Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako je s testi za O??? 1.12.2004 16:19:25
|
|
|
|
bambi
|
Zdaj me pa res zanima, kako je s temi testi za ugotavljanje O???? V tistih ki sem si jih naročila iz Amerike, piše, da ko se pojavita :modri: nastopi O v 24-36 urah.... Naja78 pa je napisala da ji je G rekel, da ko se pojavita :modri: je to že zadnji dan O, ker je hormon že zrastel..... Ja, kaj je zdaj prav???? Jaz sem imela :modri: v ponedeljek, takrat sva z dragim tudi :sloncek::sloncek::sloncek:, čeprav sem mislila da bo O nastopila komaj včeraj..... no in ko sva včeraj želela :sloncek::sloncek::sloncek: nama sploh ni bilo, oba sva imela občutek nekakšne prisile, potem sva si odprla šampanjec in ležala, se cartala in božala in se imela res lepo, lepo, brez :sloncek::sloncek::sloncek:. Res je, da bi včasih naredila vse za :duda:, ampak ko ti takole prešine čez glavo, da bi hopa cupala tako na silo in zato ker pač morava, se mi je pa vse uprlo.... to se mi je po 1 letu resnično 1. zgodilo..... Malo mi pomagajte, plosim... LP BAmbi
|
|
|
|
Kako je s testi za O??? 1.12.2004 16:37:37
|
|
|
|
Nikita
|
poznam te obcutke, ko mas res ze na konc obcutek, da je vse skup neka misija, ki jo je TREBA izpolnt. Glede O testov ti pa ne morm pomagat, ker jih tud se niti nikol nism delala
|
|
|
|
Kako je s testi za O??? 1.12.2004 17:41:14
|
|
|
|
naja78
|
živjo bambi.ravnokar sem sedla za RR,pa bi še kaj napisala.zadnje čase me daje,sploh ne znam napisat obup ali kaj podobnega. hmm..glede testov za O??:zmeden: LEJ.MENI JE g TAKO REKEL:NA 28 DNI IMAŠ CIKLUS,MERI SI BT,12-16 DNE ALI VSAJ PRIBLIŽNO OD 10-14 DNI PRED PRIHODNJO M,SE TI MORA DVIGNIT TEMP.ZA OKOLI O,4 STOPINJE.:ups: zdaj pa kaj to pomeni.::temp.mra ostati zvišana vsaj do par(2dni ali3),lahko pa do konca.tako zveš če je prišlo do O.ČE NIHA,nekaj ni uredu,npr.če skače.:rozica: najbolj je ženska plodna dan pred dvigom BT,torej na dan ko ti preskoči,npr:od 36,5 na 36,9.približno 24 ur ma jajčece še čas da se oplodi,verjetno manj,ker se jasno temp.dviga ponoči,torej kar odbij 8-10 ur. bistvo pa je,če me razumeš,da se mora jajčece,ki istočasno ovulira tudi oploditi,če ne samo ovulirano potuje naprej in seveda čez 10 dni M.UPAM DA NISEM ZNANSTVENO ZATEŽILA. BISTVO PA JE DA POGRUNTAŠ,kdaj bi bil tisti dan ko morš:sloncek:,ker bo naslednji dan O.A KAPITO??JAZ si tko razlagam in G mi je tudi. pa probaj 1 ciklus z BT in z testom.probaj nimaš kaj zgrešit.malo si zapiši kdaj je bilo ta mesec.lp piši
|
|
|
|
Kako je s testi za O??? 2.12.2004 8:33:40
|
|
|
|
enci
|
naja78, vidim, da imas vse nastudirano... :bravo::bravo::bravo: morda mi lahko kaj svetujes. Jaz sem zmedena na kvadrat. Tako je namrec, da imam PCO in naj ne bi imela ovulacije. BT si merim ze 3 mesec in je kot graf ob potresu. Ta ciklus pa je bilo tako, da je do 21. dne je bilo v stilu " malo gore, malo dole" 21. dan pa 36,8 ali 36,9 nato pa od 22. dne naprej pa je BT 37,1 ali 37,2 ... Sedaj je ze 6 dni povisana. Dr. Pusenjak je zadnjic napisal, da ce je par dni povisana je to stanje po O. Sedaj pa sploh ne vem, ali je pri meni tokrat morda le bila ali ne :ups::zmeden:?? Kdaj naj bi dobila M nimam pojma, ker so moje neredne in redke (obicajno jo dobim z Dabroston tabletami, ki jih pa ta ciklus nisem jemala!). Danes je 27. dan, in vceraj zvecer in danes se vedno me bolijo prsi ... AMPAK samo desna!!! A je to normalno, mislim..:ups::zmeden::zmeden2: Sploh ne vem, kdaj bi lhko naredila test, da bi kaj pokazal?!:zmeden: lp enci:metulj:
|
|
|
|
Kako je s testi za O??? 2.12.2004 11:35:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
Jaz sem takrat pred leti tudi imela podobne težave, saj sva :sloncek: takrat, ko bi naj po pisanih pravili imela O, ampak ni bilo tako. zato mi je moj G dal graf v katerga sem vpisovala vsako jutro svojo temp. in kdaj sva :sloncek:. Po 3 mesecih je G ugotovil, da mi O nastopi šele 5 dni pred naslednjo M, takrat se temperatura poviša. Zato sva takoj naslednji mesec :sloncek: takrat ko sem imela O in se je takoj prijelo (temperatura je ostala povišana!). Bila sem ful zaskrbljena, da ne bom imela :duda:, potem pa sem bila v 9nebesa . Takšne metode so se takrat posluževali, upam, da se je način že moderniziral. lp
|
|
|
|
Kako je s testi za O??? 2.12.2004 12:03:55
|
|
|
|
enci
|
jana73, kako je to mogoce, ce vsi pravijo mislim gin, pa Dr. Pusenjak tudi, da je O cca 14 dni pred M??? Ej ta narava je pa res cunda:ups::zmeden:!!!! lp enci:metulj:
|
|
|
|
Kako je s testi za O??? 2.12.2004 13:39:14
|
|
|
|
kofetek2010
|
Ja pravijo in pišejo, pri meni je bila pa dosti kasneje in graf je sedaj kot dokaz nalepljen v prvem albumu mojega sina, s komentarjem:"In tako je nastajal Gal!" Narava, narava, saj nismo stroji, ki so sprogramirani! :)-
|
|
|
|
Kako je s testi za O??? 2.12.2004 15:23:59
|
|
|
|
naja78
|
lep pozdravček. šele zdaj sm utegnila.ja tako je.včasih je bila ta metoda BT,s katero so si pomagali,a vidim da tudi danes. že to je dokaz,da je meni to G tako razložil,pa mislim da se ni motil. če BT skače gor in dol, to nekaj ni uredu.možno pa je seveda da pri nekaterih nastopi O malo pozno torej par dni pred M.ŠIT je to,če nimaš redne FRANCE.Ampak jaz bi vsaki priporočila da naj si meri BT,saj na podlagi tega greš po 3 mesecih do G,in on mora ukrepati.saj tako delajo v LJ,na LEONIŠČU. pa sigurno je dobro,če bi dec,če po parih mesecih ni nič,recmo 6,7 ni nič -na spermiogram.saj to izključiš. mžno je da se BT dvigne šele 21.22. dan ciklusa,zakaj ne.vedi pa to,da mora ostati povišana najmanj par dni mogoče 3,4,5.drugače do O ni prišlo,če BT skače gore dole.:)-
|
|
|
|
Kako je s testi za O??? 2.12.2004 15:34:31
|
|
|
|
naja78
|
enci.evo najprej :rozica:za dobro voljo.jaz sem bolj za "pnavrt". mislim da si imela O.Bodi brez skrbi.tudi s PCO imaš lahko O.Nekatere celo zanosijo,sicer je res manjša možnost ampak saj maš 2 jajčka.mogoče je kateri manj ali pa celo nič policističen.sploh če imaš tako očitno razliko.to je zelo poziivno.le ubogaj me in si meri še naprej to BT, vse do nepričakovane M. FORA JE V TEM ,DA KO SE TI 1X DVIGNE -BT mislim :)-ZA PRIBLIŽNO OD 0,3 DO O,5 ST.NE SME VEČ NIHAT GORE DOLE.ČE NE,JE NI BILO. ti pa jo imaš že 6 dni povišano.to je to,,,,,,,,,,,,če ti ostane kar naprej in če ti začne zamujat je to to. za joškice,pa mene tudi včasih zakljuva samo ena.kar čudno je.vem pa da ni nič narobe.nekje sem prebrala da morjo joškice bolet od vznotraj in ne od strani kot pred FRANCO,če si pritisneš nanje.saj veš pred FRANCO so glih tako napete,pa bolijo,ampak bolj drugač.daj zdrži in meri pa sporoči mi.jaz sem ta mesec prvič merla pa imam že 9 dan povišano.čez 4 dni pa M.evo ti :angel:.upam da nisem nakladala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.