honey -> RE: ploščice ali parket (8.10.2007 13:18:18)
|
Kuhinja in jedilnica ploščice, dnevna soba parket. In čez cel prostor (to je vse skupaj) talno gretje + kopalnice. In moram reči, da smo pred kakšnim tednom zakurblali talnega in imamo nastavljeno mislim da na 20 °C in je ravno toliko, da so ploščice tople oz. niso prav ledeno mrzle, kot brez talnega. Moram pa reči, da je tako dober občutek, ko zjutraj oz. ponoči greš bos na WC in ti noge ne padejo stran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . V glavnem, super je. Aha, še to - prednosti in slabosti. Ploščice v kuhinji in jedilnici so mi všeč zato, ker tudi če mali kaj polije ali pa jaz kaj polijem ali stresem po tleh, se enostavno ne sekiram, tudi če malo kasneje pobrišem in tudi če mi pade posoda na tla, se ne bojim, da se bo parket poškodoval. Ker se mi je že pripetilo, da mi je lonec padel na tla (v bivšem stanovanju sva imela parket v kuhinji) in je to povzročilo luknjo v parketu. Imava pa granitogres v kuhinji, tako da ni bojazni, da bi se ploščice hitro razbile.
|
|
|
|