ursulina
|
Absolutna zmagovalka, tale sirkova krtača.. argh, me kar zaboli... me zanima, če bi se dal posnetek dobit in dat na internet, bi res še dobila kakšno malino... Ojoj, res, kakšni nasveti in se kar ne nehajo... preden si nosečka, vmes in še pol, se kar ne neha, če imaš to srečo, da maš "pametno" žlahto okoli sebe... Tudi pri nas je kar nekaj stvari bilo čudnih in takoj in nemudoma za zamenjat... Predvsem sva kupila letos nov, najin sanjski in dobro premišljen glede prostora, avto: ja, tole pa ne bo šlo, kaj sta šla kupovat tak mejhen avto, če pa bo kmal kakšen otrok, kam bosta pa vse dala... helenai, fičo in 5-članska familija pred 30 leti je tud najin zelo kul argument Ja, a noseča si, no zdej pa le jej za dva, nič se ne sekiraj, jaz sem se zredila za 35 kg, pa me poglej, ti samo uživaj in se baši, baši.... Kakšno bo pa ime, povej no, vsaj kaj imata v mislih? In če res kaj zinem, neumnica, je takoj, ja, a tak čudno ime, pa neeee, no... Pa bo ja "Slovenc" - aka imel kleno slovensko ime.... aaaaaaaa. Ja, kje maš pa trebuh, saj se ti nič ne vidi, pa zredila se nisi nič, kako je zdej to? Saj, najbolje da si pametno tiho, odpraviš takele tečnobe na kratko in uživaš ob faci, ko rečes da je vse super in da uživaš v sladkem pričakovanju skupaj z bodočim očkom...
|