Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 10.10.2007 22:32:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
Tole je moja "približno" sanjska razporeditev prostorov:
|
|
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 10.10.2007 22:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A erker tudi rabiš?
|
|
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 10.10.2007 22:34:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A erker tudi rabiš? ne, fuj samo razporeditev mi je OK tako kot je zgoraj
|
|
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 10.10.2007 22:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A erker tudi rabiš? ne, fuj samo razporeditev mi je OK tako kot je zgoraj Nisi me razočarala
|
|
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 11.10.2007 8:00:22
|
|
|
|
kalbo
|
Pa da bi sama notr strašla...nou tenks Ma kaki sama, sej tud tebe čaka nekje princ na belem konju , po možnosti gradbenik, ki bo znal uresničiti tvoje zamisli
|
|
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 11.10.2007 8:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
možnosti gradbenik Pravnika, gradbenika in ekonomista obvaruj nas o Gospod
|
|
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 11.10.2007 18:24:49
|
|
|
|
mišk
|
Jana 73, maš dober okus. Tale Vila od Marlesa ima super razporeditev, pa tud od zunaj je svetovna za pogledat!
|
|
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 11.10.2007 18:27:28
|
|
|
|
mišk
|
Aja, pa mimgrede, a je erker vam res tako grd za pogledat, al jih je že preveč in je zato out? Jst nimam glih nekega mnenja posebnega o njem, ampak me res zanima vaše mnenje. No, na katero tako bolj utrgano bajto ful paše, včasih je pa res čist odveč in načičkano.
|
|
|
|
RE: Vsak otrok v svoji sobi? 11.10.2007 20:31:28
|
|
|
|
Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Tole je moja "približno" sanjska razporeditev prostorov: Hja, približno res... Prvič pogrešam utility, ampak če maš tako bajto itak rabiš čistilko, tak da čist sprejemljivo. Pa mela bi še zgornjo kopalnico ločeno na dva dela, pa mela bi kuhinjo bolj povezano z dnevno... Drugače je pa svetovno ločen bivalni del. Erker je tud men čist mim, in mi je že šel res na živce, prav vse bajte ga majo, če paše al pa ne. In redkim, vsaj za moj okus, paše... No, hvala bogu je to mim. Če bi pa ga že mela, pa bi raje kaj kvadratnega. Drugače pa se, da odgovorim na temo, v celoti strinjam s tistimi, ki pravijo, da tri otroške in pika. In večina hiš ima v mansardi predvidene tri sobe in kopalnico. Pa prostor za zaželjen kabinet se tudi najde, brez skrbi. Če pa nisi omejena s kvadraturo, potem sploh ne bo problem. Prostore boš potem razporedila glede na to, kakšna bo razlika v letih med . Če bo majhna, potem bodo eno sobo imeli dolgo za igralnico... Če pa bo večja, pa boste sobe odrejali po potrebi. Mi imamo tudi v projektu dve otroški in en kabinet v nadstropju. Spodaj pa spalnico z garderobno. Ker bo zdaj razlika med otrokoma majhna - dve leti in pol - bosta na začetku otroka skupaj v eni večji sobi 17,5 kvadratov, midva pa bova spala skupaj v nadstropju z njima v malo manjši otroški. Spodaj pa bo zaenkrat igralnica. Ko bo pa starejša izrazila željo po svoji sobi, se boma midva preselila dol v spalnico, mlajši otrok pa v svojo sobo.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?