Crnitulipan -> RE: IVF-ICSI oktober / november (9.10.2007 17:18:09)
|
Pikica26 - pri Rešu je potrebno iti po prometrium v Italijo ne glede na koncesijo. In tudi test si narediš sam - kar je na GK LJ - samoumevno, da po 14 dnevih pridš k njim na krvni test. In tudi estradiola ti ne da delat... Tako, da le pot pod noge, da ti ne bo treba po punkciji še v Italijo. Jaz sem si ga nabavila kar precej v prejšnjem spontanem postopku, ki pa je bil neuspešen. Zdaj pa sem ga šla enkrat po transferju iskat in to kar 5 škatel - sem prej poklicala na Fernetiče. Za pet škatel sem dala se mi zdi 26 EUR - sploh ni drago. Še dobro, da ga sploh lahko tako dobimo. Blanč - mirne živčke ti želim v teh dveh tednih - jaz sem danes 11 dan - jutri na 12. pa grem spet na krvni test. Sem kar nekaj svečk prižgala.. me je tako strah, da se vrednosti beta HCG ne bi od včeraj povečale.. Glede na to, da sem zdaj po PETEM transferju sem takoj po znakih videla, da je drugače kot v obdobju po prejšnjih transferjih. Znimivo, da sem imela menstrualne krče že od 4 dneva naprej; najhujše pa v soboto, 8 dan, ko sem mislila, da se bo itak vlilo in bo vsega konec... No, prsi imam še vedno nabrekle in boleče in občasno krče v trebuhu; na kavo sem kar pozabila (sicer ne morem odpret oči brez kofeina), kar mi daje upanje, da morda pa jutri ugledam že malo višjo cifro kot 53... Seveda pa bom zelo razočarana, če bi vrednost padla.. To krat se počutim, kot da sem na natezalnici. Sem se skoraj prisilila, da bi ne mislila, se ne opazovala, pa joj, evo, da ne gre.... No, bomo videli, kako bo. Vsekakor javim. Martinščica - jaz sem imela take težave pri uriniranju in odvajanju, da sem skoraj jokala - in to še 4 dan po punkciji. Na transfer sem prišla peti dan in sem ga spraševala, če je vse oK - ja seveda je normalno, da so bolečine... Tako, da nič skrbet. Niovi - tebi pa iskrene čestitke ob nosečnosti in seveda zdravo in lepo nosečnost ti želim. Sayuri - tebi pa veliko zdravja - zdaj je tak čas prehladov - priporočam že ob rahlem slabem počutju in smrkanju vitamin C - Plivit 500 mg - vsaj dva na dan. S tem si sama marsikdaj ustavim napad prehlada ali virusov. Doza je res taka, da v kali vse zatre. če pa si že bolan, pa pomaga, da hitreje ozdravimo. Zdaj pa malo počitka in TV, pa malo sprehoda morda,..vse samo, da se zaposlim pred jutrišnjim dnem, ko me čaka drugo testiranje. Pozdravček vsem, Čarna
|
|
|
|