|
RE: Nasveti, ki so vam šli na živce 19.10.2007 18:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeprav že nekaj dni nič novega, bom pa še jaz.. Sem v tretje noseča (nenačrtovano), imam dve punčki. Ko grem v trgovino in srečam znance je prvo vprašanje, kdaj imam rok, drugo; kaj bo. In to ne glede, ali stojimo na semaforju, ali stojim pred polico v trgovini ali kjerkoli. Niti dober dan ne slišim. Osupli, ko me vidijo nosečo. Moj odgovor je, da smo pač še enega naročili, a ne? In seveda nato pripombe, bo pa ja zdaj fantek. Rečem, da pač vem kaj bo in da o tem ne govorimo. Ko sem bila noseča za drugo hčer mi je tašča (ki je resen bolnik) rekla, ko sem rekla, da bo hčer (zanalašč, čeprav še nisem vedela), rekla, ja bosta pa še enega naredila. In moževa sestra ( z isto boleznijo kot njena mama) udari po mizi in reče, jaz če bom imela, bom imela fanta. Takrat sem komaj slino požrla, saj sem si želela samo zdravega otroka, kot sedaj. Ko sem povedala pri treh mesecih moževi sestri, kaj bo, je bilo seveda prvo njeno vprašanje, kaj bo. Skoraj sem jo nadrla, da o tem midve ne bova debatirali, sploh ji je pa lahko znano, da se pri treh mesecih niti slučajno ne ve, kakšen spol bo. Trenutno sem na bolniški in večinoma doma, kjer sem daleč od teh pametnjakovičev, če pa grem po nujnih opravkih sem pa samo vesela, da jih ne srečam. Že tako se žrem, ali bo v redu ali ne, ne pa kaj bo ali . Pa to mi je zadnja skrb na tem svetu, samo da bi bilo zdravo. Jaz res ne vem, kaj je s tem folkom... Lp
|
|
|