|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj si razlagam?
5.10.2007 13:10:50   
Anonimen
Poleg računalnika sem našla možev poročni prstan. Do sedaj ga je vedno nosil, nikoli ga ni snel, sedaj pa takole. Vsa sem iz sebe! Kličem ga na telefon, pa se mi ne javi! Kaj naj si mislim?????????

Naj povem, da se dobro razumeva, se ne kregava, le zadnjih 14 dni je bil res non stop v službi. Pa še to me sedaj mori.

Joj!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj si razlagam?
5.10.2007 13:14:19   
anitaz
Mogoče pa bo kaj takega delal, da bi lahko bilo nevarno, da ga ima gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2007 13:14:25   
Anonimen
Kaj naj si mislim?????????

Da ga je pač dal dol k ga je mogoče žulu al pa kej podobnga in pol pozabuuser posted image

Pa kkšnga dohtarja obišči, k ta paranoja ni glih zdrava.user posted image

Men se včasih kkšni dedci resnično tko smiljo......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2007 13:14:43   
Anonimen
Mogoče ga je pa samo pozabil dati nazaj. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala in bi počakala da pride domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2007 13:15:14   
kajalin*
Ne vem,sam js ne bi zganjala take panike,pust človeku da pride iz službe,pa ne ga po telefonu napadat,ker po moje brez veze,ne boš naredla nič dobrga.Mogoč ga je doma snel in pozabu,men se tud zgodi da prstan k ga nosim(ni poročni)doma pozabm!
Ej,dej se na izi!Vse bo okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2007 13:15:17   
Anonimen
Tebi je pa orng dolgcajt, a ne user posted image  Bedno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2007 13:16:51   
pety78
Hja.

Ne ga klicat zaradi prstana, le-tega bi pa jaz hranila na mesto, da ga ne bi našel. Potem bi pa videla njegove nadaljne reakcije. Ali bi te vprašal, če si ga kje vidla, kaj bi rekel, ko ga ne bi našel, ....

Razlogov je lahko veliko. Ne takoj v napad in mislit na najhuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2007 13:20:07   
Miss Piggy
Dej se mal pomir no! Ne delaj panike brezveze!user posted image
Kok bi morala bit šele jaz panična, moj ga že 5 let ne nosi. Ga ne sprav gor, noče ga pa povečat, ker upa, da bo nekoč shujšal in mu bo spet prav user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2007 13:20:12   
Anonimen
Ne ga klicat zaradi prstana, le-tega bi pa jaz hranila na mesto, da ga ne bi našel. Potem bi pa videla njegove nadaljne reakcije. Ali bi te vprašal, če si ga kje vidla, kaj bi rekel, ko ga ne bi našel,

Auser posted image

Domišljija enih pa res nima meja. Pa kaj ste tko paranoični vsi. Kakšne veze pa mate če ko zagledate prstan k ga je revež pozabu doma takoj pomislte da ga je pustu tam zato da bo na poti v šiht in na poti domov eno naskoču. Sej to lhk tud s prstanom nardi btw. A res nimate kej bl pametnga počet k zgodbice si v glavi napletat?

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2007 13:21:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Kok bi morala bit šele jaz panična, moj ga že 5 let ne nosi. Ga ne sprav gor, noče ga pa povečat, ker upa, da bo nekoč shujšal in mu bo spet prav user posted image .

Ma ja...to je sam izgovor veš, zihr ma kkšne druge načrte pa ga zato ne nosiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2007 13:21:37   
natasaom
kaj pa če se ti ne oglas zato,ker ga skoz kličeš?pa kaj če nima prstana na rok?a mislš,da se ne zna zgont s prstanam,če se hoče?ah,dj no.....
mam jest tud preveč cajtauser posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2007 13:22:58   
Majabo
ufi, oprosti, se strinjam z vsemi predhodnicami

ti, moj je meu zadnjic porocnega na drugi roki, gee...kaj nej bi mu v pleso skocila zakaj da me vara ?!
cist po pravic se opazila nism, mi je sam povedal, da ga je nekaj zulil, pa da je zamenjal prst, potem pa pozabil

kaj pravis ce je pri tvojem tudi tako a ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2007 13:27:19   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Ma ja...to je sam izgovor veš, zihr ma kkšne druge načrte pa ga zato ne nosiuser posted image user posted image user posted image

Zdej si mi pa dala mislituser posted image . Najbolje, da zasebnega detektiva najamem! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2007 13:27:26   
NinKa
Pa kaj je ponovem nekaj v zakonu narobe, če daš prstan za nekaj časa dol? Jaz sem bla prejšnji mesec cel brez njega, ker smo menjavali pohišvo, pa pol pucanje (bolj generalne narave) in me je enostavno motil. mojega pa tut.

To je že res tok kot je albina napisala --- dolgcajt, ko človekk nima drugega za delat kot se z malenkostmi ukvarjat.

Pa btw. jaz ga dam skoraj vedno dol ko gremo na morje tauhat al pa če gremo na bazene al pa v gozd,  ker ga enostavno ne bi rada zgubila. A sem zaradi tega ker ga nimam na roki manj poročena, a misliš da dela kdo paniko zaradi tega?!

Pomiri se, pa gapopoldan ko pride domov vprašaj. Verjamem da se bo vse razjasnilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2007 13:35:28   
fricka
Res ne bit panična. Tudi meni se je to že zgodilo, pa mi ga je mož za hec skril. Sem ga dva dni iskala, preden sem mu skesano priznala, da ga ne najdem. On pa se je ves čas zadovoljno naslajal. Malo heca mora bit.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.10.2007 13:38:55   
Enolla
Kaj ga pa sploh kličeš. Odvetnika pokliči pa papirje za ločitev zrihtaj user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.10.2007 13:41:52   
žigolino
Kaj bi pol meni mož rekel ker ga že pet let ne nosim.V službi ga ne smemo met(hasap),po službi pa sem si ga tolkrat pozabla gor dat,da je včasih bil kar cel mesec v omarci.Vmes pa še nosečnost in sedaj sem še kar brez njega.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.10.2007 13:43:55   
Anonimen
Kr kufre mu spakiraj, pa naj gre. Kako se pa obnasa?!

user posted image user posted image user posted image  

Mislim, halo?! Pa kaj vam je?!

(odgovor članu žigolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.10.2007 13:47:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Kr kufre mu spakiraj, pa naj gre. Kako se pa obnasa?!

user posted image user posted image user posted image  

Mislim, halo?! Pa kaj vam je?!

hihiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.10.2007 13:49:00   
Anonimen
Ja ve se kar delajte norca, sam pri nama se je tko začel. Najprej je bil dolgo v službi, kregal se je z mano, pol je prstan dal dol, ker je kao ga motil v službi, prej ga pa 10 let nič ni motiluser posted image

No pol sem ga pa našla z drugo v moji spalnici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.10.2007 13:51:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja ve se kar delajte norca, sam pri nama se je tko začel. Najprej je bil dolgo v službi, kregal se je z mano, pol je prstan dal dol, ker je kao ga motil v službi, prej ga pa 10 let nič ni motiluser posted image

Verjetno je bil to bolj očiten znak kot pa prstan. Če vse štima in nima prstana ni nič narobe pomoje a ne. Če pa vse drugo ne štima....pol je pa vseen drek al ma tist prstan al pa ne.

V spalnici? Ma pa domišljijo ta tvoj - upam da bivšiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.10.2007 13:53:33   
Enolla

Ti verjamem, ampak avtorica tega je navedla, da se dobro razumeta in da je bil zadnjih 14 dni dolgo v službi, zato menim, da to ni tak dolgi čas, kot je pri tebi. Predvsem pa ne bo nič rešila če ga bo zdaj po telefonu nahrulila kaj se gre - ker predvidevam takle scenarij, on jo bo nahrulil nazaj, rekle kak smotano babo ima in šol na pir s kolegi, ona pa bo doma delala črne scenarije, objokana, ....

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.10.2007 14:57:31   
Anonimen
ja ne vem, jaz bi pa res malo prebrskala še njegov mail pa gsm. čist tko za vsak slučaj. meni bi bilo to tako sumljivo kot tebi in gotovo ne bi več dobro spala. mogoče bi šla na tvojem mestu za njim v službo al pa kej? user posted image

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.10.2007 14:59:58   
Anonimen

ja ne vem, jaz bi pa res malo prebrskala še njegov mail pa gsm. čist tko za vsak slučaj. meni bi bilo to tako sumljivo kot tebi in gotovo ne bi več dobro spala. mogoče bi šla na tvojem mestu za njim v službo al pa kej? user posted image

K psihiatruuser posted image

Da mene moj dedc tko prevera bi ga pomoje še kkšn let rit bolela k bi ga tolk nabrcala čez prvo okno....

Sej niste resni no....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.10.2007 15:02:47   
Taula
ja ne vem, jaz bi pa res malo prebrskala še njegov mail pa gsm. čist tko za vsak slučaj. meni bi bilo to tako sumljivo kot tebi in gotovo ne bi več dobro spala. mogoče bi šla na tvojem mestu za njim v službo al pa kej?

(odgovor članu Enolla)

Sorry, samo rabiš pomoč. Nimaš čisto nič samozavesti in zaupanja v zakon. Lepo te prosim..če nima gor prstana je za to na voljo miljon razlogov. Kaj so vaši možje ko kužki? Enkrat zazvoni telefon in se morajo oglasiti?
Če te hoče varati te bo varal..prstan gor ali dol. Če ste pa tako posesivno ljubosumne že zaradi take malenkosti..potem pa če je mož le kaj normalnen bo šel k drugi. In potem bo jok..vara me prasec.

Ene resnično potrebujete pomoč.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?