|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
24.11.2007 22:33:57   
LuNa73
Se*... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A si ti rekla, da si tečna, al sem pri kiri drugi prebrala to?
Mislim.... vpraši tvojga, če je lahk zdejle do novga leta energičen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
24.11.2007 22:39:30   
Serendipity
Eh, jaz sem tečka!!!!  user posted image

Moj energičen? user posted image  user posted image  user posted image  Mislim --- energičen je ob rač. igrici na laptopu user posted image , jaz pa v najugodnejših dnevih user posted image  Torej če potegnemo iz tega zaključek: Jaz zopet v dnevih O, moj zopet v dnevih aaaaahhh, ma ne bi danes, sem utrujen ... user posted image
In kje je problem??? Nobenega sexi sosedaaaa niii ... user posted image user posted image user posted image  Jao, zakaj ne živim v mestu - večja izbira user posted image user posted image

ps: SAMO ŠALIM SE. GLEDE SOSEDA NISEM MISLILA RESNO. JE EN SEXI. user posted image UPs, mislim NOBENEGA SOSEDA NOČEM. user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
24.11.2007 22:40:56   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

se* kaj zdej, zdej k bi jest klepetala te pa ni

Tu tu - user posted image

Zakaj pa vidva ne moreta slončkat? Kakšna poškodba? Tvoji biserčki ali kaj drugega? Si v redu?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
24.11.2007 22:44:41   
sonček33
jah...moj ma kolenske vezi potrgane...in je že sprehod do wcja pravi podvig...kaj šele akcija v postli...no, sva ene dvakrat v stoje, ampak je kriza...ni tapravga filinga, če ne  morš v takem tempu

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
24.11.2007 22:45:29   
Erin
A še jaz enga dečkota prpopam user posted image

user posted image

Zej pa slončkat babe!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2155
24.11.2007 22:47:35   
LuNa73
Se* jst ga en mal razumem.... iz službenga vidika....  iz zakonskega pa ne... zato ti njemu zdej reč.... alo stari gremo se rekreirat... Luna je rekla, da rabiš dost kondicije do novga leta, da boš sfolgu vse dolžnosti... najboljša rešitev trenutno je.. slončkanje, ki ti da energijo, polepša te, bolj fit postaneš, pa tečne babnce ne boš mel pa..... zmisl si še kej sama. Pa res...mogoč za spremembo Axe uporab user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2156
24.11.2007 22:47:39   
Serendipity
user posted image  Sem kar na dveh straneh bolščala, kje bo odgovor.

Joj, bogi bogi. Se to dolgo celi? Saj,ko je bolečina prisotna, užitek kar zbledi.

Mah a veš kaj - greve midve, pa še Erin zraven (itak je njen glih na pijački) po babje  malo. Zmenjeno? Tvoj naj počiva, moj naj kar špila te igrice, Erinin je pa tak na svojem že.. LuNa Greš z nami? Še katera se javi?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
24.11.2007 22:49:47   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ma pa ta tip fajn ritko!

LuNa - ma še vedno ne vem, kam naj nanesem ta AXE, če bom nase, me bojo punce obletale, če bom na mojega pa bo plavalček spet zmeden...

Neposredna povezava do sporočila: 2158
24.11.2007 22:51:21   
sonček33
jaz sem za, ampak moj bo vsaj še 2 tedna tak, tko da....upam, da se od erin prej vrne domov, tvoj obupa nad igricam...

Neposredna povezava do sporočila: 2159
24.11.2007 22:51:31   
LuNa73

jah...moj ma kolenske vezi potrgane...in je že sprehod do wcja pravi podvig...kaj šele akcija v postli...no, sva ene dvakrat v stoje, ampak je kriza...ni tapravga filinga, če ne  morš v takem tempu

kaj pa misionarc obrnjen user posted image ? A to tud ne gre? Sej on sam leži...
Sam pismo... bogi tvoj.. ma boga vidva. Če enemu nekej ne fali, pol se najde nekej, da napade druzga...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
24.11.2007 22:53:34   
sonček33
LuNa ma neki se more dogajat user posted image . ne je blo kar grozno...je bil zdaj en mesec skor nebogljen, zdaj mal k seb hodi... sva v celmu mescu sam dvakrat mela akcijo...tko da ni čudn da ni nič....eh...obupujem mal...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
24.11.2007 22:53:37   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ma pa ta tip fajn ritko!

LuNa - ma še vedno ne vem, kam naj nanesem ta AXE, če bom nase, me bojo punce obletale, če bom na mojega pa bo plavalček spet zmeden...

Hmmmm...mislim da morš v migitalčke... ker pol tvoji folikli HOP na njih... se mal obrne dejansko stanje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2162
24.11.2007 22:54:07   
Erin
On naj se po gatkah pošprica pa bodo vsa zrela jajčeca željna družbe in užitkov iz jajčnikov poskakala in čakala v maternici...to bo še gužva...kolk bi jih rada imela user posted image user posted image user posted image ?? bodo vsa na voljouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2163
24.11.2007 22:54:50   
Serendipity

jaz sem za, ampak moj bo vsaj še 2 tedna tak, tko da....upam, da se od erin prej vrne domov, tvoj obupa nad igricam...

user posted image

Dva tedna?
Glede na to, da si je moj danes narihtal igrico gor imam jaz časa več kot mesec dni, da se je naveliča ... Erin, tvoje stanje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
24.11.2007 22:55:45   
sonček33
ma škoda se* ker nisva bližje doma...bi šle na en kuhan vinček. ga maš rada?

Neposredna povezava do sporočila: 2165
24.11.2007 22:56:50   
Serendipity
Ja ja punce - teorija je dobra, a naj zdaj mojega z AXOM napadem - Maska na faco, dva AXA v roki - in akciiijaaaaaaaa. Tatarraaataaataaaaaaaaa

No ja po mojem niti opazil ne bi ... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2166
24.11.2007 22:58:45   
Serendipity

ma škoda se* ker nisva bližje doma...bi šle na en kuhan vinček. ga maš rada?

Ojaaaaa - mi je kar zadišalo po klinčkih pa vinčku ... Uh ... Mi je pa res žal, da smo tako oddaljene user posted image  Ko bom kaj po vaših krajih hodila - imata da si vzameta čas (Erin in sonček)  - za en super klepet pa kak vinček (sorry Erin, tebi pa sam sokeca user posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
24.11.2007 22:59:37   
sonček33
A boš en kozarec vinčka, jaz si ga ravno grejem

Neposredna povezava do sporočila: 2168
24.11.2007 23:00:30   
Erin
Moj bo še kako uro uzunej...ma en kolega roj dan pa se meni ni dal it..lena sem ko ****suser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2169
24.11.2007 23:00:53   
LuNa73

LuNa ma neki se more dogajat user posted image . ne je blo kar grozno...je bil zdaj en mesec skor nebogljen, zdaj mal k seb hodi... sva v celmu mescu sam dvakrat mela akcijo...tko da ni čudn da ni nič....eh...obupujem mal...

To pa ne smeš!!!! Sej veš???!!!! No če si pozabla: Ne smeš pbupat!!!!!user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
24.11.2007 23:02:03   
sonček33
LuNa pa kam ti zmeri pobegneš????????? A si užaljena, k ti nisem ponudla vinčka. Ma ga je tudi zate dovolj.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
24.11.2007 23:03:13   
sonček33
LuNa dej ja, mal me ozmerjej...to pomaga...da ratam depresivna do konca....  HEC utapljam žalost v alkoholu .....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
24.11.2007 23:03:43   
LuNa73
jst sem skoz tu.... pa se naslajam ob računalnik in pijem z vami kuhan vinček user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
24.11.2007 23:04:10   
Erin
Jaz si ga bom vzela  Se* - mi ni panike...ti me samo poklič, sem takoj za...en fleten klepetek ob sokcu, ti ga boš pa tudi ker boš vozilaaaauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
24.11.2007 23:05:01   
Serendipity
sončeeeek - a zdaj mi boš pa lušte delala, kaj?

Naj ti bo, ker se glih z RAAAFAAAEEEELOOOOM bašem, ti ga tudi jaz ponudim - bo pasal pred spanjem. user posted image

Mmmm, kokos, mnjami je dober...pa še lešnik, jao jao.. in ta kremca..slastnaaaa user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?