Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
joj neki me heca ne morem slik prlept
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:36:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pa dej linke.
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:44:41
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tale rustikalna od Lipe je bila svojčas meni prvi izbor za kuhinjo. Pa sem si malo premislila - ampak je vseeno lepa
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:45:21
|
|
|
|
arielca
|
Dva različna sloga, ampak obe !
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja meni so ful različni slogi všeč. Vse odvisno od prostora. Sam da je vse v istem stilu. Mešanje stilov mi pa ne sede preveč.
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:54:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No jaz sem se na koncu odločila za moderno kuhinjo. Ampak ne visoko sijajno, temveč mat. Gre se pa zato, da še nikoli sem naletela na kuhinjo, za katero bi rekla - to je to. To mi je noro všeč
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris No jaz sem se na koncu odločila za moderno kuhinjo. Ampak ne visoko sijajno, temveč mat. Gre se pa zato, da še nikoli sem naletela na kuhinjo, za katero bi rekla - to je to. To mi je noro všeč No meni so pa ene res fenomenalne. Sam ker sva omejena z prostorom nič od tega kar je meni všeč not ne paše. Pa je blo treba kompromis narest. No čeprav men je moja prou lepa, glede na to kolk mal prostora mava.
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:57:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sej meni je moja tut božanska, nič ne rečem, in komaj čakam, da bo vkup postavljena. Ampak nimam pa tistega ideala - recimo eno totalno visoko sijajno belo kuhinjo, ko je tolkim tako všeč. Ne najdem neke svoje primerjave, ktera kuhinja je men tolk oh in sploh.
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 12:59:24
|
|
|
|
Blejka26
|
taka,da sama kuha
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 13:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Moderne, čistih linij. Všeč so mi s temnim lesom, vendar bo treba tudi nek kompromis naredit, ker se bo teplo s temnim parketom, bele mi pa nekak ne potegnejo. Ajaja ta bo huda, boljš da se ne selimo imam sliko, pa je ne morem zalimat, bom probala ka klink najti
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 13:06:00
|
|
|
|
rija
|
mislim, da se moja sedanja kar približa temu
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 13:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
skor bi rekla da jo imam. od sanjske ji fali samo še poklicni kuhar
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 15:57:59
|
|
|
|
total
|
Tako ko mam.
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 16:24:30
|
|
|
|
LoCa
|
meni je tudi moja idealna. je pa tale stil , samo moderna varianta brez unih zaključkov na vrhu, pa z modernimi ročkami in sivimi cokli, stene pa viola . ful mi je dobro združit klasičen stil kuhinje v moderno varianto.
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 17:36:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
tolo bi melaaaaaa
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 18:00:50
|
|
|
|
Lianna
|
Moja sanjska kuhinja bi bila narejena po meri, pri Mlinarju. Sem videla eno razstavljeno in je fantastična. Všeč mi je, da si lahko sam zmišljuješ kaj bi imel. Standardne kuhinje mi niso všeč, saj imajo premalo ogromnih predalov...itd
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 19:22:29
|
|
|
|
robinzon
|
Predalov imaš, kolikor jih naročis, seveda je odvisno od proizvajalca. Meni so všeč daljše čiste linije in ne drobnjakarstvo, sploh ne kakšne zgornje omarice s širino krila 30 cm. Kot, da dvižne omarica še niso prišle do nas. Ena je zgoraj objavila kot idealno kuhinjo orhidejo jubilee. Sama sem imela navadno čez 20 let in vam povem, da je taka kuhinja brez ročev daleč od ideala. Podobno ima Lara, le drugačno barvo. Je ne bi imela več, vsi prijemajo malo tu, malo tam, ti pa čisti. Niso mi všeč kuhinje brez zgornjih omaric nad pomivalnim strojem in koritom. Ne bi imela volje brskat po predalih za šalicami in krožniki. Ne rečem, da niso lepe, niso pa praktične. Konec koncev imamo kuhinjo za kuhat in ne za razkazovat. V drugo sem kuhinjo kupovala kar dolgo časa, vse 10x premislila, preštudirala in se na koncu odločila. Imam precej majhen prostor in je precej težje opremit 6m kot 10 ali več metrov kuhinje.
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 30.9.2007 19:30:49
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mislim, da se moja sedanja kar približa temu slike,rija,slikeeeeeee!!!
|
|
|
|
RE: Kakšna je vaša sanjska kuhinja? 1.10.2007 0:33:38
|
|
|
|
Annny
|
Moja
|
|
|
nosecnostbybyka_1987koliko ste bile stare ko ste povile prvega otrocka?manj kot 18 (
4%)
19-25 (
41%)
26-30 (
39%)
vec kot 30 (
16%)
Število vseh glasov: 1168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!