Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 1.10.2007 0:38:12
|
|
|
|
Annny
|
No, pa še nekaj zanimivih slikc za ljubiteljice modernih kuhinj:
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 2.10.2007 8:30:06
|
|
|
|
Beti S
|
Jaz mam njihovo in so zelo lepe in kvalitetne www.damles.si
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 2.10.2007 8:40:56
|
|
|
|
honey
|
Moja kuhinja je zame sanjska. Delana po meri, tako da mi res odgovarja 100/h. No, mogoče bi tisti dve omarici, ki jih imam, zamenjala za predale, če bi se dalo, ampak pač ni šlo. Drugače imam pa same predale (za krožnike, skodelice, posodo...). Preden smo se preselili v novo hišo, sva imela z možem staro kuhinjo, ki sva jo podedovala - se pravi omare spodaj in zgoraj. Bljak Plezala sem po omarah ko f njena, da sem prišla do ene posode, sem jih morala 5 zložit ven - v glavnem katastrofa. Zdaj pa odprem predal in vzamem, kar potrebujem. Pa to mi je všeč, ker imam samo 2 viseči omarici, pa še tisti bolj kot ne za okras, da ni prazna stena. Sva pa kopirala Sveino kuhinjo Carissa - podobna je kot Gorenjeva Orhideja. Brez ročajev in to se mi zdi, da naredi kuhinji čar, da ne štrlijo ročaji ven iz vratc, da so praktični nevidni. Pa če navadiš uporabnike, da primejo za ročaj, potem tudi ni kakšnega pretiranega pucanja
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 2.10.2007 8:52:21
|
|
|
|
Marogica
|
Vse, kar bo rija prilepila, je moja sanjska kuhinja...imava podoben okus.... le da jaz o tem sanjam, rija pa realizira....
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 2.10.2007 9:10:41
|
|
|
|
Tiamo
|
K smo lih pri kuhinjah in tiste, ki imate predalnike, a imate tiste dodatke za organiziranje skled in ostalega. Kaj takega pa kaj takega pri koritu bi fino prišlo prav
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 2.10.2007 11:15:13
|
|
|
|
mišk
|
Men so pa ful všeč take drobnarije za v kuhinjo. In pri teh ultramodernih kuhinjah me glih to moti, ker ne paše, da maš karkoli postavljeno (prilimano, obešeno,...) na pultu al pa kje. V glavnem, deluje mi, da morajo bit take kuhinje vedno sterilno očiščene in pospravljene in vse skupaj mi deluje tak hladno!
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 2.10.2007 13:13:33
|
|
|
|
sazi
|
jaz pa ne znam slikice pripopat
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 2.10.2007 21:33:07
|
|
|
|
malecka
|
bravo mišk, midve pa bi se zelo razumele pri izbiri pohištva
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 2.10.2007 21:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja sanjska kuhinja... kosilo se samo skuha, posoda se sama umije..... Nisem še tako daleč da bi se zanimala za kuhinje.... Se pa strinjam z MIŠK, da je v teh modernih kuhnah vse preveč sterilno. Nobene topline ni. Ni prijetnosti.
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 3.10.2007 11:36:55
|
|
|
|
sazi
|
naša bo pa taka - no, skoraj taka bi bila pa zame sanjska taka, ki bi se sama pucala, kuhamo pa lahko sami no, še zdaj mi ne rata slikice napopat evo, ne znam - je pa na strani 28 v katalogu Dan kuchen http://dan-horn.at/downloads/journalkultundluxus.pdf
< Sporočilo je popravil sazi -- 3.10.2007 11:43:19 >
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 3.10.2007 12:27:07
|
|
|
|
sazi
|
http://shrani.si/f/l/w8/1AJGgDnH/doc4.doc no, vsaj link je zgoraj, slike pa še vedno ne znam nalepit
< Sporočilo je popravil sazi -- 3.10.2007 12:40:20 >
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 3.10.2007 12:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh naj, kuhinje pa res ne bi NIKOLI sanjala.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?