Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:05:04
|
|
|
|
sonček33
|
Joj al pol sam jaz pijem???? Ma sej ko bo se* prišla bomo že vse noseče
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:05:53
|
|
|
|
sonček33
|
Se* na rafaelo me pa res ujameš---mi je dobr ful
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:06:16
|
|
|
|
LuNa73
|
Se* a moj post kjer sem ti predlagala slončkanje pa si kr zignorirala... pa sam dober sem ti hotla ... pa tvojmu tud
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:06:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jaz si ga bom vzela Se* - mi ni panike...ti me samo poklič, sem takoj za...en fleten klepetek ob sokcu, ti ga boš pa tudi ker boš vozilaaaa PACKA! Maš pa prav ... Naj bo - glavno da bo klepet, kot ga še ni bilo - še Luno v MB-ju zgrabim, pa s sabo pripeljem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:06:46
|
|
|
|
sonček33
|
In bomo šle rajš v eno trgovinco z otroškimi oblačilci in takimi stvarmi...
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:07:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se* a moj post kjer sem ti predlagala slončkanje pa si kr zignorirala... pa sam dober sem ti hotla ... pa tvojmu tud Če pa ne sledim več - ko zmešana lečem sem in tja po forumu Iden poglednit.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:08:35
|
|
|
|
sonček33
|
Erin kaj zdej, a že zbirata imena?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:09:12
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 In bomo šle rajš v eno trgovinco z otroškimi oblačilci in takimi stvarmi... Tako je!!! Ampak na klepet pa vseeno! Samo pred ali po nakupih? Hm .. po moje pred - ker bi bile preveč naklane z vrečkami pa ne bi imeli v nobenem kaviču toliko mesta, da bi se vse zvlekle not s svojimi stvarmi vred...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:09:42
|
|
|
|
sonček33
|
pa s trebuhi
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:09:50
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 In bomo šle rajš v eno trgovinco z otroškimi oblačilci in takimi stvarmi... hjaaaaaaaaaaa to pa ne... prevč luštov... pa jih zaenkrat še ne morem potešit.... na tortico pa sokeca pa kooooooooooofeteeeeeeeeeeeeeekaaaaaaaa.... pa čvek...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:10:35
|
|
|
|
sonček33
|
ma Luna sej jaz te počakam...kaj veš koliko časa se bom še borial za dete...
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:10:53
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 In bomo šle rajš v eno trgovinco z otroškimi oblačilci in takimi stvarmi... Tako je!!! Ampak na klepet pa vseeno! Samo pred ali po nakupih? Hm .. po moje pred - ker bi bile preveč naklane z vrečkami pa ne bi imeli v nobenem kaviču toliko mesta, da bi se vse zvlekle not s svojimi stvarmi vred... Jah, ko se bomo me dobile, če se bomo, pa vse s trebuhi takrat.... mislim da odpade nakupovanje.... bomo že od čveka tok utrujene
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:12:31
|
|
|
|
sonček33
|
Nč punce, jest grem v jamco
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:12:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma Luna sej jaz te počakam...kaj veš koliko časa se bom še borial za dete... čuj ponavad sem uporabljala, da je treba šc šcat pred prihodom M.... kaj pa če bi ti danes nardila mal šc šc svojim mal negativnim mislim... mam občutek, da le-te danes hodijo mal okol tebe... al se motim?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:12:49
|
|
|
|
Erin
|
In kam bomo šle? Na Bled furat vozke okol jezera potem pa na kremšnitko Jest samo še vaše spermijčke pa jajčka čakam da se zapecajo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:13:47
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto! Na laptopu se je baterija izpraznila, adapter (ali kak se že tej stvari reče) se je ''izgubil'' (he he he - dobro sem predvidela situacijo, ampak pozabila kam sem ga skrila ) tak da - punce - - jaz vas zapuščam . Se grem delat da adapter iščem, pa še kak striptiz vmes izvedem . Ženske itaq dobimo kar hočemo, le če se znamo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:13:50
|
|
|
|
Erin
|
U pišuka da sem jaz napiala en post je že ena stran mimo..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:14:28
|
|
|
|
sonček33
|
Nič se ne motiš LuNa je kar mal bedn dan danes....kaj praviš? šc šc
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:14:57
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Eto! Na laptopu se je baterija izpraznila, adapter (ali kak se že tej stvari reče) se je ''izgubil'' (he he he - dobro sem predvidela situacijo, ampak pozabila kam sem ga skrila ) tak da - punce - - jaz vas zapuščam . Se grem delat da adapter iščem, pa še kak striptiz vmes izvedem . Ženske itaq dobimo kar hočemo, le če se znamo Pa na AXE ne pozab.......to pa pod nujnooooooooo!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:15:02
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Erin kaj zdej, a že zbirata imena? Ne ne še, se nama zdi prezgodaj. Bova počakala vsaj do kakea 6 meseca da bova bolj prepričana da bo vse uredu...mi je pa Anina všeč za punčko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:15:36
|
|
|
|
sonček33
|
Anina je lepo ime ja
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:16:38
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nič se ne motiš LuNa je kar mal bedn dan danes....kaj praviš? šc šc a pomaga kaj????? Zdej pa hit v svojo jamico... jst pa tud nazaj... danes pa sem čutla na vodi, da morem nazaj računalnik pržgat.... pa sem bla že enp uro v postli Nočkooooooooooo lepeotičke!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:17:10
|
|
|
|
sonček33
|
Nočko.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:19:56
|
|
|
|
Erin
|
Punce samo še neki...jokala bi od sreče če bi tudi vam usoda namenila takoj ta mesec malo pikico...saj veste kajne, držim pesti... naj vam bo usoda naklonjena čimprej...proooooooooooooosim....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 23:24:38
|
|
|
|
Erin
|
Lahko noč pa sladke sanje!! Naj vas v sanjah obišče dobra vila in posuje s čarobnim prahom ki uresničuje želje Punce, vem da boste kmalu nosečke, vidim....vas ob sebi v avgustu! Nočkoooooooooooooooooooooooo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?