|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2007
21.3.2008 22:37:54   
karmyka
NAVT  ja mene tudi zanima zakaj ta vnetjauser posted image no moji punci imajo tudi gnojček v učki še bolj pa jima teče iz njih tako kot bi se jokale.
Na intenzivni so jima dajali CILOXAN kapljce no sedaj pa kar nadaljujem z njimi grem k pedatru in mi jih predpiše  delujejo pa res dobro vsaj pri nas dajem jima nekje tri dni tikrat na dan ali pa mazilo TOBREX tako da učinek na koncu zdravljenja- super do naslednjega vnetja potem pa spet vse od začetka.user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 326
22.3.2008 8:13:58   
karmyka
Jutro..

Vsem želim vesele velikonočne praznike
veliko pisank in
čokoladnih zajčkov.user posted image user posted image

Pa še to pri nas tako sneg pada da nas je že skoraj zamelo, vsaj velika noč bo v seguuser posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
22.3.2008 11:05:24   
beba2
Pozdravljene mamiceuser posted image dvojčkovuser posted image user posted image ,

tudi sama sem mama dvojčkovuser posted image user posted image .Rodila sem 31.3.2007 normalno PDP je bil 1.5.2007. najprej je na svet prisla princeza Mia, ki je tehtala 1970 in 2min zatem mali bandit Stefan, ki je tehtal 2140.
Porod je potekal normalno in sicer sem rodila v 36t, pred tem sem 1 mesec ležalauser posted image user posted image v porodnišnici PO ker sem morala strogo počivatuser posted image .
Vglavnem zdaj bosta moje 2 štručke stare 1 leto in že se veselim zabave  tudi na ta dan bomo meli krst tako da bo veselo.
lp mamicamuser posted image user posted image in dvojčkom

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 328
22.3.2008 16:58:24   
bonci
Hojla!
No, vas bom pa še jaz lepo pozdravila.
Sem mamica dvojčkov, ki bosta 27.3. stara pol leta. Naša Klemen in Karmen že kar dobro jesta, še hitreje pa rasteta in nagajata. Še posebno Klemen je živ, kot živo srebro.
Važno da smo zdravi!

Moram priznati, da vas bolj berem, kot pa sem pridna za pisanje. Zvečer ponavadi kar padem v posteljo.
No, se še kaj javim!

Beba 2 - vse najboljše za skorajšnji rojstni dan!!!!

Lepe velikonočne praznike vsem!!!

(odgovor članu beba2)
Neposredna povezava do sporočila: 329
22.3.2008 17:14:54   
Naty 76
Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da vam speče orehovo potico.

Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč! 

VESELE PRAZNIKE  

Vsem malčkom, ki so bolani želimo, da se čim prej pozdravijo. En velik user posted image  za vse.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 330
22.3.2008 23:35:36   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: karmyka

NAVT  ja mene tudi zanima zakaj ta vnetjauser posted image no moji punci imajo tudi gnojček v učki še bolj pa jima teče iz njih tako kot bi se jokale.
Na intenzivni so jima dajali CILOXAN kapljce no sedaj pa kar nadaljujem z njimi grem k pedatru in mi jih predpiše  delujejo pa res dobro vsaj pri nas dajem jima nekje tri dni tikrat na dan ali pa mazilo TOBREX tako da učinek na koncu zdravljenja- super do naslednjega vnetja potem pa spet vse od začetka.user posted image

Enako tudi pri nas: Brini teče iz učka, občasno imamo Tobrex kapljice in mazilo. Ciloxan kaplic ne poznam, ker jih še nismo imeli. A je to tudi antibiotik?

Pa še eno vprašanje vsem, ki imate tri otroke: pri nas je razlika 2 let in pol. V avtu (karavan) imamo zaenkrat dva jajčka in Maxicosi priori xp. V kratkem se nam obeta sprememba, in sicer 2x priori in 1x nov sedež za tavečjega (še ni kupljen). Smo sicer že izbirali, edini ki gre v avto je ROemer vip, a ga ne zapnemo. Kakšne kombinacije imate (kateri stolčki v kakšnem avtu)?

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.3.2008 9:43:58   
nektarina
user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 332
23.3.2008 11:07:16   
karmyka
NAVT ja uglavnem mi imamo oboje in kapljice in mazilo,mazilo sem uporabljala samo enkrat kapljice pa vedno nevem zakaj,kapljice so mi veliko boljše takoj se jima pozdravijo učke.

Sem prebrala nevem ravno če so antibiotiki dobiš jih samo na recept piše pa na škatjljici takole:

CILOXAN 3MG/ML
KAPLJICE ZA OKO RAZTOPINA
sestavine so pa take:
1ml raztopine vsebuje 3mg ciprofloksacina(v obliki klorida)
belzakonijev klorid,
natrijev actat,
trihidrat(e262)
ocetna kislina(e260)
manitol(e421)
dinatrijevev edetat,
natrijev hidroksid ali klorovodikova kislina,
prečiščena voda

To je to sem ti raje napisala če se kaj spoznaš,  tako da nam res pomgajo ko boš pa drugič pri zdravniku pa ga vprašaj za njih mogoč bo vam tudi pomagalo upam da sem ti kaj pomagala.user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 333
23.3.2008 12:34:44   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

[
Pa še eno vprašanje vsem, ki imate tri otroke: pri nas je razlika 2 let in pol. V avtu (karavan) imamo zaenkrat dva jajčka in Maxicosi priori xp. V kratkem se nam obeta sprememba, in sicer 2x priori in 1x nov sedež za tavečjega (še ni kupljen). Smo sicer že izbirali, edini ki gre v avto je ROemer vip, a ga ne zapnemo. Kakšne kombinacije imate (kateri stolčki v kakšnem avtu)?

Joj ma kakšen karavan mora bit to,da gresta notri  3 avtosedeži. Pri nas gresta noter dva Maxi Cosi Tobi in vmes je  circa 20 cm lufta, kjer stoji kakšna igrača in  odejica.  Pa tudi pri nas imamo karavana.  Sploh si ne predstavljam,da bi imela avto  z dvemi vrati  kot sva ga imela prej. KO gremo  nakupovat nimamo kam dat hrano. 
Kdaj se dobimo na kakšni kavici???

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 334
23.3.2008 12:45:33   
nektarina
user posted image

To je naša najljubša  hrana in igrača...  čeveljčki  niso bili nikoli  nošeni, ker so bili premajhni  ampak tudi z drugimi čevlji ni nič  boljše.   Enega  staviš na nogo,  drugi je že v ustih in  ti ga nočejo  dat..  moj obupa, ko  jih mora obuvat. 

Neposredna povezava do sporočila: 335
23.3.2008 22:22:07   
NAVT
Nektarina, imamo Toyoto avensis; pa saj načeloma je zadaj narejeno za tri osebe oz. tudi za tri stolčke, čeprav sem začela v to res dvomiti. Sem ti pa poslala tudi zs.

Neposredna povezava do sporočila: 336
23.3.2008 23:41:41   
nektarina
Sem ti odgovorila na ZS. Toyota Avensis pa ni tako majhen avto in mislim,da  ti bo šlo.  Mi imamo karavanca in zadaj je bolj švoh s prostorom. Jaz pa imam avto ki je totalno nepraktičen (   je bolj športen  in ima samo 2 normalna  sedežauser posted image user posted image user posted image user posted image  , zadaj pa je bolj utesnjeno ).  Enkrat sem bila samska. Zdaj ga vozi moj dragi.

by

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.3.2008 8:59:25   
siskamiska
Mi sicer nimamo še 3 otrok user posted image (upam da jih bomo imeli kmalu user posted image ), ampak smo menjali avto 3 mesece po rojstvu falotkov. Imamo pa Xsara Picasso. Sva ravno zato vzela avto ki ima 3 ločene sedeže da ne bomo spet avta menjali čez par let.
Jih je sicer ogromno, venadr je cenovno ugoden, super za vozit in pravi družinski avto user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 338
24.3.2008 9:24:03   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: karmyka

CUKERČEK hvala  za odgovor ja mi imamo septembra pregled tak da  nas bo pregledala  dr. Andreja Pogorelc Erjavec nas je pa tudi  skoz vodila na EINT sej ti je mogoče kaj znana res zelo dobra pediatrinja.user posted image

ne, ne spomnim se Pogorelčeve. PEdiater od mojih je bil dr. Lev Bregant.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.3.2008 9:31:48   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Midva imava tri otroke. Imava še hčer, ki je 3 leta starejša od dvojčkov. Imamo pa passata limuzino. Smo se tudi bali, da bo treba zamenjat avto, ampak je kar šlo. Imamo en sedež od15-36 kil za starejšo in so dedaj smo imeli 2 lupinici od katerih je bila ena malo podložena z delico, da so šli "ročaji" nad ročaji od druge. Drugače bi bili sedeži preširoki in ne bi šli noter. Zdaj bomo pa lupinici zamenjali za sedeža od 0-18 kil, ki pa sta ožja in b ne bo problemov. Je pa res,d a nimamo potem nič prostorav avtu.....prtljažnik je zaseden z vozičkom. Zato bomo morali aktivirat strešni kovček, da bomo sploh kam dlje lahko šli.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.3.2008 9:51:50   
karmyka
CUKERČEK nas je pa Lev Bregant odpustil zadnji dan ko smo  bili potem že na oddelku.user posted image
Drugač si jo pa ziher videla na intenzivni ker so se itak vsak dan menjali na viziti. user posted image  

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.3.2008 12:41:53   
mpotocn
Pri nas je starejša ravno dopolnila 3 leta in lani smo hodili kupovat avto z metrom-namreč avti imajo res ogromne razlike pri širinah. Tudi karavani.
Najboljš je res avto, ki ima zadaj 3 ločene sedeže, katere lahko po potrebi tudi malo naprej ali nazaj prestavimo.
Mož ima volvo V70, ki je res širok, pa so zadaj otroc k sardine-2 lupinici in en romer king.user posted image user posted image user posted image
Naši bosta konec marca 8 mesecev stari, pa se mi zdi, da lupinica še ni tko premajhna, tko da še ne bomo menjali, potem pa bo šla ta velika v MC rodi, ta mali pa v tiste 9-18 kg (ki pa so vsi široki - po moje).

NAJINE PUNČKE
Manca
Vita in Vesna

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.3.2008 21:20:58   
NAVT
Mpotocn, imamo podobno starostno razliko? Mi bomo tudi zdej 8, naš Aljoša pa je bil prejšnji mesec 3 leta. Avensis ima zadaj mislim da 3 sedeže, ker ima tudi tri celotne pasove (sredinski ni samo za spodaj pripet, ampak tako kot vsi ostali). Problem je v tem, da ne prideš do sponke od pasa, če montiramo sedež za tavečjega (Romer vip, ki je najožji). 

(odgovor članu mpotocn)
Neposredna povezava do sporočila: 343
25.3.2008 7:25:14   
dodi
Dobro jutro dvojne in trojne mamice!

Vesel materinski dan!

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 344
25.3.2008 8:56:58   
siskamiska
Vesel materinski dan še od mene
user posted image     
Prejle sem dobila en mail od neke družine v Ameriki ki ima 17 otrokuser posted image . Jaz že našo Dodi fuuuul občudujem, ampak prvo kar sem pomislila od te mamice iz Amerike je bilo koliko mora imeti oslabljene mišice medeničnega dna user posted image .

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.3.2008 9:06:31   
dodi
Ne vem,če bo to držalo-to z mišicami medeničnega dna-še vedno kadar hočeš zadržim curek urina,kar marsikatera po enem ali dveh ne zmore večuser posted image user posted image  tako da keglove vaje zelo pomagajo,pa tudi moj MV drži,da še pri. ni mogel verjet-do konca zaprta kljub temu,da sem vse do konca delala in dvigala otroke .. mogoče je res,kot je rekel pri. Cerar,da sem ustvarjena za nosečnosti in otrokeuser posted image
V kakšnem smislu si dobila ta mail?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 346
25.3.2008 9:29:18   
Naty 76
En lep Materinski dan vam želimo. Naj vas malčki nagradijo s prečudovitimi nasmehi, kakšno naspano urico več in malimi vragolijami:).

Rožice pošiljamo mi.

user posted image

Kar se avta in sedežev tiče. Mi imamo Astro karavan, ki ni ne vem kako velik avto, pa spravimo notri dva velika sedeža in jahača na sredino. Jaz pa imam sedaj Mazdo Premacy, ki ima zadaj tri sedeže in je prav super.

Uživajte v sončku.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 347
25.3.2008 10:21:21   
karmyka
Jutroooouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Tudi jaz vsem mamicam želim vesel in lep materinski dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 348
25.3.2008 10:52:42   
siskamiska
Dodi nisem te hotla užalit, verjamem da to ne drži, je verjetn odvisno od posameznice. Sem pa dobila asociacijo na to ko sem brala v koliko letih je rodila 17 otrok. Ampak ima samo 2x dvojčke, tako da jo šišaš user posted image . user posted image

Lahko mi na zs napišeš mail pa ti forvardiram. Je lušno za videt, čeprav priznam da toliko otrok pa ne bi bila sposobna popedenat.

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
25.3.2008 12:07:54   
guppy
Novička (kopirala sem "najbolj zanimiv del"):

Z A K O N
O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O VRTCIH (ZVrt-D)

16. člen
V prvem in tretjem odstavku 32. člena se besedilo »lokalna skupnost« nadomesti z besedo »občina«.
Četrti odstavek se spremeni, tako da se glasi:
»Če je v vrtec vključen več kakor en otrok iz družine, starši za starejšega otroka plačujejo za en razred nižjo ceno, za mlajše otroke pa so plačila oproščeni. Za otroka, vključenega v program vrtca, ki je dopolnil starost treh let, starši plačajo 50% plačila, ki jim je v skladu z zakonom določeno kot plačilo staršev za vrtec.«.

------------------
Bom probala več slediti še tej temi :)
Moj letnik rojstva: 81

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?