Clody -> RE: OKTOBER 2006 (29.11.2007 9:35:02)
|
Jutroooo!! Evo, pa sem spet priklopljena. Nam je crknil računalnik, pa je malo trajalo, da se priklopimo, ker sva sama iskala napako. Smo pa tudi mi kupili smrečico, zdaj pa še iščem lesene kugle, ki so mi bile zmeraj ful všeč. U bistvu ne gre za kugle, ampak razne like. Midva nikoli nisva delala smrečice, tako da jo bomo letos prvič postavili, pa še to zaradi nejca. Nevem, teh praznikov se jaz nikoli ne veselim, ker jih doživljam kot eno letanje za darili, spet pretirano druženje s sorodniki, ........ Ko še nisva imela Nejca naju nič ni bilo doma, hitro sva opravila nujne zadeve, potem smo se pa veselili s prijatelji cele dneve in noči, zadnje dva dni sva pa gladko prespala in se sestavljala. Na Bledu je vsako leto fino rajanje, vsi so zunaj, tako da srečaš miljon ljudi, ki uživajo ob kuhanem vinu, šnopčku in muziki. Tako da se midva navajava na nov način preživljanja novega leta![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Še sreča, da ima vsaj moja sestra otroka, da bomo lahko skupaj kak kozarček zvrnili ko damo otroke spat. Ostale prijatelje bo pa treba malo gnat, naj več seksajo madona, da bo še kak otroček. Ker takole ne gre več. Tako, zdaj pa vas grem malo brat, da vidim kaj sem zamudila!
|
|
|
|