|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
5.12.2007 16:31:42   
mis
Punce, črne misli stran, december je tu, prazniki, obdarovanja, lučke, okraski in predvsem.... LJUBEZEN.... Pozdravite se, potem pa uživanje in cartanje do onemoglosti do novega leta. In še naprejuser posted image

Zaenkrat smo res zdravi pri nas, jaz seicer nekaj kreham in smrkam, a gre na bolje. TRKAM!

Piškotki, sprintam in pečemuser posted image

Muki, vse bo. pride dan. Men se je tudi danes zmešalo ko pride otrok 10x isto stvar vprašat, pa 10x lepo razložiš, pa vedno pride nazaj s čisto napačnimi stvarmi...user posted image user posted image

altati, dohtarji... no comment. Zdej pa spusti krpo in kuhalnico, otroke zakleni v hišo in pojdi za en teden v bolnicouser posted image

ah, bo že...user posted image  vsem!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.12.2007 16:38:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

altati, dohtarji... no comment. Zdej pa spusti krpo in kuhalnico, otroke zakleni v hišo in pojdi za en teden v bolnicouser posted image

mis, obljubim, da te bom ubogalauser posted image  (ko me pokličejo, sevedauser posted image )

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.12.2007 16:55:01   
mis
Altati, kako na debelo razvaljaš, na koliko stopinj pečeš, cca koliko časa. Za koliko piškotov je približno recept?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.12.2007 16:57:09   
moci
mah, zoja spet na veliko driskauser posted image pa je že nehala. rito ima čisto vneto. kuham kamilice, da ji bom z njimi umivala. zdaj sem jo skoraj 2 uri uspavala, jo je po mojem noro zvijalo. in ko je zaspala sem slišala drisko, ki je priletelauser posted image če jo previjem jo bom spet kdo ve kako dolgo uspavala, če je ne, bo rit še bolj uboga. mah, sranje no.
mene pa ful zebe in upam, da me ne useka, ker se mi bo zmešalo. user posted image

pa tako sem se veselila veselega decembra. v petek bi morale s kolegicami na večerjo. je odpovedala tista, ki nima nobene obveznosti. ker gre malo na potovanje. uf, sem jezna nanjo.
po drugi strani mi paše, da ne bom šla od doma, ko je doma norišnica. smo prestavile na torek. upam, da bo takrat že vse ok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.12.2007 17:05:06   
mis
Boga Zoja in Moci. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.12.2007 17:28:54   
Maxica
Moci, lahko, da sta kaj pokasirali še dodatno v bolnici. Saj so ti verjetno povedali, kako ukrepati pri morebitni driski, ki bi se spet pojavila. Ampak upam, da ne bo nič hujšega, da se počasi res poštima. Pazi pri njeni prehrani, ritko ji fino namaži z bepanthenom, pa fajn se pocrkljajta, mamin objemček pomaga bolj, kot vsaka bolnica.user posted image user posted image user posted image
Je pa zgleda res en tak smotan čas, da smo vsi nekaj čudni. Zdravnica mi je včeraj povedala, da se je na Gorenjskem že pojavila gripa. Še to.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 18:13:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 18:58:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.12.2007 19:02:45   
muki1
Sivkamivka, pa ne rečt, da po vseh štirih s coto drgneš po tleh user posted image . Jaz mam palco, pa stojim in s palco drezam po tleh.
Bajdevej user posted image  lepa torta.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.12.2007 19:09:28   
moci
sivkamivka, v bolnici so rekli in dali zloženko, kjer piše, da pri okužbi z virusom dieta ni potrebna, saj dokazano ne skrajša časa driske in tudi ne ublažiuser posted image čeprav se jaz še vedno ne strinjam. rekli so, naj je vse, kar hoče. glavno, da je.
jutri bom šla v lekarno po nelit. weledine kreme pa nimam. pa danes je bil matjaž v mullerju. bah.
bom probala še tea tree.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.12.2007 19:10:28   
moci
jaz sem pa pomila stanovanje z vodo in kisom. z viledo. na kolena grem redko. kadar so tla v kuhinji druge barveuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.12.2007 19:28:33   
muki1
Lucika, da ne pozabim pohvaliti vaše čudovite hiške. U, to bo fino, ko boste v njej user posted image . Pa novi član, kako se obnese? Saj ga že imate, mar ne?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.12.2007 19:30:51   
muki1
Moci, driska je normalna pri rota, lahko traja teden dni. Smrdi pa kot user posted image , a ne da? Upam, da bo Zojkina rita zdržala. Ona bo itak samo še bolje in bolje, v to sem prepričana. Pri meni je pa trajal rota par ur. Ampak si švoh še nekaj dni, upam, da se ga po čudežu izogneš.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.12.2007 19:40:42   
muki1
Anč, super za Tristana in njegovo ponovno vzljubitev vode user posted image  user posted image  user posted image . Pa upam, da bodo čestitke uspele, da bodo lahko parirale najinim user posted image . Koliko pa je stara sestra, da jo tako pomanjševalno kličeš?

Mis, izpah roke se je zgodil tudi moji sestri, ji je oče izpahnil ramo, ko je bila še majhna, pa se ji ni na srečo nikoli ponovilo.

@lina, uživajta z Juretom. Pocajtajta se , nacrkljajta, pa bravo za moža, da si vzame day off za bolovanje. Moj si ga je morda trikrat v najini starševski karieri, on je enostavno nenadomestljiv v službi user posted image  user posted image  . Matjaž pa gre v vrtec, ali ga imate tudi doma?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 19:45:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.12.2007 19:50:40   
Arabela
No mi smo uradno tudi bolani... mala ima vneto grlo, dobila Hiconcil, zjutraj je bila še ok, zdaj pa že cel dan temp., jest noče nič, samo k meni se stiska, spala je na meni uro in pol, zdaj se je že 2x prebudila v postelji... hvalabogu da vsaj pije.... pa hvalabogu za babico, ki mi danes dela ponoči družbo... JAz pa sem morala na hitro ozdraveti, zdaj se pa grem poskušat malce učit....

Pozdravčke pa mirno noč..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.12.2007 20:13:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Altati, kako na debelo razvaljaš, na koliko stopinj pečeš, cca koliko časa. Za koliko piškotov je približno recept?

uf, težka vprašanjauser posted image
Jaz razvaljam na cca 2-3 mm, pečem na 175 stopinj, cca 10 minut. Jaz to ful delam po oblutku, ne gledam na uro, priznam, Itak pa zavisi od pečice do pečice Pride pa, če so standardni modelčki, cca 60-70 piškotov.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.12.2007 20:15:35   
altati
moci, smilita se mi. Upam, da zdržiš, čeprav po mojih izkušnjah, se boš težko izognilauser posted image .
A imaš bepanthen, pa praško pasto, pa lubje??? Pri nas je kopel v lubju ful pomagala za ritko, res.
Je pa tako, da rota res kar dolgo traja.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.12.2007 20:17:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sivkamivka, pa ne rečt, da po vseh štirih s coto drgneš po tleh user posted image .

Jaz točno tako delam. Sem mi zdi, da učinek s palico ni isti, kot če si na vseh štirih in s cunjo v rokahuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.12.2007 20:18:31   
altati
ja, moci, to da diete ni, sem že pri Tii izvedela. In sem se kar držala tega. Razen gostih sokov naj ne bi pili so nama takrat rekli na infekcijski.
Naj res je in pije kar ji paše.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.12.2007 20:19:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

bom kar rešetke namontirala in morske prašičke spodaj redila user posted image

super idejauser posted image user posted image  Jo lahko ukrademuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.12.2007 20:20:43   
altati
Arabela, naj se Katarina hitro pozdravi!Ena user posted image  zanjo!Ti se pa lepo, v miru uči.Pa ne pretiravaj, ok?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
5.12.2007 20:30:17   
Maxica
Arabela, naj se Katarina čimprej pozdravi. user posted image Ima pa Hiconcil tudi Max, danes ga je pa še moja mama dobila. Očitno je res nekaj v zraku.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
5.12.2007 20:31:32   
Maxica
Mi smo bili prej na Miklavževanju, tako da videli smo ga že, je rekel, da domov bo pa ponoči prišel. Lan že spi, Max gre pa zdaj.
Lep Miklavžev večer vam želim, pa ne pozabite mu nastavit.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
5.12.2007 20:36:44   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

No mi smo uradno tudi bolani... mala ima vneto grlo, dobila Hiconcil, zjutraj je bila še ok, zdaj pa že cel dan temp., jest noče nič, samo k meni se stiska, spala je na meni uro in pol, zdaj se je že 2x prebudila v postelji... hvalabogu da vsaj pije.... pa hvalabogu za babico, ki mi danes dela ponoči družbo... JAz pa sem morala na hitro ozdraveti, zdaj se pa grem poskušat malce učit....

Pozdravčke pa mirno noč..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, ti si pa res pridnauser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......