Anonimen -> RE: OKTOBER 2006 (28.11.2007 17:59:35)
|
ja ja...se vidi, da so oktbrčki malo bolančkani pa je bolj zatišje tuki.... Glede psov pa......sej nimam nič proti in je vse Ok, a kaj se tukaj vse spomnejo in jih oblečejo v nogavičke in šale in kape, pa nahrbtnike,.... ma sej je vse v mejah normale, a to mi sliči že na bolano... Drugače smo se mi pocajtali, mali že veselo ragraja ( no, sej to ni nikoli prenehal ), danes smo še celo noč prespali.....je pa ena velikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maminaa maza......skoz bi se me držal za noge, bil v naročju, obožuje knjige in posledično bi želel da jih skoz bereva...kar je super, a kaj ko se sam ne zna nič zaigrati.....imamo kocke, pa še voziček zraven in jih u porablja zato, da jih pripelje v kuhinjo in ni večjega užitka kot da jih tam strese....... potem se vsede v omaro, zmeče ven piskre in montira kocke...potem gre po koš za smeti, ga pregleda in obrne naokrog in vanj zmeče igrače....potem gre v stranišče, ker slučajno tale daljinc še ni bil v straniščni školjki.....nato gre v svojo omaro, ker bi se rad preoblekel in zmeče vse cunje ven...medtem sem jaz pospravila kocke, jih vidi in zgodba se ponovi... vmes šibamo še v spalnico pod posteljo, ker so tam eni kufri in jih moramo zmeči ven... aja, pa kahlica je za na glavo ane ? ... No to je opis današnjega dopoldneva....trenutno spimo, a smo zaspali s kričečim jokom, v vozičku, ker sva šibala na tržnico...da o krivovernih pogledih ne govorim... In kaj bom kuhala ? En rilc, ki je ostal še od včeraj...
|
|
|
|