Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 21:46:09
|
|
|
|
trinity22
|
ninica04 še tukaj čestitke in lepo tudi tebi shelly čstitke , črtica je črtica, ti pa si srečka tebi _rebeca_ pa kar dvojne čestitke za tvoji dve , b_r_a_v_o
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 21:47:23
|
|
|
|
Nevaeva
|
Lidija_21 a tebe čisto malo špika ali ne? ker jaz je tudi ne pričakujem okrog 29.11. in že sedaj čutim nekaj "drugačnega". se niti ne da opisati. Pa temperaturo imam že 3 dni okrog 37 stopinj. Saj sploh ne vem, kaj naj si mislim. Vsekakor upam na
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 21:56:53
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Nevaeva ja res me spika ampak nekako drugace kot obicajno pred M. Prsi pa bolijo tako srednje.. Joj upam da je ne ugledama za nekaj casa vec! Bova skupaj drzali pesti da je ne ugledava, prav? Mogoce se naju prestrasi ker sva dve in zbezi...kaj pravis?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 22:02:50
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Upajmo, da se nas bradati možje usmilijo, če ne, bo nam pa LuNca zagotovo kaj lepega nacoprala. A boš??? že čaram.... čira čara...hokus pokus...abrakadbra.... ... če pa to slučajn ne pomaga, pa bom s temle ziher odgnala M
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 22:05:10
|
|
|
|
Nevaeva
|
Absolutno bova skupaj stiskali pesti in šc odganjali zlobnico in verjamem, da je NE BO (a slišiš tečka nesrečka)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 22:07:37
|
|
|
|
Nevaeva
|
Pa še eden od znakov, ki v moji glavi hočejo nekaj pomeniti: malce se mi vrti in čisto malo slabosti imam, samo za to zadnje je verjetno kriv Tifol.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 22:13:09
|
|
|
|
shelly
|
Punce hvala za čestitke in za vaš optimizem... Le kam je te dni izginil moj Erin me je pa kar roza že pobarvala hehe. Držim pesti za vse, ki jo ne čakate v teh dneh saj booo!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 8:03:42
|
|
|
|
METULJ1
|
Hoj punce, a bomo dons kej lepga zvedl. Regi15, Acjom1, ETAN, jabi babi, K_a_t_j_a, kind lady, andre3a, kleja, hmm, gajka, muci78 - dejte nas mal razveselit. Držim pesti za vse vas in upam, da jih boste 26.11. pa ve zame. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 8:28:15
|
|
|
|
pikica36
|
NINICA 04- še tukaj čestitke in vsem ostalim seveda tudi- shely in ostale..... vas je toliko da si ne zapomnem , brez zamere če sem katero izpustila! NINICA, ti pa na RAPORT!! poročaj , kaj ti je rekel ginekolog, zakaj test ni pokazal +? koliko pa ti rekel da si noseča, ker glede na zadnjo M bi bilo to že nekje 7-8 tednov a ne?? ali si kasneje zanosila in zato ni bilo + no moje stanje je pa tako, da mi zamuja "že" 9 dan!seveda grem včeraj v lekarno kupit test Cb za danes zjutraj in ker sem vedela da bo firbčna še enga ta poceni in ga naredim zvečer- seveda ne pokaže nič. me je tako razkurlo, da sem si rekla , da še počakam kak dan , ker se mi je zdelo brezveze da polulam 8 evrov, če ni nič , no pa nisem gorenjka da ne bote mislile!! no ninica ti si mi dala malo zagona za naprej, da še ne obupam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 8:36:50
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Dobro jutro punce!! Ker vidim da je se danes niste spile, sem jo skuhala za vas! Neverjetno kako dobre volje sem se vstala, izmerila BT ki je spet mal zrasla (na 36,9) in samo se upam. Nevaeva joj tudi meni je rahlo ampak res rahlo slabo na cajte, in res upam da imava prav!! Jaz si neizmerno zelim da imava prav! Ninica04 iskrene cestitke! Sedaj pa le pazi nase in na svojega otrocicka ter nam porocaj kako si.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 8:47:49
|
|
|
|
shelly
|
Joj jaz sem pa danes zjutrja naredila test pa je pokazal plusek. Sicer spet bolje rahel ampak je, se ga vidi brez očal, hehe. Sem res vesela pa sploh ne vem če že dojemam prav. Saj kar nekaj časa nisem hotela verjeti tem črticam Meni zamuja že en teden pa tudi še vedno rahle črtice in to zjutraj! Ko sem delala zvečer se sploh ni videlo. Tako da pikica36 in vse ostale, ki vam zamuja pa je negativno, to še nič ne pomeni. Lahko , da se test moti, ker telo se zagotovo ne. Če imate neke "sumljive" znake pa če ni M to že nekaj pomeni. Nekaj jo je zaustavilo in če ste drugače zdrave, imate redne cikle pa niste bile pod res groznim stresom ta mesec potem je edini možen razlog Vsaj po moje je tako. lep pozdrav
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 8:51:00
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Bravo shelly C E S T I T K E I Z S R C A ! !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 8:57:02
|
|
|
|
METULJ1
|
Shelly - čestitam. ja pol si pa res srečka . Resnično ti želim vse lepo in dobro Bravooooooooooooooooooooooooooooo! Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 8:58:37
|
|
|
|
pikica36
|
SHELLY!!!!!!!!!!!!! čestitam za . upam, da tudi js kamlu pridem iz te negotovosti!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 9:23:41
|
|
|
|
jazzz27
|
shelly, čestitam ti še enkrat!!! Lepih , ko nosiš pod malo . pikica36, ti pa ćim prej poročaj!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 9:30:09
|
|
|
|
naty13
|
za Shelly. Ja pikica36 upam da se pridruživa puncam, da bova kmal tud midve srečke in prideva ven iz negotovosti. Jest nimam nobenih nenavadnih znakov, pa mi vseen spet ful zamuja. Dnarja za teste smo pa vsak mesec zapravli neomejeno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 9:35:06
|
|
|
|
Raguel
|
Ninica04- želim ti lepih bravo nosečka! shelly-+ je + in danes ti je verjetno odleglo čestitam tudi tebi -rebeca- kar dva sončka ,pazi na svoji pikici čestitam! levinjaa-
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 9:37:07
|
|
|
|
matt
|
navijam še za ostale nečekajoče..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 9:51:07
|
|
|
|
shelly
|
Hvala vsem! Jaz težko dojemam da je uspelo, ker res nisem pričakovala ta mesec. Sem mislila, da še O nimam pa prav nobenih takih znakov, kot prejšnje dva meseca, res čudno. Ko pomislim zdaj nazaj pa je mogoče bilo kaj takega samo da nisem vedela. No saj še zdaj ne vem če je to pomenilo... V glavnem: prsa me malo bolijo pa ne preveč, v jajčnikih me malo boli ampak šele ene par dni pa še to samo občasno, malo pred M pa mi je bilo vse čas čudno slabo pa apetita nisem imela (čeprav po navadi pred M pojem vse kar vidim ) ampak sem mislila, da je to tisti virus, ki je zdaj razsajal. Pa nekega dne sem si zaželela, da bi pila Fanto čeprav mehurčkov sploh ne maram. Aja pa od enih kislih bonbonov se mi je sanjalo eno noč, naslednji dan sem jih šla pa kupit pa sploh niso bili dobri, premalo kisli To je to, zdaj pa lahko sami presodite, če so to znaki ali ne jaz še kar ne vem... ...za vse, ki ste še v negotovosti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 9:53:36
|
|
|
|
METULJ1
|
Hoj, vem, da grem kateri že fejst na žice z znaki za in proti . Ampak me še neki zanima. Ne čakam je 26.11.. Od O naprej imam poleg rahlo bolečih prsi in občasnega špikanja v jajčnikih, glavobola in slabosti, še razmeroma močen izcedek iz nožnice. Običajno tega nisem zasledila. A je imela, katera, ki je že srečka tudi podobno izkušnjo z izcedkom ali to napoveduje . POzdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 10:00:36
|
|
|
|
murkica
|
METULJ1: Izcedek lahko napovedje tako eno kot drugo. Sedaj je čisto odvisno ampak meni se pred M pojavi močan izcedek in potem pride. Je pa tudi res, da ko sem zanosila, sem imela močnejši izcedek, beli tok, za katerega je G rekla, daje to normalno, saj morajo jajčniki na začetku pospešeno delati in da se pač zaradi tega izcedek poveča. Mislim, da celo beli tok ostane skozi celo nosečnost močnejši, no vsaj mislim, tako sem nekje na forumu nosečk prebrala. Seveda se pa vsaka ženska razlikuje in seveda ni nobenega recepta kako mora biti.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 10:01:50
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Punceeeeeeeeeeeeeeeeee...nardila sem 3 teste pa vidla 3 druge rahle črtice.... samo 5 minut mi dajte da se mi nehajo roke trest... Ooooooooooooooooo šele sedajle videla ČESTITKE ERIN in vsem ostalim nosečkam seveda tudi. Ko se mi bo naslednjič sanjalo da je katera nosečka bom takoj obelodanila na VELIKO, pri Erin je že uspelo No sedaj pa na čvek med nas julije2008, se vidimo tam
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 10:02:29
|
|
|
|
METULJ1
|
murkica - najlepša hvala za odgovor.Upam, da me vseeno ne obišče. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 10:07:49
|
|
|
|
~Biba~
|
vsem kis te zagledale to magično črtico veliko objemčkov za tiste, ki pride pa če jo še tako šc šc šc-amo ..sem mal vraževerna..ker že 3 mesece zaporedoma, ko sem tu nekaj gor pisala, na dan ko naj ne bi prišla....se je potem vlila ko nora...zato danes le pššššt potiho šccccc šcccc javljam da je še ni...šščččč ščččč ...in že mam občutek da prihaja se mi mal meša...držte pesti da je ne bo ..pa tudi po test še zaradi te vraževernosti nisem šla aleluja mislim da je lažje rodit, kot pa to neučakano čakanje vsak mesec
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?