![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ker je bi ravni Crusiser zasidran v luki kar pomeni nekaj tisoč turistov naenkrat Poleti znajo kar gneco naredit, verjetno. Ta zadnje sem bila v Dbv enkrat novembra...takrat je pa kruzer fajn prisel, je bilo mesto tako zivo in polno ljudi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Mislim, da črnogorci bolj obvladajo, kako se gre turizem kot hrvatje. Na vsakem koraku ti nekaj ponujajo, ni kar ni, več je življenja... A so postali kaj bolj živahni? Včasih se je o njih drugače govorilo .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:18:20
|
|
|
|
Rubin.
|
Me prav zanima, kaj bo (in cesa ne ), povedala. Ja sej to me najbolj skrbi . Pri takšni starosti so še zelo pošteni.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:18:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No way! Še vedno je več kot žalosten. Pa 30kun za vstopnico A res ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:18:53
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A so postali kaj bolj živahni? Včasih se je o njih drugače govorilo . Živahni ravno ne, je vse bolj polako , ampak dobiš kar želiš, kafiči so v Budvi mega lepo zrihtani. Gužva je pa tudi.
< Sporočilo je popravil alička -- 20.9.2008 19:19:25 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri takšni starosti so še zelo pošteni.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:20:01
|
|
|
|
Anonimen
|
kaviči so v Budvi mega lepo zrihtani. Meni je bila pa Budva kar malo grozljiva. Full zlata in tko...ne vem, nisem se neki dobro pocutila.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:20:24
|
|
|
|
alička
|
Punce se tipkamo. Moram k mojima na kavč, je prišel ukaz!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce se tipkamo. Moram k mojima na kavč, je prišel ukaz! Uzivaj. Se namesto mene.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:21:54
|
|
|
|
Rubin.
|
Kaj vem, meni ČG ne potegne, tako kot Turčija ne. Pa vsi, ki so obiskali eno ali drugo destinacijo, ne morejo prehvalit. Verjetno je to globoko v meni zasidrano. Moja velika želja je tudi Dubrovnik. Ampak bom malce še prestavila, da mala miss poraste, da bomo lahko šli malo na oglede. Pa Rim, pa Portugalska, pa Norveška me še tudi čakajo...... ko bom stara in bogata.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj vem, meni ČG ne potegne, tako kot Turčija ne. Pa vsi, ki so obiskali eno ali drugo destinacijo, ne morejo prehvalit. Verjetno je to globoko v meni zasidrano Ja, zna bit nekaj, kar ti ne sede. Meni tudi ČG ni sedla, Turcija pa zelo. Pa malo je odvisno tudi od trenutnega filinga in pricakovanj. Mi pa do Tunizije sploh ni...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:25:23
|
|
|
|
Rubin.
|
Zvesta, pa menda nisi tako:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja velika želja je tudi Dubrovnik. Ampak bom malce še prestavila, da mala miss poraste, da bomo lahko šli malo na oglede. Dbv je meni full full lep, samo ne sme biti prevelike gnece, za moj okus. Tam sem bila leta 2000 prvic, se mi zdi, ko je bilo vse se smesno poceni. Zdaj je pa tako drago (vsaj kolikor gledam agencije) in verjetno taka gneca (zaradi vseh teh kruzrejev in nasploh), da mi pred novembrom sploh ni za it.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa Rim, pa Portugalska, pa Norveška me še tudi čakajo...... ko bom stara in bogata Ja, enkrat bo...spet . Meni se pa zadnje leto nic kaj ne potuje...ko sem ves cas okrog . Mogoce drugo leto spet. Rim je fajn (pa dober espresso imajo ), Portugalska tudi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZZvesta, pa menda nisi tako: Ej, kje ti te slikce vzames?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:32:11
|
|
|
|
Rubin.
|
Mi pa do Tunizije sploh ni... Ja sem videla na eni drugi temi. Jaz razmišljam o njej za drugo leto, ampak ne zaradi sebe, ampak male miss, ki ji je sedaj najbolj glavno voda, pesek in tobogani, plaže... Je pa več kot očitno, da tam ni nič za videt, kar je pa v mojem interesu. Sej malce paše takšen neaktiven dopust, ampak meni je skrajno dolgočasen. Ampak na moje želje, bomo še malce počakali.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak male miss, ki ji je sedaj najbolj glavno voda, pesek in tobogani, plaže... Ce gres zaradi tega, je fajn, ker imas vse skupaj. Pa na slikah zgleda dobro in niti drago ni.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:37:07
|
|
|
|
Rubin.
|
Ej, kje ti te slikce vzames? TUKAJ IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Portugalska tudi. Ja, sem pa bila presenečena, ko sem izvedela, da se tam ne da kopat, oz. vsaj za moje pojme ne. Pa Portugalska je tudi draga , je naše TA bolj malo angažirajo. Ko sem se pozanimala so mi predlagali avstrijsko.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:39:04
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ampak male miss, ki ji je sedaj najbolj glavno voda, pesek in tobogani, plaže... Ce gres zaradi tega, je fajn, ker imas vse skupaj. Pa na slikah zgleda dobro in niti drago ni. Ja sej to me je najbolj začudilo. Da smo letos v Portoržu plačali več, kot bi Djerbo .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem pa bila presenečena, ko sem izvedela, da se tam ne da kopat, oz. vsaj za moje pojme ne. Ja, res bolj tezko. Caki, bom nasla eno slikco in ti bo vse jasno .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa Portugalska je tudi draga Kaj pa vem, srednje. Hrana je relativno poceni, mogoce celo cenejsa kot pri nas in fullllllllllllllllll dobra, vstopnine se mi niso zdele pretirane, prevoz pa tudi ne. Sicer bi pa sla na tvojem mestu izven sezone, saj sta jesen in zima dovolj prijetna za turisticne oglede. Kopanje pa itak ni nujno...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Recimo Lizbona oktobra, hotel 3*, dvoposteljna soba,za cca 450€ se da spat: Lizbona. A je to veliko? Ali ne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:45:57
|
|
|
|
Rubin.
|
Rubin. Objave: 2500 Član od: 12.4.2005 Kraj: Alfea Status: odsoten Sem mogla dokumentirat, ko bodo čvek brisali, bom spet novinka po postih Glede Portugalske: nisem mislila, da je tam drago, ampak da do tja prideš .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 20.9.2008 19:46:38 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Da smo letos v Portoržu plačali več, kot bi Djerbo Ja, Portoroz je zelo drag. Ma v bistvu je vsa bliznja Evropa draga. Italija, Francija, Hrvaska...nase morje pa itak .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.9.2008 19:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem mogla dokumentirat, ko bodo čvek brisali, bom spet novinka po postih
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.