Erin
|
hvala jazzz-y A veš kaj je ironija. DA ta mesec nisva tako pogosto, sploh nisem mislila na to da bi zanosila, po eni strani sem še pomislila da sedaj pa res ne bi bilo dobro da bi bila ker sem ravno službo dobila. Pa sva rekla z mojmu da bova dans zjutrej test delala, pa sem zjutraj rekla, ah ne, sej itak spet nisem, spet bom žalostna, škoda testov... Pa pridem prejle domov (aja pa še špika me kot da jo bom lihkar dobila) me je pa tko firbec matral pa živčna sem bila zaradi nevednosti, ja ali ne, pa sem rekla, eh en baby check bom naredila ker sta 2, pa najprej nič, pa si mislim, itak, normalno ane...pa še iščem črtico pa je ni, pa se čez en čas (3 min) res pokaže, jest pa ja faaaaaaaaaak...kuga pa je to??? Pa si rečem ja nč, bom pa še enga nardila(za vsak slučaj ) pa ista zgodba, pa si rečem, eh, to je baby sheck teli lažejo pa skočim v omaro po zadnjega first sign in isto!!!!!! Ja potem sem si pa rekla da je pa to tO...Pa pokličem mojega pa mu rečem da nej še en test prinese da so ene črtice pa da nej kr CB ker mu najbolj verjamem, pa sem mu vseen čestitala pa je on men nazaj, čustev pa ni mogel ravno izlit ven ker je imel celo familijo zraven...ampak jest še zmer ne vem a sem al ne...sej ni nobenih očitnih znakov poleg tega da me še ščipa kot da bo lih kar prišla...aja, no zize me mal bolijo pa BT mi je padla nekaj dni po O, ajaaaaaaa pa vrti se mi, ja pišuka sej mam znake... U glavnem, samo še 1 test nardim( grem po stopinjah lunce24 ) pa bom videla, čeprav mislim da sem...ja sem ja...upam Ve samo držite pesti da bo vse ok...res... jest sem kr mislila da ko bom črtico zagledala da mi bo koj trebuh zrasel okej, zej se mi pa že trga...dost mate