slovenka
|
hm, mislim, da morate res to urediti. Sama sem pravnica, pa v svojem primeru nisem zganjala panike - z mojim gradiva na parceli od tasta in tašče. Spomladi se bova vselila in doslej nimava nobenih pogodb, si pa lahko predstavljate, koliko sva vložila in koliko še bova, 350 m2 bivalnih površin. Ampak sva bila prepričana, da ne bo nobenih problemov. Sploh si ne predstavljam, kakšna je družina, kjer ni zaupanja, da bi meni moja sestra hotela kaj vzet ali pa jaz njej... in sedaj je moj omenil tastu, da bi naredili pogodbo in je sam tast rekel, da želi, da se naredi na naju oba,da bom tudi jaz imela pravi občutek, da je hiša moja... sploh si ne predstavljam, da bi kaj drugače rekel..., če bi, bi videl se ne bi več lepo gledali. Vidva pa staršem povejta, da bosta še naprej ohranjala račune in da če sama nič ne uredita, bo šla hiša po njuni smrti v prodajo, tega pa si stari običajno ne želijo... No, pa še sreča, da je tvoj naredil nek red, samo naj bo še naprej tak. Midva imava dogovor, da se s svojimi moj meni, z mojimi pa jaz in tako je prav.
|