muki1
|
Oj, kakšen negativen post sem danes zjutraj spisala, bljaks Muki1. Ampak res me je prijelo, da sem mislila, da se bom razpočila, to je še nekak najboljši opis mojega počutja. Zgleda da je bil napad tesnobe ali kaj Skratka, sam vas šla potem malo prebrat, da sem se nehala tresti, potem pa na delo in sem se med delom pomirila. Zdaj mi je že smešno, ampak res sem se čudno počutila. No, naj še napišem kaj dogaja, 2 dni se nisem nič javila. V ponedeljek me je mož klical v službo, da je naša psica Dina baje pojedla nek strup. Kaj naj....ja, pripelji jo k meni v službo, da ji bom prst potlačila v grlo, naj izbruha Seveda se mi je stisnilo srce in sem se prestrašila, ampak me je razjezil, da namesto da bi klical na veterino ali hitel domov on prvo mene kliče, kaj naj. Sestra ji je medtem že dala aktivno oglje in mož je potem hitel domov, da jo je peljal k veterinarju. Od tam so ga poslali v Kalio po informacije o strupu in izkazalo se je, da gre za nek neškodljiv posip, hvala bogu. Baje je tudi za človega neškodljiv, če ga zaužiješ, samo veliko moraš popiti Jaz pa sem po službi šla z Ivo popoldan k dežurnemu, ker je imela čisto fuč oko. Beri gnojno zlepljeno in zatečeno. Gneča je bila za ****. Otroci res bolani, ubogi, ej, kaj sem videla. En zastoj dihanja med spanjem, ena napotnica za bolnico, en otrok na pol v komi z vročino 40 je tam ležal, pa ena punčka je veselo bruhala v čakalnici, en iz neznanega vzroka zatekel prst in par vročičnih. Upam, da nisva fasali še ene tri bolezni z Ivo, ampak čakati pa tudi nisem mogla ker je imela že čisto zatečeno oko. No, Iva je seveda veselo tekala po čakalnici, da sem jo komaj krotila, ona bi božala otroke, jih objemala, se skrivala, potem sem jo raje odnesla na hodnik, ker sem upala, da bo manj možnosti za okužbo,tam pa je videla čistilko z vso kramo in se zapodila za njo, gospa pa je seveda bila vsa polaskana in ji je delala ku-ku, s tem pa se je Ivi tako neverjetno prikupila, da je bila mala eno uro čisto obsedena in je letala po hodniku in stopnicah ter na ves glas klicala TETE. Ko je vmes čistilka pokukala iz kakšne sobe je prekipevala od sreče. No, ko sva končno prišli na vrsto in bili obdelani je bila kartica nepotrjena, laufam jo potrdit, pa jo potrdim, pa je še vedno nepotrjena pa jo laufam še enkrat potrdit pa je neveljavna....bla bla bla, skratka komaj sem se dokopala do tistega ušivega Tobrexa, ampak Ivi pa le gre na bolje . Včeraj pa sem imela en seminar in sem bila ves dan odsotna, po seminarju je sledil obvezen šoping in sem si dala duška( škornji v Bati, znižani 50% - ima Boga , hlače, srajca in ena mikica), pa tudi Miklavž bo danes nosil. Sem nakupila toliko malih stvarčic, da sploh ne vem, kaj bo za Božička in kaj za Miklavža Za punci, kakopak, midva z možem si letos podariva Dunaj. V soboto, a sem rekla? No, ko sem prišla domov pa taka sreča, Iva je s svojimi drobnimi nogicami skušala prav bežati k meni, pa kričala je MMMMAMMMMMAAAAAA, Neža pa seveda tudi. Vsako na eno roko, hopa cupa, lubčkanje, joškanje, kopanje večerja in spat. Jaz pa vred z njima. Tako, danes pa po službi grem v vrtec krasit jelko, potem pa domov čakat, le kdaj bo prišel Miklavž....komaj čakam. Tako, zdaj pa grem malo pokomentirat.