|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
5.12.2007 13:01:26   
Maxica
Moram prav pozdravit našo Piškotko, pogrešanko drago. user posted image Oglasi se še kaj, pa upam, da se ti delovnik kaj kmalu umiri, to je noro.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
5.12.2007 13:02:10   
Maxica
Altati, a ti to pečeš že za praznike al kr tako, iz dolgcajta? Predvidevam, da taki fini piškoti ne zdržijo do konca meseca, al kako?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.12.2007 13:31:04   
Anonimen
dan

danes še bolj driskamo kot včeraj, temp. pa je malo padla, vglavnem, greva k P., že kar vidim, da bo tudi ona rekla, da naj čimveč pije, ampak moj otrok naredi 2 požirka in potem s flašo špancira po stanovanjuuser posted image !
Mislim, da smo tistih par gramov pridobljenih v zadnjih 3 tednih spet izgubiliuser posted image , jo bom prav stehtala danes- če ne drugega!
Res ne bi šla rada na infekcijsko, ker sem že 3 tedne tja hodila in imam bolnic, vsaj do 20tega, zadostiuser posted image
Tudi ostali- hitro se pozdravite!!!

Altati- naše zdravstvo je podn od podna- sej se vsake toliko časa najde kakšna svetla zvezdica med njimi, ampak, en sam ne more nič spremeniti!  Potem imajo pa še sestanke o tem kako mizerne plače imajouser posted image

Tele piškotke bom pa jaz tudi probala- ampak jaz piškote zmeraj ali preveč ali pa premalo zapečem???- kakšen nasvet??

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
5.12.2007 13:49:52   
altati
Maxica- mnenja imam že kakšna štiri. In vsi se strinjajo, da je operacija potrebna. Žaluser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
5.12.2007 13:50:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: altati

*lina*, jaz ravnokar pečem tele piškotke. Meni so noro dobri! Pa še domišljiji daš lahko prosto pot:

Mandljeve zvezdice, lunce, smrečice...karkoli že pač narediš

200g mehke bele moke
150g sladkorja
2 zavitka vanilijevega sladkorja
čisto malo soli
za noževo konico cimeta
2 rumenjaka

V moko narediš luknjico in iz sestavin narediš an sredi moke grobo kašo (upam, da je razumljivo, akj želim povedatiuser posted image ) iz vsega, nato dodaš 200g na kose narezanega masla ali margarine in 7 dag olupljenih mandljev(ali lešnikov ali orehov).
Zneteš gladko testo. Daš za kakšnih 15 minut v hladilnik. Nato ga zvaljaš in z modelčki delaš zvezdice, rožice, lunce, smrečice, zvončke.....po želji.....

jaz jih še krasim z sladkornimi biserčki, lešniki, pisanimi mrvicami, bonbončki....
Del piškotov tudi do polovice namažež z nugatom.

A bo v redu recept?
Lepi so, dobri, pa še enostavna izdelava.

super recept. kdaj bo testiranje?

piskoti se hladijo. Toplo vabljenauser posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
5.12.2007 13:50:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

o, miklavževa pomočnica se je javila. user posted image user posted image kje se potepaš? 

piskote pečemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.12.2007 13:51:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

imam samo en komentar na vse vase poste zadnje dni: GROZA!

1. groza ker je toliko bolanih.
2. groza ker nekateri nocejo spat.
3. groza ker so v zdravstvu taki kekci.
4. groza ker so nam temo zbrisal.
5. groza ker je od moci pozabu spraznit stroje.
6. groza ker je muki slaba, upam da se sestavi.

kako dober povzetekuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.12.2007 13:52:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, a ti to pečeš že za praznike al kr tako, iz dolgcajta? Predvidevam, da taki fini piškoti ne zdržijo do konca meseca, al kako?user posted image

zdržijo, zdržijo, če jih nihče ne bi jedeluser posted image ....
ampak po moje bodo za kakšnen teden, potem pa jovo na novo...sam ne vem kdo jih bo pekel, če bom v KC-juuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
5.12.2007 13:53:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Tele piškotke bom pa jaz tudi probala- ampak jaz piškote zmeraj ali preveč ali pa premalo zapečem???- kakšen nasvet??

ko so svetlo rjavi, so pečeniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
5.12.2007 13:53:28   
altati
Maxi- pečem zaradi praznikov in iz veseljauser posted image . A boš enga piškotka?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
5.12.2007 14:21:10   
muki1
Oj, kakšen negativen post sem danes zjutraj spisala, bljaks Muki1.
Ampak res me je prijelo, da sem mislila, da se bom razpočila, to je še nekak najboljši opis mojega počutja. Zgleda da je bil napad tesnobe ali kaj user posted image

Skratka, sam vas šla potem malo prebrat, da sem se nehala tresti, potem pa na delo in sem se med delom pomirila. Zdaj mi je že smešno, ampak res sem se čudno počutila.
No, naj še napišem kaj dogaja, 2 dni se nisem nič javila.
V ponedeljek me je mož klical v službo, da je naša psica Dina baje pojedla nek strup. Kaj naj....ja, pripelji jo k meni v službo, da ji bom prst potlačila v grlo, naj izbruha user posted image  Seveda se mi je stisnilo srce in sem se prestrašila, ampak me je razjezil, da namesto da bi klical na veterino ali hitel domov on prvo mene kliče, kaj naj. Sestra ji je medtem že dala aktivno oglje in mož je potem hitel domov, da jo je peljal k veterinarju. Od tam so ga poslali v Kalio po informacije o strupu in izkazalo se je, da gre za nek neškodljiv posip, hvala bogu. Baje je tudi za človega neškodljiv, če ga zaužiješ, samo veliko moraš popiti user posted image
Jaz pa sem po službi šla z Ivo popoldan k dežurnemu, ker je imela čisto fuč oko. Beri gnojno zlepljeno in zatečeno. Gneča je bila za ****. Otroci res bolani, ubogi, ej, kaj sem videla. En zastoj dihanja med spanjem, ena napotnica za bolnico, en otrok na pol v komi z vročino 40 je tam ležal, pa ena punčka je veselo bruhala v čakalnici, en iz neznanega vzroka zatekel prst in par vročičnih. Upam, da nisva fasali še ene tri bolezni z Ivo, ampak čakati pa tudi nisem mogla ker je imela že čisto zatečeno oko.
No, Iva je seveda veselo tekala po čakalnici, da sem jo komaj krotila, ona bi božala otroke, jih objemala, se skrivala, potem sem jo raje odnesla na hodnik, ker sem upala, da bo manj možnosti za okužbo,tam pa je videla čistilko z vso kramo in se zapodila za njo, gospa pa je seveda bila vsa polaskana in ji je delala ku-ku, s tem pa se je Ivi tako neverjetno prikupila, da je bila mala eno uro čisto obsedena in je letala po hodniku in stopnicah ter na ves glas klicala TETE. Ko je vmes čistilka pokukala iz kakšne sobe je prekipevala od sreče.
No, ko sva končno prišli na vrsto in bili obdelani je bila kartica nepotrjena, laufam jo potrdit, pa jo potrdim, pa je še vedno nepotrjena pa jo laufam še enkrat potrdit pa je neveljavna....bla bla bla, skratka komaj sem se dokopala do tistega ušivega Tobrexa, ampak Ivi pa le gre na bolje user posted image .
Včeraj pa sem imela en seminar in sem bila ves dan odsotna, po seminarju je sledil obvezen šoping in sem si dala duška( škornji v Bati, znižani 50% - ima Boga user posted image , hlače, srajca in ena mikica), pa tudi Miklavž bo danes nosil. Sem nakupila toliko malih stvarčic, da sploh ne vem, kaj bo za Božička in kaj za Miklavža user posted image  Za punci, kakopak, midva z možem si letos podariva Dunaj. V soboto, a sem rekla?
No, ko sem prišla domov pa taka sreča, Iva je s svojimi drobnimi nogicami skušala prav bežati k meni, pa kričala je MMMMAMMMMMAAAAAA, Neža pa seveda tudi. Vsako na eno roko, hopa cupa, lubčkanje, joškanje, kopanje večerja in spat. Jaz pa vred z njima.
Tako, danes pa po službi grem v vrtec krasit jelko, potem pa domov čakat, le kdaj bo prišel Miklavž....komaj čakam.

Tako, zdaj pa grem malo pokomentirat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
5.12.2007 14:32:33   
muki1
Moci, niti za sekundo ti ne zavidam tvojega položaja. Pa točno  vem, kako si se počutila, ker sem z Nežo bila že na istem. Groza, sploh ne najdeš besed. Kot da ni dovolj že to, da moraš gledati svojega otročka kako trpi, še prenašati vse skupaj, od tiste male sobe, čudnih postelj, pri nas so bile tudi sestre bolj kot ne neprijazne in nejevoljne. Pravi trening živcev, res......
skratka, zdaj je minilo, doma sta in predpisujem vama strogo uživanje na vse mogoče načine. Od izležavanja, basanja z nezdravo hrano, predvsem se svetuje čokolada na 101 način.

Maxica, tudi vi si boste počasi prislužili en živčni zlom, če ne boste nehali zbolevati user posted image . Upam, da je to zadnjič v tem letu in v tej zimi. Prav?
Da bosta fanta zdrava in boste lahko v miru in veselju pričakovali Božične praznike, ki si jih zadnjič tako lepo opisala.

Remy, tudi zate držim pesti, da ne končata na infekciji. Upam, da Tinkara neha driskat, pa le sili jo piti, pa makar vsakih nekaj minut naredi en požirek. Bolje to kot nič.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
5.12.2007 14:36:51   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kaj je z našim otrokom user posted image še ne spi... ponavadi okrog 19ih, najksneje 20ih v miži... zadnje 3 dni se do 21ih uspavava. pa ga ne bi še spat peljala ob 19:30, če ne bi bil zaspan. in potem obe joški sprazni, že zadrema. ko ga odklopim (ker me vse boli), se pa zbudi in ne e kaj bi. v naročju mu ne paše, ležat ne... nič mu ne paše... pesmice, zvezdica... nič. tk fajn smo se odvadili dnevnega dojenja, nočno odvajanje je šlo fajn... pol pa tale virus in joškanje non-stop.. zdej me pa slači, ko me vidi in zvečer bi me pojedel user posted image spodaj mu je sicer danes pokukala desna dvojkica, a ni bil čez dan nič tečko, torej je samo joškovisnost kriva. pred 15imi minutami sem mu povedala, da ga mam rada in ga ne bom kdaj zapustila, ampak zdej grem pa v dnevno, on bo pa z očkom zaspal. in kaj slišim zdaj? ratalo user posted image tišina, mali spi user posted image

Si si že sama odgovorila in naj te potolažim, da je IVA še malenkost hujša. Mislim, da se definitivno doji več kot lani takega časa.....ampak takrat se je zaradi preživetja, zdaj pa zgolj zaradi......... česa že?

Aja, crkljanja. Nekaj časa ji bom še pustila to veselje, ker kar škili od zadovoljstva ko pridem domov in se podojiva.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
5.12.2007 14:38:53   
naja78
čao punce.
matr mene je strah ko berem kolk ste nekateri bolni.user posted image
želim vam da se hitro pocajtate.

altati:welcome to hospital city..........no pr nas ni tko.hvala bogu.za 1x sem ful zadovoljna s svojon službo.user posted image

za driske neverjetno pomaga LINEX in SANOSTOL,ki ga dobiš brez recepta.zobajte suhe borovnice.

mi smo mislili danes iti miklavža gledat v btc,pa smo se ustrašili gužve in virusov.....user posted image

pri nas bo nosil in upam da tudi vam kaj prinese.seveda bo,saj ste pridne.
lep dan še naprej.

aja mi smo ukinili flaško,da se pohvalim.pije po kozarcu in lončku,ki ne poliva.
čez dan ni panike,ponoči nam za 1x gre,kaj bo danes pa še povem.
noč je bila mirna,z 2x zbujanjem,pitjem kompota in smo spali od 20-7 zjutri,ko sem ga zbudila za k variški.

mi delamo,pa vse skup nič.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
5.12.2007 14:49:56   
muki1
Altati....prebrala tvoj post, sem brez besed. Verjamem, da si dovolj samozavestna in odločna, da si nisi dovolila, da bi te tam nekaj nategovali in si vse lepo povprašala kako in kaj. Pa NIKAMOR nisi prišla. Zdaj si lahko mislim le HVALA BOGU, DA SEM ZDRAVA  in si to mantro shranim v male možgane ter si jo potegnem ven vsakokrat ko bom tečna, ko bom bentila ker me je mož klical kaj naj dela, ko bom bentila, da je direktor prosil nemogoče, ko bom bentila, da imamo umazano, razmetano, ker ni postorjeno še to in ono...mislim, človeku res odvzamejo dostojanstvo, ti mesarji user posted image .
Mah, ni čudno, da se folku trena.... in ravno včeraj sem poslušala nekega DOC MAG BRRRM BLLLM PIIP predstojnika, ki je zelo smelo zatrjeval, da so si ta izraz BOGOVI V BELEM NISO DALI izmislili pacienti, da si ga niso dali zdravniki. Mislim.... čemu le user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
5.12.2007 14:52:39   
Maxica

Maxica- mnenja imam že kakšna štiri. In vsi se strinjajo, da je operacija potrebna. Žaluser posted image .

Ok, to razumem, sam če bi te operirali kje drugje, kjer imajo mal bolj normalen način in pristop.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
5.12.2007 14:54:02   
muki1
Grem zdaj v vrtec krasit.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
5.12.2007 14:55:05   
Maxica
Muki, tako te je pa prav fino brati.user posted image  Verjetno je šlo res za napad tesnobe, sam zakaj?user posted image
Naj se ti izteče tako, kot si želiš, predvsem za soboto. Bolnice in obiski zdravnikov pa človeka res čist sesujejo in zamorijo, pišuka, kr začneš tuhtat, kdaj boš ti na vrsti ali otroci...user posted image  Šcšcšc negativne misli stran!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
5.12.2007 14:56:12   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Lepo se imejte, mi smo imeli okraševanje v ponedeljek, ampak kaj, ko je bil Max bolan. Pa tast je prav prišel naredit en par okraskov, da jih bi nesli s sabo. Eh, pa ob drugi priliki.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
5.12.2007 14:57:01   
Maxica

Maxi- pečem zaradi praznikov in iz veseljauser posted image . A boš enga piškotka?

Mmm, piškote imam pa zelo rada.user posted image  Pri nas sestra zelo rada peče, sploh za praznike, se že veselim. Mljask, mljask.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 15:30:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
5.12.2007 15:35:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ok, to razumem, sam če bi te operirali kje drugje, kjer imajo mal bolj normalen način in pristop.user posted image

ej, tudi o tem se že premišljevala, a je moj ginekolog zatrdil, da mi je zrihtal najboljpega kirurga na tem področju (se je res osebno zmenil z njim) in da k drugemu ne smem oz.me ne pusti. pa recimo, da svojemu ginekologu res zaupam.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
5.12.2007 15:36:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mi smo pa včeraj popoldne v šoli ustvarali, pri Tii: obeske iz slanega testa, risali na steklo, rezali, valjali, barvali...bilo je prav fletno. Jaša je pa tačas z user posted image  raziskoval šolo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
5.12.2007 15:37:34   
altati

o, miklavževa pomočnica se je javila. user posted image user posted image kje se potepaš? 

piskote pečemuser posted image

nisem mislila tebeuser posted image mislila sem na piškotkouser posted image

sem mislila, da mene misliš, kosem ravno piškotke peklauser posted image . Piškotke za Piškotkauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
5.12.2007 15:50:44   
*anč*
helou!

kako ste kej, moje drage virtualke?   mi smo fino ... krotim malega lumpija,ke se še vedno na moj NEEEE odziva s smehom user posted image . danes je ugotovil,da je fino metat stvari čez oknouser posted image ajaj, kaj nas še čaka ...
vam pa z veseljem in ponosom povem,da moj sine spet uživa v vodi user posted image user posted image . včeri je mal pojokal,ko sem ga dala v banjo,kake 3 sekunde, pol sva se pa igrala z ribicami in spet je šprical ko nor,da sem bla mokra jst in še cela kopalnica user posted image . ga je blo prou lušno gledat in sem ga kr pol ure pustila ...  se je zmatral in šel ob 8ih spat ( nevem kdaj je šel nazadnje tko zgodi).

piškotki  bojo sigurno dobri, altati ... a ni fino,ko diši celo stanovanje?  jst na žalost nimam pečice,tko da bom pekla na morju. gremo dol za novo leto z enimi prjatli in bomo ostali 10 dni, komi že čakam.

danes pride na obisk moja mala sestra in bova delali čestitke user posted image .  upam,da se bo sine kej zamotu in naju ne bo preveč oviral user posted image .

lu,sivkamivka  user posted image za krašenje! venček je krasen, tak minimalističen, smrekov krog pa tudi,ker je tako poseben.
tudi mi smo začeli z okraševanjem ... v soboto sm kupila"božične veje" z rdečimi bunkicami, venček za na mizo in omelo,ki nam visi nad vrati v dnevno sobo,da se mormo skos lupčkat user posted image .

muki  včasih pride kak dan,ko se ti zdi vse mim in preveč. tud jst sm bla že parkrat pred eksplozijo, čez par ur se mi je pa zdelo že vse super ...

moci  dobrodošli nazaj!  upam,da se zoji kmalu povrnejo moči.

maxica pozdravite se!

piskot  ti pa si revca ... 12 ur na dan delat je pa mal too much. naj hitro pride zasluženi dopust!

mejte lep dan!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?