|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
22.11.2007 21:46:09   
trinity22
ninica04  še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo user posted image

tudi tebi shelly čstitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , črtica je črtica, ti pa si srečka user posted image

tebi _rebeca_ pa kar dvojne čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoji dve user posted image user posted image , b_r_a_v_o

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
22.11.2007 21:47:23   
Nevaeva
Lidija_21 a tebe čisto malo špika ali ne? ker jaz je tudi ne pričakujem okrog 29.11. in že sedaj čutim nekaj "drugačnega". se niti ne da opisati. Pa temperaturo imam že 3 dni okrog 37 stopinj. Saj sploh ne vem, kaj naj si mislim. Vsekakor upam nauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
22.11.2007 21:56:53   
srecna_zvezda
Nevaeva ja res me spika ampak nekako drugace kot obicajno pred M. Prsi pa bolijo tako srednje.. Joj upam da je ne ugledama za nekaj casa vec! Bova skupaj drzali pesti da je ne ugledava, prav? Mogoce se naju prestrasi ker sva dve in zbezi...kaj pravis?user posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
22.11.2007 22:02:50   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Upajmo, da se nas bradati možje usmilijo, če ne, bo nam pa LuNca zagotovo kaj lepega nacoprala. A boš???

že čaram.... čira čara...hokus pokus...abrakadbra....user posted image ...
če pa to slučajn ne pomaga, pa bom s temle ziher odgnala M user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
22.11.2007 22:05:10   
Nevaeva
Absolutno bova skupaj stiskali pesti in šc odganjali zlobnico user posted image  in verjamem, da je NE BO (a slišiš tečka nesrečka)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
22.11.2007 22:07:37   
Nevaeva
Pa še eden od znakov, ki v moji glavi hočejo nekaj pomeniti: malce se mi vrti in čisto malo slabosti imam, samo za to zadnje je verjetno kriv Tifol.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
22.11.2007 22:13:09   
shelly
Punce hvala za čestitke in za vaš optimizem... Le kam je te dni izginil moj user posted image

Erin me je pa kar roza že pobarvala hehe.

Držim pesti za vse, ki jo ne čakate v teh dneh user posted image user posted image user posted image  saj booo!!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.11.2007 8:03:42   
METULJ1
Hoj punce,

a bomo dons kej lepga zvedl. Regi15, Acjom1, ETAN, jabi babi, K_a_t_j_a, kind lady, andre3a, kleja, hmm, gajka, muci78 - dejte nas mal razveselit.

Držim pesti za vse vas in upam, da jih boste 26.11. pa ve zame.

Pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.11.2007 8:28:15   
pikica36
NINICA 04- še tukaj  čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
in vsem ostalim user posted image seveda tudi- shely in ostale..... vas je toliko da si ne zapomnem , brez zamere če sem katero izpustila!

NINICA, ti pa na RAPORT!!  poročaj , kaj ti je rekel ginekolog, zakaj test ni pokazal +?  koliko pa ti  rekel da si noseča, ker glede na zadnjo M bi bilo to že nekje 7-8 tednov a ne?? ali si kasneje zanosila in zato ni bilo +

no moje stanje je pa tako, da mi zamuja "že" 9 dan!seveda grem včeraj v lekarno kupit test Cb za danes zjutraj in ker sem vedela da bo firbčna še enga ta poceni  in ga naredim zvečer- seveda ne pokaže  nič. me je tako razkurlo, da sem si rekla , da še počakam kak dan , ker se mi je zdelo brezveze da polulam 8 evrov, če ni ničuser posted image user posted image , no pa nisem gorenjka da ne bote mislile!!

no ninica ti si mi dala malo zagona za naprej, da še ne obupam

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.11.2007 8:36:50   
srecna_zvezda
Dobro jutro punce!!

Ker vidim da je se danes niste spile, sem jo skuhala za vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neverjetno kako dobre volje sem se vstala, izmerila BT ki je spet mal zrasla (na 36,9) in samo se upam. Nevaeva joj tudi meni je rahlo ampak res rahlo slabo na cajte, in res upam da imava prav!! Jaz si neizmerno zelim da imava prav!
Ninica04 user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene cestitke! Sedaj pa le pazi nase in na svojega otrocicka ter nam porocaj kako si.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.11.2007 8:47:49   
shelly
Joj jaz sem pa danes zjutrja naredila test pa je pokazal plusek. Sicer spet bolje rahel ampak je, se ga vidi brez očal, hehe.

Sem res vesela pa sploh ne vem če že dojemam prav. Saj kar nekaj časa nisem hotela verjeti tem črticam user posted image

Meni zamuja že en teden pa tudi še vedno rahle črtice in to zjutraj! Ko sem delala zvečer se sploh ni videlo. Tako da pikica36 in vse ostale, ki vam zamuja pa je negativno, to še nič ne pomeni. Lahko , da se test moti, ker telo se zagotovo ne. Če imate neke "sumljive" znake pa če ni M to že nekaj pomeni. Nekaj jo je zaustavilo in če ste drugače zdrave, imate redne cikle pa niste bile pod res groznim stresom ta mesec potem je edini možen razlog user posted image  Vsaj po moje je tako.

lep pozdrav  

Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.11.2007 8:51:00   
srecna_zvezda
user posted image user posted image  Bravo shellyuser posted image user posted image user posted image  C E S T I T K E    I Z    S R C A ! !

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.11.2007 8:57:02   
METULJ1
Shelly - čestitam. ja pol si pa res srečka user posted image .
Resnično ti želim vse lepo in dobrouser posted image

Bravooooooooooooooooooooooooooooo!

Pozdravčki

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
23.11.2007 8:58:37   
pikica36
SHELLY!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam za user posted image user posted image .

upam, da tudi js kamlu pridem iz te negotovosti!!

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
23.11.2007 9:23:41   
jazzz27
shelly, čestitam ti še enkrat!!! Lepih user posted image , ko nosiš pod user posted image  malouser posted image .

pikica36, ti pa ćim prej poročaj!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
23.11.2007 9:30:09   
naty13
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Shelly. Ja pikica36 upam da se pridruživa puncam, da bova kmal tud midve srečkeuser posted image  in prideva ven iz negotovosti. Jest nimam nobenih nenavadnih znakov, pa mi vseen spet ful zamuja. Dnarja za teste smo pa vsak mesec zapravli neomejeno.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
23.11.2007 9:35:06   
Raguel
Ninica04-user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti lepihuser posted image bravo nosečka!

shelly-+ je + in danes ti je verjetno odleglo čestitam tudi tebi user posted image user posted image user posted image

-rebeca- kar dva sončka user posted image user posted image ,pazi na svoji pikici čestitam!

levinjaa-user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
23.11.2007 9:36:27   
matt
V tem trenutku me grozljivo šraufa, se tudi že kaže zato sem user posted image   user posted image user posted image  edina tolažba je pogled na seznam rozik v tem mesecu.... ki je naravnost čudovit...

ninica04  , shelly in _rebeca_  iskrene čestitke in vse dobro.....

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
23.11.2007 9:37:07   
matt
navijam še za ostale nečekajoče..

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
23.11.2007 9:51:07   
shelly
Hvala vsem!
Jaz težko dojemam da je uspelo, ker res nisem pričakovala ta mesec. Sem mislila, da še O nimam user posted image  pa prav nobenih takih znakov, kot prejšnje dva meseca, res čudno. Ko pomislim zdaj nazaj pa je mogoče bilo kaj takega samo da nisem vedela. No saj še zdaj ne vem če je to pomenilo...

V glavnem: prsa me malo bolijo pa ne preveč, v jajčnikih me malo boli ampak šele ene par dni pa še to samo občasno, malo pred M pa mi je bilo vse čas čudno slabo pa apetita nisem imela (čeprav po navadi pred M pojem vse kar vidim user posted image ) ampak sem mislila, da je to tisti virus, ki je zdaj razsajal. Pa nekega dne sem si zaželela, da bi pila Fanto user posted image  čeprav mehurčkov sploh ne maram. Aja pa od enih kislih bonbonov se mi je sanjalo eno noč, naslednji dan sem jih šla pa kupit pa sploh niso bili dobri, premalo kisli user posted image

To je to, zdaj pa lahko sami presodite, če so to znaki ali ne user posted image  jaz še kar ne vem...

user posted image user posted image user posted image ...za vse, ki ste še v negotovosti

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
23.11.2007 9:53:36   
METULJ1
Hoj,

vem, da grem kateri že fejst na žice z znaki za in protiuser posted image . Ampak me še neki zanima.
Ne čakam je 26.11.. Od O naprej imam poleg rahlo bolečih prsi in občasnega špikanja v jajčnikih, glavobola in slabosti, še razmeroma močen izcedek iz nožnice. Običajno tega nisem zasledila. A je imela, katera, ki je že srečka user posted image  tudi podobno izkušnjo z izcedkom ali to napoveduje user posted image .

POzdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 1946
23.11.2007 10:00:36   
murkica
METULJ1: Izcedek lahko napovedje tako eno kot drugo. Sedaj je čisto odvisno ampak meni se pred M pojavi močan izcedek in potem pride. Je pa tudi res, da ko sem zanosila, sem imela močnejši izcedek, beli tok, za katerega je G rekla, daje to normalno, saj morajo jajčniki na začetku pospešeno delati in da se pač zaradi tega izcedek poveča.
Mislim, da celo beli tok ostane skozi celo nosečnost močnejši, no vsaj mislim, tako sem nekje na forumu nosečk prebrala. Seveda se pa vsaka ženska razlikuje in seveda ni nobenega recepta kako mora biti.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
23.11.2007 10:01:50   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punceeeeeeeeeeeeeeeeee...nardila sem 3 teste pa vidla 3 druge rahle črtice....

samo 5 minut mi dajte da se mi nehajo roke trest...

Ooooooooooooooooo šele sedajle videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ERINuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem ostalim nosečkam seveda tudi.

Ko se mi bo naslednjič sanjalo da je katera nosečka bom takoj obelodanila na VELIKO, pri Erin je že uspelouser posted image user posted image user posted image

No sedaj pa na čvek med nas julije2008, se vidimo tamuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
23.11.2007 10:02:29   
METULJ1
murkica - najlepša hvala za odgovor.Upam, da me user posted image  vseeno ne obišče.

Pozdravčki

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
23.11.2007 10:07:49   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image  vsem kis te zagledale to magično črticouser posted image
user posted image user posted image veliko objemčkov za tiste, ki user posted image  pride pa če jo še tako šc šc šc-amouser posted image

..sem mal vraževerna..ker že 3 mesece zaporedoma, ko sem tu nekaj gor pisala, na dan ko naj ne bi prišla....se je potem vlila ko nora...zato danes le pššššt potiho šccccc šcccc javljam da je še ni...šščččč ščččč ...in že mam občutek da prihajauser posted image user posted image  se mi mal meša...držte pesti da je ne bo ..pa tudi po test še zaradi te vraževernosti nisem šla
aleluja mislim da je lažje rodit, kot pa to neučakano čakanje vsak mesec

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?