Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 5.10.2007 15:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kok te bom pa jst zdej prestrašla: Moj ga je tud dal dol. In ga ni hotu več gor dat, pol ga je pa nosu na ključih namest obeska. Aja sem pa ločena, ker si je drugo najdu. Dejte ženske ne bit tolk......paranoične, no.
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 5.10.2007 15:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Tebi je pa orng dolgcajt, a ne Bedno. joj, al bina oprosti, ampak jaz se spet moram s tabo strinjati
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 5.10.2007 15:22:45
|
|
|
|
MarijaPo
|
Tudi pri meni je bilo grozno. Najprej sva se porocila, potem ga je se isti vecer snel in ga potem ni vec hotel nosit, potem sem pa se zanosila.
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 5.10.2007 16:04:19
|
|
|
|
NevenkaP
|
O marička, kaj vse se dogaja na tem svetu. Prstan je dal dol. Sem mogla dvakrat prebrat, če je to res. Pa še na telefon se ne oglasi. Matr, moj mož je prstan izgubil takoj po poroki. Seveda sva se ločila. Res, da šele devet let po tem in zaradi čisto drugih vzrokov, ampak tale tvoj problem mi je dal pa resno mislit, če se ni takrat vse skupaj začelo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2007 12:11:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 12:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo Tudi pri meni je bilo grozno. Najprej sva se porocila, potem ga je se isti vecer snel in ga potem ni vec hotel nosit, potem sem pa se zanosila. Ko sem odprla to temo, sem najprej prebrala zgornji odgovor in sem mislila, da beseda teče o kondomu ....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2007 12:21:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 13:07:19
|
|
|
|
srki
|
Preveč paničariš.
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 13:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda je pa pred računalnikom masturbiral in ga je pri tem prstan oviral. masturbiral- drkal, da ne bo še kdo spraševal kaj je to.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2007 13:16:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 14:30:29
|
|
|
|
srki
|
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 18:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Poleg računalnika sem našla možev poročni prstan. Do sedaj ga je vedno nosil, nikoli ga ni snel, sedaj pa takole. Vsa sem iz sebe! Kličem ga na telefon, pa se mi ne javi! Kaj naj si mislim????????? Naj povem, da se dobro razumeva, se ne kregava, le zadnjih 14 dni je bil res non stop v službi. Pa še to me sedaj mori. Joj! Saj ne morem verjet da zarad tega taka panika
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 18:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ga je pa po par letih spet gor nataknil. Kaj naj si mislim ?
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 19:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ga že 25 let ne nosi,najprej zaradi službe,sedaj pa,ker mu je preozek. Zakon ni odvisen od prstana ampak od vaju dveh.Kljub temu,da ne nosi prstana sva že 30 let skupaj.Aja,morda si bova privoščila nove poročne prstane naslednje leto,ko bova ponovila zaobljubo pred matičarjem.
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 19:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moj ga je pa po par letih spet gor nataknil. Kaj naj si mislim ? Da ga ena nadleguje
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 19:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Se je preko neta z eno zmenil rekel,da je samski dal hitro prstan dol,da nebi pozabil preden gre na zmenek.In zdaj,k oga kličeš sploh ni v službi ampak na zmenku in 14 dni ti že laže ,da dela cele dni.
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 20:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj moj pa si je danes kupil novo garderobo,obril,dal delat pramene šel v nočno me ni niti poklical????Kaj pa,če je na zmenku Najboljše,da najamem zasebnega detektiva. Ups prstan je pozabil doma. Kaj pa zdaj?
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 20:19:25
|
|
|
|
karmy
|
s prstanom al brez prstana, bi ti ga lahko speljala druga ženska... tako da ja..preveč si paranoična
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 20:22:09
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz sem izgubila svoj zaročni prstan.Kako naj si moj mož to razlaga?Jaz sem ga resnično izgubila, še sama ne vem kje, mož bi si pa lahko mislil kaj drugega.Pa hvala Bogu ne dela problemov, kjer jih ni.Zaenkrat...
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 20:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj vse ćlovek bere danes.
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 20:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsa sem iz sebe! Kličem ga na telefon, pa se mi ne javi! Kaj naj si mislim????????? Nič.
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 21:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ti a si ga pol dobila...kaj pa je reku? kaj je njegova razlaga?
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 21:17:59
|
|
|
|
smrka
|
Upam da sta ze locena. Ker to je pa res tumac, da si sname prstan! uf.. pa desc, kako je lahko tako nesramen
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 22:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, moj lupček pa je prišel na zmenek kr s prstanom..torej nimam tvojga možeka... Verjemi, s prstanom ali brez..vse se da, če se hoče Me pa res zanima razplet tega tragičnega dogodka!!
|
|
|
|
RE: Kako naj si razlagam? 6.10.2007 22:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hehe, moj lupček pa je prišel na zmenek kr s prstanom..torej nimam tvojga možeka... Verjemi, s prstanom ali brez..vse se da, če se hoče Me pa res zanima razplet tega tragičnega dogodka!! Maš pa kerga drugega.Od druge.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?