih se mu pa začnem smejat in temu sledita dve varianti: se še bolj razhudi ali pa se začne tudi on smejat joškanje - naš mali se mi prilepi med joške, ko pridem domov pa čeprav jih dobi šele zvečer v postelji prav smešen je in je mož ugotovil, da mogoče pa to le ni tolk luštno -> si predstavljate kako bo to zgledalo, ko bom ponj v vrtec prišla lucika - hranjenje v kopalnici mi je pa všeč v oktobrski supermami je članek o cepljenju naših otročkov... zdej sm pa še js začela mau razmišljat o tem aja, pa o alergijah je neki... vsem, ki imate otročke alergične, pripada okrog 90€ dodatka za posebno nego otroka moci in tasha - pozdravite se! moci - bodi močna in ne nervirat Zoje če ti kaj pomaga, lahk rišeš, pišeš na privat pa še to: kolk je tema oktober 2006 velika, da jo lahk po mailu dobiš? @lina, kakšne torte babi peče, vau! Matjaža pa očitno že dolgo nisem videla, ker je pravi korenjak! piskot, vas tut babi fino razvaja pikapolona - js sploh ne šljivim tvja sm se šla kr v banjo vrečt in kakšno urco namakala + brala -> počutim se kot nova za ikeo seznam bom pa js kr zase obdržala, ker se bom tut kmalu odpravila v tisto smer na stari temi sm mogla bit še glasna sem link do te teme pripela, če nas bo katera iskala zdej vas grem pa prebrat
|