|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
6.10.2007 16:45:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
V vato naj se zavijem pa bradavice drgnem. Čist sigurno da res user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
6.10.2007 17:47:17   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver


Da bo tresenje ubilo otroka. Ja seveda.. V vato naj se zavijem pa bradavice drgnem. Čist sigurno da res user posted image


user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

...česa takega, pa še ne!!!

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
6.10.2007 18:01:21   
mateyka
rofl, če bi lahko user posted image
ja, za bradavice - to drgnjenje in hormoni ter predčasni porod; če se prev spomnim je to neprimerno samo v določenem trimesečju (ne spomnim se pa kateremu). baje res lahko v nekaterih primerih (ne vedno seveda) sproži popadke.
samo itak - sirkova krtača, zakaj ne raj kar šmirgl papir, bo vsaj ziher user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
6.10.2007 18:28:28   
*Naja
V šoli za starše povejo, da se lahko bradavice utrjujejo najdlje do 6. meseca, kasneje pa ne več, ker lahko drgnjenje izzove popadke....

Drugače sem pa tudi sama dobila že toliko "pametnih" nasvetov....sprva me je to totalno živciralo....pol me je pa počasi začelo zabavati in zdaj se ne oziram več na to. Tudi jaz sem dobila prepoved nošenja vrečk iz trgovine, pomivanja oken, obešanja perila, sedenja pred računalnikom....skratka, 9 mesecev strogega počitka....žrtja za dva...pa še bi se našlo. Pa non stop kontrola, za koliko sem se že kej zredila in potem razočaranje, ko sem povedala kakšno nizko številko. Sploh ženske samo čakajo, kdaj te bo razneslo ko slona...Jst se zdej kr zlažem in dodam še par kil, pa so potem vse toooolk zadovoljneuser posted image .


_____________________________

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 18:52:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
6.10.2007 20:21:39   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Meni gre najbolj na živce ko mi od prijateljice mam veš čas govori, da si moram drgniti bradavice da jih bom utrdila za dojenje. Začnem naj z brisačo, potem s kakšno bolj grobo cunjo, na koncu dva meseca pred porodom s krtačo in 3 tedne pred porodom s sirkovo krtačo.


O lubi bog, pa ti bi si jih po njenem nasvetu ne samo utrdila ampak zradirala
Kakšne nasvete eni dajejo


JA, bog pomagi.
Men je pa mama rekla, da se ne smem v banji kopat. In mi nimamo tuša ampak sam banjo. Jah nč, najbolj da se devet mesecev ne umivamuser posted image user posted image
Ah, sej še boljše vraže so tiste po poroduuser posted image

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
6.10.2007 21:18:22   
Ilije
tale od scubadiver o drgnjenju bradavic je pa sigurno zmagovalec med najbolj neumnimi nasveti za nosečniceuser posted image  

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
7.10.2007 8:36:51   
papica2
Ko vas berem se mi gre kar na smeh, poleg tega se pa še zahvaljujem bogu, da imam dokaj normalne ljudi okoli sebe. Ali pa sem jih utišala že takoj na začetku, ne vem, čeprav vem da kakšni znajo biti res tečni s svojimi nasveti. Jaz sem pač na tiste besede, da moram jesti za dva, rekla, da uni ta drugi rabi dosti manj kot jaz in potem se je večina naveličala. je pa res, da večino vraž in nasvetov ve moja babica, ki pa je bila že od začetka moje nosečnosti prezaposlena z dedkovo boleznijo, tako da so mi ti nasveti ušli, pa tudi v prvi nosečnosti jih ni ravno povedala dosti, ker ve, da je ne poslušam. Mi je pa en dan res rekla nekaj o tem, da se ne smem prijemat za vrat, ker se mojemu bratrancu nekaj pozna, ko se je teta tako prijela, pa je nisem razumla in sem jo samo malo začudeno pogledala user posted image !

Meni pa so šla najbolj na živce pri prvi nosečnosti tista ugibanja kdaj bom rodila - ali bo dvojček kot je sestrična (to bi pomenilo, da se bo rodil user posted image najmanj tri tedne pred rokom user posted image ), ali bom rodila na rok, da bo kot moja teta user posted image , ... No moj oče je rekel, da če bo user posted image se ne sme rodit na 4.7., da ne bo čuden kot njegov bratranec in če bo user posted image pa ne 5.7., da ne bo tečna kot njegova sestra user posted image (temu smo se bolj nasmejali kot kaj drugega)! Potem pa ko sem bila že čez rok pa tista... A si še tukaj? Kaj nisi še šla?.... Halo!!!!!!!! Kot da bo ravno moj ostal noter!!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
7.10.2007 17:55:48   
vaney
tale z drgnjenjem bradavic bo najbrž res absolutni zmagovalec. drugače sem pa jsz ponavadi deležna naslednjih nasvetov:
-ne vozi se daleč (in predvsem brez možauser posted image ) z avtom-včeraj sem šla s kolegico 200 km daleč v šoping in je ratal cel halo,
- kar najdita novega lastnika za psa, ker dojenček in pes ne gresta skupaj (midva pa sva nora na svojo psičko) - ko sem rekla, da bom po rojstvu pač psa sprehajala skupaj z dojenčkov, so se prijeli za glavo in rekli:"pa ne boš nam take sramote po vasi delala" (pa jo bom!!!)
- navadi se bit skoz doma, ker po rojstvu eno leto sigurno ne boš nikamor šla (ha ha ha - da zgnijeva obadva z user posted image doma)
- lahko kar prodata en avto (ko bo user posted image , ga ti itak ne boš rabila, ker boš skoz doma)

Na začetku sem jim še kimala in se smehljala, zdej jim pa kr kakšno hudo nazaj zabrišem, pa je pol mir (al pa rečejo "Boš že vidla, kako bo.")

(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
7.10.2007 20:19:22   
siskamiska
Meni je pa samo tašča par "pametnih" povedala.
Na začetku nosečnosti ko sva povedala da pričakujeva dvojčka je bil ukaz da moram jesti za vsaj 2 in to vsake pol ure user posted image
In še ta je bil hud: takoj po porodu mi je rekla: veš, zdej boš pa mogla pit mleko (btw ga ne maram), ker drugače ne boš imela mleka za dojit. Moj odgovor je bil pa " a pol morajo tudi krave pit mleko, ker dajejo mleko??" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
7.10.2007 20:28:03   
Zofy
Meni pa gre pa kar se hrane tiče lih obratno na živce - mama mi skozi teži: "pazi koliko ješ, ne smeš jest preveč, moreš jest večkrat po malem...bla, bla, bla." Mislim, če mi je slabo in mi hrana, predvsem kruh pomaga, pol bom jedla. Ne razumem kaj se drugi sekirajo, če bom dobila 2 kg preveč. Pa tašča, da morem hodit na sprehode in sploh ne šteka, da mi je slabo in da ne morem takrat nič, lahko samo nebogljeno ležim. Ona pa, da ravno ko mi je slabo, da morem na sprehod. Ma pejt se nekam solit, poldi ti na sprehod, ko ti je slabo za umret in ti je še na wc težko it.
To z živalmi pa itak: maček in dojenček ne grejo skupaj in pika. Dej, dej. Ne vem kaj se morejo drugi vsi nekam vtikat. Aja, svetovna pa je bila ta, da morem sadje lupit, ker je strupeno in da če že tega ne delam zase, da morem to za dojenčka. Brrrrrrruser posted image Leave me alone!!!!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
7.10.2007 21:36:51   
meryy
-uf tko mal si se zedila to pa ni dobro začni jest( če bi po šivih pokala bi pi rekli madona kaj pa tko ješ!)
-ah ko sem bla jaz noseča sem bla vsak dan cel dan na sprehodu ti ne boš mogla rodit ker v službi preveč sediš(ja ne moj bo res kar not ostal ker delam v pisarni hja)
-ja zakaj pa trebuh ne kažeš a ga skrivaš? ja dolgo ga ne boš mogla
( sorry ker imam dolg pulover pa se še nič ne vidi)
-zdej boš pa vidla zakaj smo starši skoz zmatrani !zdej si pa mislim fertik ,več ven ne boš mogla romantika odpada pa spala boš po porodu nič!!
- a kar nehala si kadit! ja to pa ni dobro moraš postopoma !!
-zdaj pa ne vem če boš lahko bikinke pa ozke hlačke furala..ja tko je telo ti gre v k!!
-majonezo ješ ?groza pa sej nisi normalna a veš da so not jajca?( ne sem mislila da je solata zmleta!)
-bla bla
user posted image
bla bla ......ja komu pa pašteto kupuješ? seb madona !!seb!!



mah grem mandarine toučt naprej sem se kar raspenla

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
7.10.2007 22:18:54   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Da lahko jem kar se mi zlušta in da jem za dvauser posted image  - jaz budalo pa upoštevala, no pri ta drugem je bilo že boljše.




dodajam: in se zredila za 33 kg.

V drugi nosečnosti pa je bila najbolj neumna: A ti še tamalega dojiš? Pa ti ne bo zmanjkalo melka do porodauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
8.10.2007 7:09:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

...med nosečnostjo. user posted image

Morda je podobna tema že bila, pa vseeno, sem se ravno spomnila na sosednji temi.
Torej, nasveti in priporočila, ki so vam šla najbolj na živce med nosečnostjo, pa so se potem morda potem izkazala za resnična. Ali pa so se vam zdela prej samo zelo vprašljiva. user posted image  


- da naj se naspim, zdaj ko imam še čas. Aha, spala sem celo nosečnost vsako popoldne, pa še dopoldne, če se je dalo. Škoda le, da se ne da to narediti na zalogo. user posted image

- Pa pri vas? Kateri nasveti so vas najbolj jezili?

lp, h



user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
8.10.2007 9:48:37   
Naty*
1. sem v tretjem mesecu pa mi rečejo: A ti še zmer visoke pete nosiš???!! Jih boš mogla nehat veš.... Bom že ko bo čas za to.

2. psa bosta mogla pa stran dat, ko bo dojenček pršu.... no way, ker moje kužike ne dam nikamor, razen če bi se res izkazalo, da dojenčka ogroža, kar pa sigurno ne bo.

3. pa pazi, da se ne boš preveč v špeh zredila, ker ga potem težko dol spraviš... Ok, slabo mi je, zato jem kruh. In dokler bo tako, bom še naprej jedla. Hujšala bom pa takrat, ko bo zame in dojenčka najbolj primerno (pomeni, da kakšno leto še neuser posted image )

4. Ja tud midva naj bi baje ne rabla dveh avtov in bom med porodniško skoz doma. Haloooo!!!??


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
8.10.2007 10:52:44   
Kim80
Kaj pa mene moti:
- ješ za 2
- tega pa ne smeš jesti oz. saj lahko malo probaš
- moraš se razmigat, da boš lažje rodila (jaz pa naj bi mirovala po nasvetu zdravnika), ali pa sem celi dan nekaj delala, da me je že trebuh bolel, pol me pa pošlje tašča tja in tja, češ da mi ne škodi, če se malo razmigam
- zadovoljni obrazi nekaterih, ko jim poveš, da se redišuser posted image  kot da uživajo, če pridobiš čimveč kg
Najbolj pa to:
- ko rečem, da bo punčka, nekateri naredijo čuden obraz, kot da se jim smilimuser posted image  in rečejo: Saj punčke so tud fajn. Halo?!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
8.10.2007 13:10:10   
helenai
Ja zdaj sem se pa tud jaz od srca nasmejala - prav polepšale ste mi dan.

Ja saj tudi jaz pametne pripombe poslušam.
Trenutno je najbolj aktualna - Kdaj bosta pa večji avto nabavla (jaz mam twingota, fant hondo). Pa vsem povem, da se je naša družina (pa smo vsi  4 ZELO visoki) 5 let s fičotom vozila tud na morje, pol pa so počasi tiho.

Ker itak rabiš v sekundi enoprostorca, takoj ko na testu zagledašuser posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
8.10.2007 13:18:29   
helenai
Aja to sem še pozabila dodat.

Zakaj kuža in otrok ne gresta skupaj???? Bedarija. Ravno kontra in zato misliva midva nabavit kužka, da bosta z otrokom skup "gor rasla".

Iz lastnih izkušenj vem, da ni večje ljubezni in prijateljstva, kot se lahko rodi med kužkom in otrokom.

(odgovor članu helenai)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
8.10.2007 14:04:30   
mišk
Sicer se bova z mojim glede spola pustila presenetiti, blaznooo na živce mi pa gre, ko kdo reče, da ni važno kaj bo,glavno da bo pob zdrav!!! Grrr!!!user posted image user posted image user posted image
In pol, ko poveva, da si skoraj bolj želiva punčko se vsi tako čudijo. Sploh, ker si moj mož želi punčko. To je nekaj neverjetnega!
Za znoret!!!

(odgovor članu helenai)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
8.10.2007 15:34:21   
portugalka
ejla,
sej vem, da tole sm ne spada -ampak kako si pa tole slikco nardila
ful lepo...
in jst bi tudi :)user posted image
hvala


(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
8.10.2007 15:57:38   
ursulina
Absolutna zmagovalka, tale sirkova krtača.. argh, me kar zaboli... me zanima, če bi se dal posnetek dobit in dat na internet, bi res še dobila kakšno malino...

Ojoj, res, kakšni nasveti in se kar ne nehajo... preden si nosečka, vmes in še pol, se kar ne neha, če imaš to srečo, da maš "pametno" žlahto okoli sebe...

Tudi pri nas je kar nekaj stvari bilo čudnih in takoj in nemudoma za zamenjat...

Predvsem sva kupila letos nov, najin sanjski in dobro premišljen glede prostora, avto: ja, tole pa ne bo šlo, kaj sta šla kupovat tak mejhen avto, če pa bo kmal kakšen otrok, kam bosta pa vse dala...
helenai, fičo in 5-članska familija pred 30 leti je tud najin zelo kul argument user posted image

Ja, a noseča si, no zdej pa le jej za dva, nič se ne sekiraj, jaz sem se zredila za 35 kg, pa me poglej, ti samo uživaj in se baši, baši.... user posted image

Kakšno bo pa ime, povej no, vsaj kaj imata v mislih? In če res kaj zinem, neumnica, je takoj, ja, a tak čudno ime, pa neeee, no... Pa bo ja "Slovenc" - aka imel kleno slovensko ime.... aaaaaaaa. user posted image  user posted image  user posted image

Ja, kje maš pa trebuh, saj se ti nič ne vidi, pa zredila se nisi nič, kako je zdej to? user posted image

Saj, najbolje da si pametno tiho, odpraviš takele tečnobe na kratko in uživaš ob faci, ko rečes da je vse super in da uživaš v sladkem pričakovanju  user posted image  skupaj z bodočim očkom...


(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
9.10.2007 10:59:08   
Naty*
Aja tisto sm pozabla....midva si tud želiva punčko, kar pa seveda ne pomeni, da fantka ne bi bla vesela. Karkoli bo bo fajn, ampak midva bi za prvega pač punčko. Ko pa povem to komu, me pa tko pomilovalno pogleda, pa mi reče....pa sej to ni važno, glavno da bo zdrav.... In pol že mene skor vest peče. Se mi zdi, da takoj ko zanosiš, morš opustit vsako razmišljanje o spolu dojenčka, ker je pa to bogokletstvo. Ampak eni ljudje so res taki troti!user posted image

Kar se pa kužkov in otrok tiče, sem pa že zdavnaj ugotovila, da tisti otroci, ki se jim od začetka vzgaja pravilen odnos do živali, ga obdržijo celo življenje. So tud bolj socializirani. Ne pa da pol vidiš otročka, h kateremu prileti mali pekinezerček in je otroka skor božjast vrgla. Mamica ga pa dvigne in mu reče....ja ja grdi kuža je grdi, otrok pa joku kot da bi ga drli. Mogoče sm js čudna, ampak to po moje ni glih pravi pristop.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
9.10.2007 11:27:47   
MARTINŠČICA
Hojla,
meni pa živce para, ker nama glede na to, da že 5 let ne zanosiva, vsi govorijo, naj se sprostiva in bova zagotovo zanosila. GRRRRR, če samo pomislim, kako so oni seksali - na ukaz oz. na ovulacijo, sicer pa cel mesec ne. In potem še rečejo, da so se 2 meseca matrale za to! In to se jim zdi straaaašno dolgo.  Midva oba uživava v spolnosti, pa nama to ne pomaga. Bodo morali očitno zdravniki svoje prste zraven vtaknit.

No pa še to, kljub 53 kg imam od dodanih hormonov napet trebuh in potem me vsi bulijo vanj in to tako zelo očitno. Govorijo z menoj in gledajo v trebuh! Za popiz...

Pa ko rečem, da si želim vsaj 3 otroke (pa še enega ne morem imet), me vsi pisano gledajo in mi govorijo, kakšen strošek da je to, da naj raje dobro premislim ... Ljudje božji, pa to je ja stvar mene in mojega partnerja, a ne?


_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
9.10.2007 12:59:31   
malamalinca
kar najdita novega lastnika za psa, ker dojenček in pes ne gresta skupaj



Ja, hudo, k sreči nam nihče ne teži, pa imamo nemško dogo, tako ful štorasto, pa še noben ni nič pametnega n ato temo rekel.

No, če pomislim, mi sploh nihče nič ne reče  (sem v tretje noseča, pa so najbrž raje vsi tiho)

Ampak tale z drgnjenjem bradavic je pa res dobrauser posted image user posted image user posted image  

_____________________________

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
11.10.2007 15:41:41   
martinka
Nikoli nisem bila suhica. Imam pač suhe noge in rit, trebušček sem pa imela vedno. In seveda sedaj, ko sem v noseča, da imam čedalje večjega - sedaj ko sem v 7. mesecu, pa zgleda kot da bom jutri rodila. In že od 3 meseca moram skos poslušat komentarje:

A si ziher da maš sam enga?user posted image user posted image user posted image

Ali pa pametne sodelavke, ki mi vsake par dni ponovijo, kako se pa njim ni trebuh nič poznal do 7. meseca (to poslušam od 3. meseca). Groza!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Katero ime bi izbrale?
OliveOyl



a.) Tina (71%)

b:)Marie (17%)

c.)Maria (13%)


Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!