|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
6.11.2007 8:27:27   
metir
matt,neža7,pikapoka2,spelka12,sun71,serendipity, erin .... hvala zauser posted image  ,.  malo sem žalostnauser posted image , pa vendar saj imam vas.user posted image ko takole berem vse sorte na tem forumu mi je kar lažjeuser posted image . hvala vam. user posted image vsem veliko sreče. lp.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 726
6.11.2007 8:38:51   
nima
Aja še to..... 50% (zaenkrat še pozitivka)user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 727
6.11.2007 9:13:59   
spelka12
erin vidim, da je bilo fino v jaslicah. Lepo je vedeti, da bodo take fine punce skrbele za naše otrokeuser posted image .
Danes obljubim, da neham s torticami in luštami ampak punce predstavljajte si zdravo alternativo. Sem danes jedla tako dobro zelenjavo, brokoli in karfjola sta bila spremenjena v nežno peno, povrhu pa še slasten koromačuser posted image . Sorry ampak meni se to ne sliši slastno zato, vilice v roko in hop na pecivouser posted image .
Monika22 še tukaj čestitke za user posted image  user posted image user posted image .

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 728
6.11.2007 9:18:23   
matt
metir , še enkrat drži se... bolj kot ne vse vemo, da ti te dni ni lahko...user posted image

nima dobrodošla....

Oktavija ... mnjam , je bla fina kavica... na jaz pa ti pošiljam user posted image (je frišna, ni od včeri.. hi,hi)

Ledenka .. a že kaj cartate? Naša Erin pa zagotovo v novi službi, držimo prsti, da služba ostane....

dejmo november kaj pobarvat!!!

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 729
6.11.2007 9:34:39   
Neža7
Serendipity.... Lep pozdrav. Ful čudovito sva se imela. Prav to sva rabila po SS. Kako se počutim? Trebuh se mi je ful napihnal in je občutljiv. Utrujena sem in se mi vrti. Imam občutek, da so simptomi prehitro prišli. No saj po SS sem prvič začutila O. Drživa prsti, da je uspelo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.11.2007 9:39:28   
SM10
Marjana 84 tebi najprej vse najboljše in velik, lep + ti želim. Pa še full dobro ti kaže in naj se user posted image  za eno leto ne prikaže.  Sem čist pesniško zrimala.

Novim nosečkam user posted image user posted image user posted image , čakajočim  držim pesti, user posted image  pa naj se gre  solit.

Danes je že moj 26 dan, tako, da konec tedna bo napeto.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.11.2007 10:01:03   
mojcej77
Živjo, punce!
Moje M še ni :D!
Pa nič ne čutim, da bi kaj prihajala...prejšnji teden se mi je zdelo, da bo...kja pa vem. Bomo vidli.
Moj mož je hecen...v nedeljo zvečer je bil kar žalosten, ko je bil test negativen, naslednji dan pa vem srečen in pomirjen...in me je zanimalo, kako taka hitra sprememba...pa je rekel, da je v sanjah govoril z nosečnico brez obraza, ki mu je bla zelooooo blizu, pa ni imela trebuha, ampak je vedel, da je noseča...in to naj bi bila jaz. LOL!
Sej drgač sva kar ok, dokaj neobremenjena in sproščena, samo..ti dnevi, ko naj bi M prišla/neprišla pa ne minejo brez pričakovanja...Že mora tko bit...
lp,
m

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.11.2007 10:40:39   
ledenka
pri nas še nič novega user posted image  smo pa vsi živčni in imamo družinski hot-line user posted image  tamala bo tetici podobna v tem, kako počasi se spravlja na svet user posted image  

danes pa nimamo še nič rozik? user posted image  no, dajmo dajmo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 733
6.11.2007 11:33:17   
Anonimen
Marjana84 vse najbolše!!!!user posted image user posted image
Pa želim ti...no sej veš kaj....user posted image  ali user posted image .

Stavim pa na 23%.

Anonimna user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
6.11.2007 13:16:46   
Marjana84
SM10 in anonimna hvala.
Danes še vedno nič ne kaže na user posted image . Bom jutri zjutraj delala test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
6.11.2007 13:39:07   
K_a_t_j_a
Marjana84 VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki v teh dneh ne pričakujete user posted image , želim, da vse zagledate user posted image user posted image !!

Kot sem že pisala, da sem imela predvčerajšnjim tak čudn gost rjav izcedek z krvavimi nitkami vmes, sem imela to spet mal včeraj zvečer, ampak čist mal. Res mi ni jasno kaj je zdaj touser posted image . Drugače je pa še 14 dni do takrat, ko bom delala test. Tak se mi vleeeečeeee.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Marjana84)
Neposredna povezava do sporočila: 736
6.11.2007 14:00:43   
sun71
Neža7 - upam, da vama je na vajinem oddihu uspelo. Držim pestke user posted image
Marjana 84 - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki jo te dni ne čakate navijam in odganjam z vso močjo. punce, držim vam pesti in želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Imam pa tudi eno vprašanje. je katera od vas jemala Cykloprogynon?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 737
6.11.2007 14:12:06   
Neža7
Sun71...... Hvala, hvala.... Še par dni in bova videla ali bo user posted image user posted image  ali bova spet ful user posted image drug mesec.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 738
6.11.2007 14:16:52   
Neža7
Marjana84.... Tebe pa želim VSE NAJBOLJŠE!Upam, da boš dobila veliko user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.11.2007 15:06:22   
spelka12
sun71 jaz sem jemala Cyklo-Progynova za uravnavanje mojih zmešanih ciklov. Po njih sem bla čist zanič.
marjana84 vse naj, naj,naj.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 740
6.11.2007 15:11:15   
miš
Drage punce!

Čeprav nič ne sodelujem pri debatah, vas pa vsak dan redno berem, da se
malo potolažim in nasmejim, ker smo v istem začaranem krogu. Super ste....
Rada bi povedala, da sem danes dobilauser posted image ,razočaranje je bilo veliko....
Saj se sploh ne upam napisat, kdaj jo naslednjič ne pričakujem, ker nimam več
moči. Sej vem da bo jutri že boljš, ampak prvi dan user posted image  se mi sesuje svet. Sploh ne
vem, kaj sem hotla napisat.... to je to.
Ampak vsen pa držim pesti za vse ostale iz seznama, da jim uspe.......

Lep dan vam želim

user posted image mišuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 741
6.11.2007 15:15:01   
Serendipity
miška - velikuser posted image samo za tebe. Izjoči se, naj te tvoj potolaži s toplim objemom, potem pa gremo naprej! user posted image

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 742
6.11.2007 15:15:45   
ledenka
pa sem tetka mali pupiki user posted image  upam, da je nalezljivo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 743
6.11.2007 15:16:42   
Marjana84
Hvala, hvala vsem za čestitke.
Upam da jutri dobim najlepše darilo +.

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 744
6.11.2007 15:21:32   
Serendipity
marjana - Vse najboljše! user posted image

ledenka - user posted image  ČESTITKE tetka! Zdaj pa le glej, da se kaj nalezeš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
6.11.2007 15:22:25   
sapi
miš user posted image user posted image user posted image te čisto razumemo ...saj smo vse na istem ... tudi pri meni je tisti prvi dan najhujši pa se potem poberem ... samo ne obupat saj bo bolje ... datum pa le sporoči, da lahko skupaj ne pričakujemo še naprej...

sapi

Neposredna povezava do sporočila: 746
6.11.2007 15:43:30   
silvya
Marjana84 vse najboljše! Držim pesti, da za svoj rojstni dan dobiš najlepše darilo kar si ga lahko želiš.
user posted image
Miš tebi pa user posted image in upanje, da se ti čimprej uresničijo želje pouser posted image .

Vse ostale pa čimbolj pridno pobarvajte seznam user posted image ta mesec.

user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 747
6.11.2007 15:49:41   
oktavija
user posted image user posted image user posted image Ledenka čestitke za tetko!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Matt - tortica je bila odlična čeprav je od včerajuser posted image user posted image

user posted image user posted image Marjana84 vse najboljše!!!user posted image user posted image

user posted image Vsem ostalim pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 748
6.11.2007 15:50:13   
silvya
Joj, pa še nekoga sem izpustila, Ledenko. Čestitke tetka! Močno stisni malo pupo še za mene, ko jo greš pogledat.  

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.11.2007 17:00:29   
majči22
Ma zdej pa čistn nč ne razumem, kaj ste mi zagrozile.
jooj ne spremlam vas že kar nekaj časa in mi čist jasn.
Eno kratko obrazložitev za kaj se gre.user posted image
LP

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.