Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Osel gre tolikokrat na led, dokler se ne nauči drsat.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
al jest zaropotam da naj možu že povedo katero bajto bo dobil, da končno zginemo ven iznad delavnice al pa naj bu dajo delavnico pa bova zidala. Al pa ne računata na druge pa sama zase poskrbita in gresta nekam na svoje. Bo najmanj problemov. Pa nikoli ne dajej več dnarja v stvari, ki niso tvoje. Jaz vem da bi zahtevala pogodbo preden bi se lotila obnavljanja. In ja jst bi zahtevala denar od obnove nazaj, če bi mi nekdo direkt reku da bo vse kar sem naredila dal nekomu drugemu. Nima tašča nič? Itak da ma....hišo ki je bla obnovljena z vajinim denarjem. Pri denarju se vedno zaplete.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:15:02
|
|
|
|
Janya
|
Ti kar svojemu reč nej se dokončno dogovorijo kaj je njegovega in potem naj vsi vpleteni to tudi podpišejo. Drugače jaz nebi v nič vlagala, ker ko se po smrti kaj deli spoznaš še vse sorodnike, ki jim kaj pripada pa ne moreš ni narest.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:16:39
|
|
|
|
jagoda77
|
z računi in krediti se da dokazat, da sta vlagala, pa tudi če svakinji bajta ostane, še vedno vaju morajo izplačat
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:16:40
|
|
|
|
natasaom
|
ti po mizi užgi!!!!pa boš vidla kako bo reagiral!
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 z računi in krediti se da dokazat, da sta vlagala, pa tudi če svakinji bajta ostane, še vedno vaju morajo izplačat Tako.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:24:31
|
|
|
|
mala maja
|
kja res gre tolkrat na led kolikokrat se pusti it Pa vem da seam jamram brez veze, sam moram mal ma fora je v tem, da je bilo rečeno da zgrnje nadstropje ostane nama spodnej pa svakinji. Ok vse lepo in prav. Zdej so se pa kar premislil. Še sreča da imam jaz pogodbo, ker sem jemala stanovanjski kredit. Amapk na živce mi gre, ker sem tri leta čakala, da smo prišli do tukej kjer smo sedaj(mislim na rihtanju mansarde) in sedaj čez noč nama rečejo tako pa vedo nejgovi starši, da moramo nujno iz delavnice ker imamo polno prahu, mali pa ima astmo. In se nam je res mudilo. sedaj pa tole. In res me je zjezilo, tolk da sem se prpravljena zaradi tega po 10 letih zakona ločit če me zjezi prodam vikend in grem na svoje. Tolk sem jezna pa veste še kaj je hujšega, da imao starši še eno prazno hišo. In tud tja se zaradi možekove sestre ne smeva več vtakint
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vem da meni to nardi tašča bi ji rekla da pač uredu. Naj ima svakinja hišo. Ti pa da hočeš denar ki si ga vložila. Al zlepa, al pa boste po sodni poti to urejali. Mi je prav žal, sam jst vem da ni šans da svoj denar mečem čez okno. Tašča gor al pa dol. Pa nej se znajdejo pol kokr se hočjo.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Izkoristili so vaju, da sta zrihtala, zdaj pa želijo, da gresta.Zahtevaj povračilo stroškov, ki sta jih imela s prenovo.Verjamem pa, da si jezna, ker tudi mene bi to pogrelo. Mož se naj pomeni s starši, da ne bosta spet nekje rihtala(na njihovem) in se bo zgodba ponovila. Ti misliš, če si sama poštena, da so tudi drugi, vendar je svet čedalje bolj pokvarjen in izkoriščevalski. Najbolj žalostno je pa to, da se takšne stvari dogajajo v ožji družini.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:30:52
|
|
|
|
natasaom
|
če imaš možnost kupit nekaj svojega ne razumem kaj čakaš in vlagaš nekam kar ni tvoje!
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:32:22
|
|
|
|
soncece24
|
Osel gre samo enkrat na led, človek pa večkrat. Prodaj vikend in idite na svoje, taščo pa toži za vložek v hišo. Sploh pa mi ni jasno, glede na to, da se s svakinjo ne moreta in veš, da bi ji vsaj spodnji štuk ostal - a ti bi živela v isti hiši kot ona
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:37:26
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom če imaš možnost kupit nekaj svojega ne razumem kaj čakaš in vlagaš nekam kar ni tvoje! možnost na srečo imam ampak žal mi je da bo zaradi take kozlarije razpadel zakon pa seveda da bom zahtevala denar nazaj. Pustila jim bom en mesec da se pomnijo, ali nama dokončno zapišejo al pa nej mi vrnejo denar. Najhuje je o sem včerej nad možem znorela zaradi denarja, je pa rekel da on staršev ne bo tožil da naj se kar sama zmenim
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 11:48:17
|
|
|
|
pety78
|
Ti bi se kar ločila? Pa moža pustila, ki ni nič kriv? Drugače pa res neprijetna situacija.
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 12:08:17
|
|
|
|
Erdbeere
|
joj joj mala maja, jest sem se tega najbolj bala, da bo una kokla to hotla zase glede na to, da dvomim, da bo tvoj zaropotal, bi jaz in se spokala čimprej daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleč stran od njih in jih sploh ne bi imela več na kontaktu, ker tok k ti trpiš tam, jaz nebi hotela, sploh pa ne ker maš šanso jet kam drugač, RESNO ti to pravim, čimprej spreglej, kaj ti delajo
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 12:12:52
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja IZVIRNO SPOROČILO: natasaom če imaš možnost kupit nekaj svojega ne razumem kaj čakaš in vlagaš nekam kar ni tvoje! možnost na srečo imam ampak žal mi je da bo zaradi take kozlarije razpadel zakon pa seveda da bom zahtevala denar nazaj. Pustila jim bom en mesec da se pomnijo, ali nama dokončno zapišejo al pa nej mi vrnejo denar. Najhuje je o sem včerej nad možem znorela zaradi denarja, je pa rekel da on staršev ne bo tožil da naj se kar sama zmenim Haloo??!! Da se kar sama zmeni?No, tole je blo grdo od njega.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 12:26:53
|
|
|
|
natasaom
|
nisem mislila,da se ločiš,sam da si kupi,če si lahko nekaj svojega.če ti je pa reku,da se sama zmen z njegovimi??ne vem,no.ne bi bila rada v tvoji koži..želim ti,da rešiš brez ločitve
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 12:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
A,da bi se ti menila sama z njegovimi? Veš kaj bi ti lahko rekli:da se brigaj zase,ker ni nič tvojega. Če pa je on tak lolek,da ne upa nič rečt potem pa res bolje,da si kupiš nekaj zase in greš.Če te ima rad bo šel z tabo,če ne pa naj mamiko za krilo drži.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 12:33:48
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ena živa zbrka! Najprej se morata vidva z možem jasno in glasno zmenit, kaj pričakujeta in želita zase. Menit se mora ON s SVOJO družino, ponavadi je slabše, če se "vtika" ta mlada.... Hudiča, saj gre za njegovo družino, valjda da se mora postavit zate in za otroka!! Sicer pa kot so že ostale napisale: zahtevat povrnitev vložka! Živeti pa tudi jaz ne bi želela s tako familijo pod eno streho, pa kakor koli se tale zgodba razplete!
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 12:59:43
|
|
|
|
srki
|
Zaradi tega se ti ni treba ločit, saj verjetno tudi ne misliša resno, po tvojem postu sodeč. Karin je dobro povedala in se strinjam z njo. Pri dnarju se pa res vse konča, na žalost. Kind Lady, zelo dobra pojasnitev glede osla .
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 13:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
kmet ta tvoj ded.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 13:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaradi tega se ti ni treba ločit, saj verjetno tudi ne misliša resno, po tvojem postu sodeč. . Pri dnarju se pa res vse konča, na žalost. Jaz bi se v trenutku ločla od take pizdice moške. Pa ne verjamem da se tu gre tolko za denar, kolko se gre za to, da ji ded ne stoji ob srani.
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 13:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Zaradi tega se ti ni treba ločit, saj verjetno tudi ne misliša resno, po tvojem postu sodeč. . Pri dnarju se pa res vse konča, na žalost. Jaz bi se v trenutku ločla od take pizdice moške. Pa ne verjamem da se tu gre tolko za denar, kolko se gre za to, da ji ded ne stoji ob srani. O moj bog. Spet se strinjam z nivess
|
|
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 13:14:33
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
z računi in krediti se da dokazat, da sta vlagala, pa tudi če svakinji bajta ostane, še vedno vaju morajo izplačat Ja točno tako. Sicer pa se najprej z možem pogovorita ali bo stal na tvoji in otrokovi strani ali pa se bo držal mamice za krilo. Potem pa ko boš vedela pri čem si pravilno ukrepaj, vsekakor pa zahtevaj svoj denar nazaj, če to ne bo vajino. Imam eno podobno izkušnjo in še me danes boli želodec pa čeprav je od tega že 7 let.
|
|
RE: osel gre kolikokrat na led??? 5.10.2007 13:15:23
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Zaradi tega se ti ni treba ločit, saj verjetno tudi ne misliša resno, po tvojem postu sodeč. . Pri dnarju se pa res vse konča, na žalost. Jaz bi se v trenutku ločla od take pizdice moške. Pa ne verjamem da se tu gre tolko za denar, kolko se gre za to, da ji ded ne stoji ob srani. Z zadnjim stavkom se čiiiist strinjam.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?