|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako uspavate vaše otročke?
4.10.2007 22:27:05   
Pobalami
Mi smo našemu pri tej starosti peli pesmice. On je ležal v svoji posteljci jaz ali oči pa zraven na tavelki. Prižgana je bila majhna lučka. Čez dva meseca pa je zaspal samo če si bil tiho in pesmic nisi smel peti user posted image .

Pri 1,5 letu je bilo še to vse premalo in je začel izsiljevat-hotel je iti na vsak način v dnevno sobo-ob 22h zvečer. Na par minut sem hodila k njemu, mu rekla da likam, pospravljam in ga polegla. To je trajalo ene 15 min ko je zaspal. Naslednji dan je zaspal sam in nisi rabil biti pri njemu samo slišati je moral da delaš nekaj v kuhinji. Pred to starostjo, če bi ga pustila jokat bi se jokal dve uri skup.

Sedaj pri 2 letih ga damo v posteljco povemo kratko pravljico in zaspi sam. trkam na les.

Drugače ga še budnega položi v posteljico, da se je navadi. Vsakič ga pusti sekundo dlje noter če joka. Tudi podnevi ga daj ko je dobre volje za par minut v posteljico igrat, da se je navadi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kako uspavate vaše otročke?
7.10.2007 21:59:57   
miska2004
Pa saj je rad v svoji posteljici, se je ne boji. Velikokrat se igra notri... tudi na najini postelji je rad, samo zaspat ne zna, tudi če sem zraven. Trenutno smo rešili tako, da ga uspavamo še vedno na rokahuser posted image , ampak na rami, tam se vsaj odriva neuser posted image . Čakamo, da dobimo popravljen Tomy aparatek, tisti ki projicira slike na strop in oddaja zvoke - čeprav se bojim, da se ga preveč veselim, potem mu pa sploh ne bo všeč...

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kako uspavate vaše otročke?
7.10.2007 22:23:51   
ZmajTolovaj
Jaz sem ga tud naročila in samo UPAM, da bo kaj zaleglo!

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)


Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!