Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Mišek, jaz verjamem da se je nekaterim dežurnim pljuvalcem in bruhačem enostavno skriti med množico in vpiti. To je klasika pri takšnih temah. In kimati drug drugemu, češ kako ''smo pametni''. Če pa bi ti mislila malce s svojo glavo, bi videla da jaz nikjer ne govorim kako je bilo vse slabo za časa enoumja, nasprotno, nekaterim je bil to res raj na zemlji. Ni blo pa med in mleko, kot me nekateri tukaj prepričujejo. To, da nekdo nekaj kritizira in istocasno ne povdarja dobre stvari istega, se ne pomeni, da ne meni, da dobrih stvari ni. Ze parkrat si napisal post, ki se ob spremembi "imenovalnika" komot pripise "nasprotnemu" od navedenega. Tako, kot si ti nasel pri Marogici, da velica in povelicuje socializem, po istem principu se pri tebi sklepa velicanje in povelicevanje cerkve in njenih dogm. Vcasih ni potrebno misliti s svojo glavo, vcasih je dovolj ozreti se na lastno pisanje. Tudi o Cerkvi ti jaz znam naštet ogromno črnih pik, ne grem in ne pristanem pa na populizme in posploševanje v stilu ''vsi so pedofili, vsi so bogataši, vsi imajo vse''. Na-a, preveč poceni in prevečkrat slišani triki. Teh trikov se ne posluzujem in zato ih meni ne ocitaj. Sicer, ce smo ze pri populizmih jih v cerkveni obravnavi ljude vse premnogo in to ne samo na besedah, temvec tudi na dejanjih. Takšno poceni pljuvanje je bolj za gostilniške debate kot pa za resen diskurz PRAVIH in vsakodnevnih problemov. Zato sem te tudi opozorila, da ti ne pristoji uporaba le tega. Izbira je tvoja. Namesto pljuvanja in napadanja kdo kaksen je, lahko izberes konstruktiven diskurz in se odprto lotis teme. Tole kar pa sem te zgoraj citiral pa je meni popolnoma jasno že dolgo časa, daj razsvetli me kje potem potrebujem ''razodetje'' po tvojem? Zanimivo. Ocitas lapsuse, a potem na pojasnilo pravis, da ti je to znano dolgo casa. Res ne vem ali si namerno vse to kar ti je znano pozabil, ko si ocital "lapsus" in se posmehoval, ali je to bila samo dobrodosla provokacija.