|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
5.11.2007 17:52:20   
Marjana84
Živjo punce.
Sem se mogla še jaz malo javit. Danes je moj 28 dan cikla, pa še vedno nič, ponavadi jo takle čas že dobim. Me pa že tri dni boli v ledvenem delu pa po trebuhu me špika pa tak bel izcedek mam. Ne vem al je pms al pa je user posted image . Upam da to drugo. Sem dons že kupla test sam bom probala počakat do petka. Pa še jutr mam roj.dan in bi to bilo najlepše darilo.
Jaz mislim da bo ta mesec 25%.
Čestitke obema novima user posted image in držim pesti za vse ostale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.11.2007 18:02:55   
majči22
No lep pozdrav še iz moje strani: Se vam pridružujem in jo ne pričakujem okrog 17.11.
Upam, da je res ne bo.

Imejte se!

(odgovor članu Marjana84)
Neposredna povezava do sporočila: 702
5.11.2007 19:26:19   
Erin
Novemberske borke za user posted image :

xx.11. - pikonina
xx.11. - Arualuser posted image user posted image v nove boje
xx.11. - anonimna
xx.11. - byanca
xx.11. - ninica04

01.11. - Argojuhicauser posted image user posted image v nove boje
01.11. - juno - srečka nosečka user posted image
01.11. - Sulfinija

02.11. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
02.11. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
02.11. - sončk1
02.11. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
02.11. - varciuser posted image user posted image v nove boje

03.11. - sapiuser posted image user posted image v nove boje
03.11. - nanka - srečka nosečka user posted image
04.11. - anonimna user posted image
04.11. - mojcej77
05.11. - arobic3user posted image user posted image v nove boje
05.11. - polaris
05.11. - miš
06.11. - metiruser posted image user posted image v nove boje

06.11. - Endri
07.11. - trma79user posted image user posted image v nove boje
07.11. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje

07.11. - CIPRESA
08.11. - Detece
08.11. - pepa6
08.11. - neyka7
08.11. - spelka12
09.11. - tinkamiška
09.11. - Marjana84
09.11. - SM10
10.11. - trinity22
10.11. - dav112
10.11. - jakoLUlana
10.11. - Blacky30
10.11. - tincy82
10.11. - flower
10.11. - Oaza
10.11. - pinuser posted image user posted image v nove boje
10.11. - Ana Luna

11.11. - zabca34
12.11. - osa3
13.11. - Neža7
13.11. - zorica
14.11. - Yasminka
15.11. - pikica36
15.11. - marjana.r
15.11. - shelly
15.11. - anonimna user posted image
15.11. - zvezdica
16.11. - Muca83
16.11. - lindy
17.11. - fairy
17.11. - majči22
17.11. - titi3
17.11. - lejca
18.11. - ledenka
18.11. - oktavija
19.11. - pikapoka2
19.11. - nf
20.11. - regi15
20.11. - Darja30
20.11. - renata nana
20.11. - anonimna user posted image
20.11. - soncece24
20.11. - K_a_t_j_a
21.11. - Teni RR
21.11. - levinjaa
21.11. - rajska
22.11. - Erin
22.11. - talika81
22.11. - kind lady
23.11. - kleja
23.11. - gajka
23.11. - muci78
24.11. - Muklla
25.11. - varci
26.11. - Argojuhica
26.11. - sapi
27.11. - Andromeda
27.11. - matt
27.11. - sun71
27.11. - nineva
28.11. - stunfek
28.11. - arobic3
29.11. - Nevaeva
29.11. - sandra74
30.11. - kimmii

user posted image Navijačiceuser posted image

- sonček33
- KAHLO
- lidija_21
- sandra74
- Taly
- MARTINŠČICA
- lunica24

- beyba
- Inigo
- ninčy

- kleja
- ROMY1612
- LuNa73
- vita80
- slovenka
- afnica mala
- Lupita
- anonimnauser posted image

- Serendipity
- Sash
- Lučka 25
- maša82
- silvya
- Lea2007
- murkica

----------------------------------------------------------------

NAŠA HIMNA:

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image
----------------------------------------------------------------

JULIJ..................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk user posted image  
-----------------------------------------------------

STAVNICA ZA NOVEMBER:

50% - polaris
35% -
soncek33, zvezdica
34%
- anonimna user posted image
33%
- nineva, ledenka    
32%
31%
30%
- trinity22
29% - HEL36
28%
- K_a_t_j_a, spelka12
27%
- Serendipity , sun71, matt
26% - LuNa73, sapi
25% -
pikapoka2, Marjana84
24%
23% -
jakoLUlana
22%
21%
- Erin
20%
19%
18%

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 703
5.11.2007 19:42:30   
jakoLUlana
ERIN SAMO TO BI TI REKLA user posted image .. SUPER SI, ker vse tako skrbno belezis!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 704
5.11.2007 20:25:50   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Serendipity, saj bi vam privoščla tudi kako pravo, pa bi porabila preveč časa, da bi koščke razvozla po celi Sloveniji user posted image .  Pa vidim, da ste ene na dieti in bi me po tolikem trudu še katera zavrnila user posted image .

Zdaj sem videla seznam user posted image Kdo je izbrskal modro barvo? Zadnjič sem vso stran pometala. Nekdo je brskal po smeteh. Uuu, sem huda user posted image .

Hm - priznam user posted image  Koščka torte pa ne bi zavrnila, še posebej ne, če bi bil pripeljan direkt v Prekmurje user posted image

Ta modra barva tudi mene skrbi ... user posted image  Nič ni lepa ... Pfej in Pfuj. Ne vem, kdo je brskal po smeteh! Da ga ni sram!user posted image user posted image user posted image

Bom pa jaz še za vsak slučaj zalimala kako metlo, da jo ob najmanjših simptomih pometemo tja kamor spada - v smeti!
Najprej jo pometemo  user posted image , potem nahubamouser posted image da ji bo pošteno žal user posted image !
Če pa to ne bo valalo pa bomo ustanovile zborček meni podobnih v smislu trio adijo (lahko nas je tudi več kot le tri) user posted image . Garant da se ziher ne bo pokazala devet mescev ... Edino, če je gluho gluha user posted image

marjana84 - želim ti res prekrasno darilo ... user posted image user posted image !

majči22 - a-a, ne bo je! Ker smo ji pošteno zagrozile user posted image

metir - user posted image  žal mi je... user posted image user posted image user posted image
tincy82 - tudi tebi eno velko user posted image  za srečo!

murkica - user posted image  user posted image  Dobrodošla med navijačicami! user posted image  user posted image  

ledenka in pikapoka - user posted image  Tak se dela! No, zdaj pa malo izprežita ''svoje konjičke'' (jao kak se to sliši user posted image user posted image ), za kak dan, da pridejo k sebi, pridno papcajta aspirin ... in user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image ! user posted image

mojcej77 - upam, da JE še ni in je ne bo - ker jaz nekaj veeem... Da si srečka nosečka! Ampak, ne okol govort, da sem ti jaz povedala user posted image

neža7 - si se že sklimatizirala po fantatsičnem razvajanju v toplicah? Upam, da so razvajanje in romantični trenutki prinesli nekaj čudovitega ...

anonimna user posted image  - no ja ... jaz pravim, da je ne bo user posted image

jakoLulana (hihi, pa potem je moje ime težko zapisati user posted image ) - Erin si pa res zasluži same pohvale! Je pridna dečva user posted image

Torej - Erin, samo zate .... user posted image KER SI TAK FAJN PRIDNA! user posted image

Kje je pa sonček33 user posted image  Pogrešam teee ... Kak je bil prvi dan šole po počitnicah? Kkao so tvoji kamenčki? Še  težavni? Zagrozi jim z mojimi metodami (lahko se ponudim da jim bom pela ringaringaraaaaja - ziher potihnejo! user posted image ,Ali jim papovej da  jih namesto, da bi jih prodala v kako nobel zlatarno vržeš v smeti!!!!)

ps: a ni zadnjič nekdo napisal da ima danes (v ponedeljek) RD? Jaz sem pozabila katera je ta srečnica - ampak vseeno ji želim najlepše želje in ji pošiljam darilo (da vam povem, da je v darilu user posted image user posted image , ampak psssst..naj bo presenečenje)  user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.11.2007 20:29:18   
nanka
Punce, navijam za vse vas, da čimprej ugledateuser posted image user posted image user posted image user posted image , dajmo, dajmo user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.11.2007 20:29:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Drage moje soborke!

Na vas se obračam z vprašanjem ki se vam bo mogoče zdelo butasto a tudi ta-butasti obstajamo, sploh če se matramo za user posted image toliko časa.
Včeraj sem mojemu dragemu naročila test nosečnosti pa ga je pozabil prinesti. Zato sem danes zjutraj vzela  test (ja iz smetiuser posted image ki jih še nismo odnesli v kanto) ki sem ga naredila pred  dnevi in je bil negativen. Vseeno sem probala če bo kaj novega pokazal - pa ni pokazal nič novega, še vedno je ostal negativen kot pred  dneviuser posted image user posted image

Zdaj me pa zanima ali ima katera izkušnje z testi ki so bili že uporabljeni? Ali res ne pokažejo nič ali bi vseeno pokazali nosečnost in bi se rezultat spremenil če bi imela kaj nosečniškega hormona prisotnega v urinu????
prosim za vaše izkušnje ali le mnenja............

P.S.: In ja jutri letim po tapravega, novega v lekarnouser posted image Toliko se mi še ni zmešalouser posted image

IIIIIINNN??? Danes je ponedeljek - kaj je povedal ta drugi test?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.11.2007 20:35:25   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Ojla,
vsem, ki upate in si želite, da je november mesec najlepših sporočil, močno močno držim pesti... Sama imam izjemno močan filing, da je tokrat tudi pri nas ¨ratalo¨. V ponedeljek (5.11.) imam rojstni dan in lepšega darila  si ne bi mogla zaželeti,... Upajmo, da se sanje uresničijo,...
LP do ponedeljka

Iiii sem našla našo današnjo slavljenko! user posted image  user posted image  user posted image

Vse najboljše in najslajše (glavno darilo pa imaš nekaj postov više)

user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 708
5.11.2007 20:40:05   
ledenka
oj, punce user posted image  mal da se oglasim. mojga sem poslala na eno vecerjo, tak da mam mir user posted image  pa itak je pobegnu, ko sem ga malce lepse pogledala user posted image  se je po moje zbal, da bo danes spet moral telovadit user posted image user posted image user posted image  taki so tile nasi dedci, samo cvekajo, ko je treba v roke pljunit, pa nic od njih user posted image user posted image user posted image  

zdaj sem pa pojedla Luncino darilce (ja ja, Luncim jutri pa REEEEES zacnemo z dieto user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.11.2007 20:46:21   
Teni_
Da se še jaz malo javim. Mi tudi pridno telovadimouser posted image (joj, kako je luškan ta slonček). Zdaj bi naj bi bili dnevi O, nekje med 3. in ne vem točno katerim oktobrom, po mojih izračunih pa nekje 7. Tako, da malo prej bolj konkretno, pa še tam do enega desetega je treba fejst pesti držat, pa čimbolj živčke pomirit, pa bo.

Aja, stavim pa npr. na 24%, ko se že stave pobirajo.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 5.11.2007 20:57:07 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.11.2007 20:58:34   
Lupita
Punčke, pošiljam vam poljubčke!!!

Stavim, da bo ta mesec 22%!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.11.2007 21:06:00   
sonček33
Se ojla- lepo je videti, da me nekdo pogreša. Evo po 3 tednih sem bila danes spet všoli - jupi. Res sem se že veselila. Sicer pa nič kaj novega - vsak drugi dan hodim na UZ in slikanje (sem že čist prežarčena). jutri grem spet, da vidmo, če je kamen slučajno že šel v WC školjko :)

Ma hudič pa te bolezni. Zdaj mam še nekaj s črevesejem probleme, tako da sploh ne vem, če bom šla na ivf v novembru. Eh, ni mi usojeno. j* ga.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 712
5.11.2007 21:20:41   
pikapoka2
sonček33,
zakaj pri vragu se je toliko stvari obrnilo proti tebi?!user posted image
Tudi jaz te pogrešam, veš, poleg Se* in še katere druge.user posted image
Res si želim, da se ti zdravje obrne na bolje, čimprej
in da ti posije sonček, da dobiš svojo pikico...
Komaj čakam ta dan, ko boš sporočila da si zagledala user posted image ,
upam da bo to kmaluuser posted image user posted image user posted image
Takrat bom od veselja sigurno zlomla to kišto, ki nas povezuje, tak bom mahala okrog sebe!!
Želim ti vso srečo ki jo premore svet!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.11.2007 21:50:57   
tinkamiška
Hej

Se* sem se zdejle najedla oreščkov, prej še eno banano in mandarino, pa se mi še zmeraj lušta tortice, pa sem zamižala in nardila dva pajsa te virtualne, mmm čokoladna z višnjami, taka fejst čokoladna z kislimi višnjami, pa z ribano čokolado posuta na vrhu...
Še jutri, potem pa začnem normalno jest. Aja od petka sem na čiščenjuuser posted image sploh ne tako dolgo, samo je hudič za Izo kuhat dobra kosila, jst pa mlatit samo solate in glodat srove korenčke in razno zelenjavo in sadje...pa še malo se zamotim in ne mislim samo nauser posted image user posted image , ampak tudi na hrannouser posted image

Sonček33, naj se te težave z črevesjem hitro uredijo, da boš lahko šla na IVF, sej še ni nič rečeno ne? Drži se!user posted image

Tako malo še pobrskam po RRju, možek se ravno masti z poli posebno in sirčkom, mogoče še z pašteto, jst bom pa raje tukaj, da se mi ne bojo sline preveč cedileuser posted image user posted image user posted image

Je bil pa priden in do danes zdržal z mano na dietiuser posted image

No, da ne bo katera mislila, da smo na forumu kuhajmo skupaj, se bom kr poslovilauser posted image

Pestke!!! in lahko noč

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 714
5.11.2007 21:54:19   
Anonimen
sonček, kje pa imaš kamnolom? jst ga imam na ledvicah (dva kamna na desni in dva na levi, za ravnotežje) in žolčne. kako je potekala nosečnost? hm, ne bi komentirala. v 26. tednu imela hud napad. takrat sem mela samo 1 kamen na levi ledvici. in je zamašu ledvico. ni več tekla voda iz leve ledvice. bolelo. bruhala od bolečin. pa sm po dveh dneh pršla k sebi, odgnala kamen nazaj na svoje mesto. in rešla svojega sinčka. sva bla že skori v operacijski. čez en mesec polulala kamen. huje ko porod. imela huda vnetja. napovedovali so mi, da ne user posted image  ne bo dočakal 30 tednov. in glejgazlomka. rodila sem 6 dni čez rok user posted image . sva jih s tamalim dobro za nos vlekla...
se*, iz tvojih ust v moj trebuh user posted image ... bom poročala. jutri je 28. dan, ko jo ponavadi dobim. če je ne bo, bom v sredo zjutri lulala na palčko. po moje bom prišparala test za kdaj drugič.
nočko.
user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
5.11.2007 22:04:40   
trinity22
Erin mene je zanimalo kateri študij delaš, hvala za odgovor in želim ti da čimprej uspešno zaključiš študij, da boš lahko potem opravljala delo, ki te tako veseli.

Se* je kar težko vklopit, ko se malo izklopimo, a ne? Pa saj jutri bo pa že vse po starem, s polno paro naprejuser posted image
Sonček33 božica, upam da kmalu rešiš zdravstvene težave in da boš lahko dobila svojo user posted image , držim pesti zate.

dajmo, dajmo punce vsaj ena naj prilije malo ROZA barve na to stran........ čakamo in držimo pesti za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
5.11.2007 22:18:49   
Oaza
Da vas še jaz na hitro pozdravim...

Vidim, da stave kar padajo, zato se pridružujem in mislim, da bo okrog 24%.
Strinjam se, da je modre barve na seznamu več kot preveč, zato pa PUNCE ČOPIČ V ROKO, PA GREMO!!!! Barvajmo seznam v roza!!!

Pesti vsem, ki je te dni ne pričakujete (Sulfinija, sončk1, anonimnauser posted image , mojcej77, polaris, miš, Endri,cipresa,...)user posted image user posted image user posted image user posted image
Čimprej javite lepe novičke!

Tudi moj datum, ko je ne pričakujem, se bliža- nobenih znakov za user posted image , nobenih znakov za user posted image ... Bomo videli, kaj bo prinesel časuser posted image

lp

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 717
5.11.2007 22:52:55   
monika22
Želim vsem, ki še čakate na user posted image  ali user posted image , da to čim prej zagledate. Ampak vam nekaj svetujem: ne se preveč obremenjevat zaradi tega,... lepo počasi saj psiha veliko naredi...
Jaz sem prvič zapravila veliko € za teste, se mi zdi, da sem bila kr naprej v DMju pa nikoli ni pokazal, potem pa nisem več poizkušala. Veselo novico mi je povedal moj G.
A žal se meni prva user posted image  ni izšla, sedaj pa sem po pol leta  user posted image .
user posted image user posted image user posted image
Punce držite se in vedite, da po dežju vedno posije sonce!

Navijam za vas in upam, da bo procent čim višji!!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 718
5.11.2007 22:53:58   
ledenka
se tule eno off-topic sporocilo: moji svakinji odteka voda user posted image  sta z bratom ravno prisla do GK, bomo videli, a je to TO user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 719
5.11.2007 22:58:28   
monika22
user posted image Držimo pesti zanjo, da bo čim prej prijokalo na svet novo bitjece in da bo mamica čim manj trpela!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.11.2007 23:07:05   
ledenka
user posted image  sem bolj zivcna, kot moj brat, ki je total flegmatik in je prijavil, da itak se ni nic user posted image  potem je pa se iskal GK, no, potem je nasel. Upam, da je ni kam drugam peljal user posted image  

no, bomo videli, po moje bom cez kako urco vedela, kaj se dogaja. user posted image

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 721
6.11.2007 5:55:08   
Oaza
Dobro jutro!

Pa bom le enkrat prva, da lahko skuham kavico user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ledenka- in? Si že srečna tetka ali še ne?

Tako, zdaj pa v službo in ko pridem domov, upam, da bo kakšna nova nosečka! Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
6.11.2007 6:30:09   
oktavija
Jutro tudi z moje strani in da vas malo pocarklam sem tudi jaz skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... upam da se boste zbudile naše male zaspanke....user posted image

Ledenkauser posted image user posted image user posted image user posted image  upam da si že postala teta in čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 723
6.11.2007 8:01:54   
nima
Tudi jaz bi se Vam rada pridružila če me sprejmete medse.... user posted image  ne pričakujem 18.novembra. Ovulacijo sva imela v soboto po dveh klomifenih sedaj bomo pa videli. Držim pesti za vse vas in nas :)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 724
6.11.2007 8:05:52   
pikica36
naj vas še jaz malo pozdravim

žalosten je ta seznam v novembruuser posted image upajmo, da bo druga polovica meseca bolj rozasta.
vsem user posted image  čestitke,pazite nase in na svoje pikice, za vse nas ostale pa držim pestke da user posted image  ne bo in končno ugledamo user posted image user posted image  in++++.
jaz imam zase bolj malo upanja , ker me že full bolijo prsa ampak malo upanja pa še je, bomo videli user posted image

lp in pridno barvajte seznam

sicer pa stavim na 22%

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.