![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede Portugalske: nisem mislila, da je tam drago, ampak da do tja prideš Aja, to pa. Pa precej komplicirano. Ta frendica, pri kateri sem bila, obicajno potuje preko Rima za Zagreb, to je najcenejsa varianta, baje. Jaz sem sla tudi preko Rima.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:56:15
|
|
|
|
Rubin.
|
Kje pa si ti bila? A ni sanjsko?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:58:38
|
|
|
|
zvesta
|
čer...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Imas pa zdaj celo direkten let iz Zagreba. Ekola, se link (samo datume spremeni). Se mi je zdelo, da sem v nedeljo slisala Lisabon na Plesu . Let Lizbona
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni sanjsko? Na teh slikah res. Tukaj nisem bila. Vecinoma Lizbona in bliznja okolica.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
čer... oooooooooooo, dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:04:49
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A ni sanjsko? Na teh slikah res. Tukaj nisem bila. Vecinoma Lizbona in bliznja okolica. To je Algarva. Čer Zvesta, a danes si že mami .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:05:42
|
|
|
|
Anonimen
|
To je Algarva. Zgleda lepo. Ceprav je baje tudi tam voda precej mrzla.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:08:13
|
|
|
|
zvesta
|
Ne, nisem še mami in ne vem kdaj bom. Govori kot strgan dohtar, ampak mam še ni spravil skup. Vztrajno pa ponavlja amam, kontra pa ne gre in ne gre. Rubin, sem se dans vozla malo po vašem hribu. :P Kaj me zaj rajcate s totim nekim morjem?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj me zaj rajcate s totim nekim morjem? Malo te moramo . Jaz sem danes ekstra slabe volje, pa malo potujem...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:14:13
|
|
|
|
zvesta
|
Zakaj si pa ti slabe volje? Pa saj ti nisi nikoli slabe volje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:20:35
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz sem danes ekstra slabe volje, pa malo potujem... A res? Si te nekako ne morem predstavljat (ta nima veze s temo, samo malce da te spravim v smeh) Bom probala najt nekaj za tvojo dušo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:22:54
|
|
|
|
Rubin.
|
Evo samo za MIČ.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:24:19
|
|
|
|
Rubin.
|
Rubin, sem se dans vozla malo po vašem hribu. :P Pa da se nisi mogla ustavit na eni kofi. POCKA!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:29:09
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Rubin, sem se dans vozla malo po vašem hribu. :P Pa da se nisi mogla ustavit na eni kofi. POCKA!!! Čuj, sta dva razloga za to. 1. Nikoli ne rada motim družinskosti vikenda. 2. Nisem bila sama. Pridem, pridem... Če ne prideš ti ta teden do mene na kofi, priletim po šihtu jaz do tebe. Obljubim!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo samo za MIČ. O, hvala, Gibo rula, se vedno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj si pa ti slabe volje? Pa saj ti nisi nikoli slabe volje. Ah, slabe volje sem. Luda glava.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 20:59:43
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zakaj si pa ti slabe volje? Pa saj ti nisi nikoli slabe volje. Ah, slabe volje sem. Luda glava. se tudi najboljšim to zgodi.... ..... pa da se tebi ne bi jutri bo boljše
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 21:01:48
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kaj vem, meni ČG ne potegne, tako kot Turčija ne. Pa vsi, ki so obiskali eno ali drugo destinacijo, ne morejo prehvalit. Verjetno je to globoko v meni zasidrano. v ČG sem bila prvič, zadnjič in nikoli več...... kaj pa vem, mi ni potegnilo...... je pa res, da se me je držala smola od prvega dne, ko sem prišla dol, pa do zadnjega
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 21:58:39
|
|
|
|
Rubin.
|
O Freycha , kako? Nekam malo časa imaš za nas, je pestro?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 21:59:48
|
|
|
|
Rubin.
|
Če ne prideš ti ta teden do mene na kofi, priletim po šihtu jaz do tebe. Zmenjeno. Ti si dobrodošla - kadarkoli. Za kofi, pa bo mogoče od srede dalje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:01:33
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. O Freycha , kako? Nekam malo časa imaš za nas, je pestro? pa saj kar pridem sem malo pokukati, pa vidim, da tut brez mene zmorete
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:03:44
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. O Freycha , kako? Nekam malo časa imaš za nas, je pestro? pa saj kar pridem sem malo pokukati, pa vidim, da tut brez mene zmorete Sej veš kako je tu na rr - kot na avtobusni postaji, eni pridejo, drugi grejo, se pa vedno dogaja.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:04:50
|
|
|
|
Freycha
|
hvala za tolažbo... sem upala, da boš rekla, da mene si pa vseeno malo pogrešala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 22:07:54
|
|
|
|
Rubin.
|
vseeno malo pogrešala Kako si drzneš sploh kaj takega dvomit veš da sem. Jaz sem jutri skoraj cel dan SAMA doma. Sej ne vem ali se naj veselim ali žalostim.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 20.9.2008 22:08:28 >
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.