|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ploščice ali parket
8.10.2007 10:59:21   
corfu
Kaj imate po kuhinji, dnevni in jedilnici? Ploščice s talnim gretjem ali parket? Baje, za krčne žile talno gretje ni dobrouser posted image  Parket zgleda bolj topel, domač, no kaj imate. Prednosti, slabosti enega in drugega?

Hvala

Uživaj življenje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ploščice ali parket
8.10.2007 11:03:56   
pety78
V kuhinji imam ploščice. V dnevni in jedilnici pa laminat, ampak bi raje parket. Si pa ne predstavljam ploščic še v dnevni...

Definitivno za parket.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2007 11:12:29   
melanija
Jaz imam v kuhinji ploščice, ki so polkrožno zaokrožene in se nadaljujejo v parket v dnevni sobi (vse je en prostor).

Parket absolutno in brez talnega gretja.

Svakinja ima po kuhinji, jedilnici in po dnevni talno gretje, ko pridem k njej mi hočejo noge odpast, ker tega ne prenašam. Pa še krčnih žil nimam, meni to enostavno ne paše. Pa je hiša nova, spomladi so se vselili.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2007 11:49:32   
Nika v službi
V kuhinji ploščice, v jedilnici in dnevni sobi parket. Vse brez talnega gretja.

Mislim pa, da če je talno gretje pravilno instalirano in nastavljeno, ne bi smelo biti večjih problemov (razen tistih, ki imajo res kakšne hujše zdravstvene težave in jim tovrstno ogrevanje pač ne paše - tako kot npr. namakanje v whirlpoolihuser posted image )

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2007 11:55:44   
mika
kuhinja, jedilnica, dnevna- en prostor in smo položli parket.

po skoraj enem letu bivanja v hiši nisem opazila nobenih slabosti.

talno gretje imamo samo v kopalnicah.

< Sporočilo je popravil mika -- 8.10.2007 12:05:22 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2007 11:59:07   
sazi
mi smo sicer še v fazi izdelave, pa bomo imeli povsod parket in povsod talno gretje

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2007 12:43:31   
TinkiBinki
Tudi mi bomo imeli v jedilnici ploščice, jedilnica in dnevna soba pa parket.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2007 13:18:18   
honey
Kuhinja in jedilnica ploščice, dnevna soba parket. In čez cel prostor (to je vse skupaj) talno gretje + kopalnice. In moram reči, da smo pred kakšnim tednom zakurblali talnega in imamo nastavljeno mislim da na 20 °C in je ravno toliko, da so ploščice tople oz. niso prav ledeno mrzle, kot brez talnega. Moram pa reči, da je tako dober občutek, ko zjutraj oz. ponoči greš bos na WC in ti noge ne padejo stran user posted image . V glavnem, super je.

Aha, še to - prednosti in slabosti. Ploščice v kuhinji in jedilnici so mi všeč zato, ker tudi če mali kaj polije ali pa jaz kaj polijem ali stresem po tleh, se enostavno ne sekiram, tudi če malo kasneje pobrišem in tudi če mi pade posoda na tla, se ne bojim, da se bo parket poškodoval. Ker se mi je že pripetilo, da mi je lonec padel na tla (v bivšem stanovanju sva imela parket v kuhinji) in je to povzročilo luknjo v parketu. Imava pa granitogres v kuhinji, tako da ni bojazni, da bi se ploščice hitro razbile.

< Sporočilo je popravil honey -- 8.10.2007 13:19:11 >

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2007 13:22:50   
mojsoncek
Kuhinja - ploscice, jedilnica in dnevna soba - parket.

Mi je pa ful vsec kombinacija ploscic in parketa v enem prostoru.

A ja, talnega gretja nimamo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2007 13:29:09   
Lunca1
Midva imava parket. Ploščice so mi preveč hladne. manjko parketa pa je, da če imaš poplavo, ti ga lahko dvigne. No nama ga na srečo ni, čeprav nama je že enkrat spustil pomivalec.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2007 13:36:32   
amalija
Mi2 imava povsod ploščice in to brez talnega gretja. Imava pa neko dodatno izolacijo, ampak nimam pojma, kakšno.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2007 13:43:35   
la-na
V kuhinji ploščice, v dnevni in jedilnici parket, vse brez talnega gretja. Če bi še enkrat delala, bi dala v kuhinjo pod ploščice še talno gretje. V kopalnici ga imamo in mi je tako fino, da stopiš na tople ploščice...

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2007 23:28:41   
Annny
Mi bomo dali v kuhinjo ploščice, v dnevno parket, povsod talno gretje (edino ogrevanje). lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2007 7:56:42   
Anonimen
Vedno parket povsod, razen kopalnice, tudi naslednja hiša ali stanovanje bo tako. Brez talnega gretja. 

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.10.2007 11:25:53   
jera3
Tudi midva sva bila v tej dilemi in sva se odločila za parket povsod, razen kopalnice in WC-ja, ker se mi zdi keramika ful hladna, ne glede na talno gretje, za dnevno se mi zdi sploh neprimerna. Stvar okusa in možnosti.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.10.2007 15:18:12   
Skaana
V kuhinji in jedilnici opeka, v dnevni bo parket. Povsod bo talno gretje.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu jera3)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.10.2007 13:25:52   
k1
imamo po celi hiši talno gretje. ploščice pa v hodniku, kopalnici, kuhinji, ostalo parket. s talnim smo zelo zadovoljni. 

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.10.2007 21:59:34   
Anonimen
laminat. oz parket daj. talno gretje ni več tisto kar je blo včasih da bi bilo nevarno za krčne žile. zdaj temperatura vodi v talnem gretju ne presega 30 stopin, ponavad je še nižja včasih so pa talno delal da so kr iz radiatorja potegnil še en ror po tleh pa mel pol še 60 stopinj al kok je blo v radiatorju vroča voda še po tleh. to pa pol res ni ok.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?