naja78 -> Kako je s testi za O??? (1.12.2004 17:41:14)
|
živjo bambi.ravnokar sem sedla za RR,pa bi še kaj napisala.zadnje čase me daje,sploh ne znam napisat obup ali kaj podobnega. hmm..glede testov za O??:zmeden: LEJ.MENI JE g TAKO REKEL:NA 28 DNI IMAŠ CIKLUS,MERI SI BT,12-16 DNE ALI VSAJ PRIBLIŽNO OD 10-14 DNI PRED PRIHODNJO M,SE TI MORA DVIGNIT TEMP.ZA OKOLI O,4 STOPINJE.:ups: zdaj pa kaj to pomeni.::temp.mra ostati zvišana vsaj do par(2dni ali3),lahko pa do konca.tako zveš če je prišlo do O.ČE NIHA,nekaj ni uredu,npr.če skače.:rozica: najbolj je ženska plodna dan pred dvigom BT,torej na dan ko ti preskoči,npr:od 36,5 na 36,9.približno 24 ur ma jajčece še čas da se oplodi,verjetno manj,ker se jasno temp.dviga ponoči,torej kar odbij 8-10 ur. bistvo pa je,če me razumeš,da se mora jajčece,ki istočasno ovulira tudi oploditi,če ne samo ovulirano potuje naprej in seveda čez 10 dni M.UPAM DA NISEM ZNANSTVENO ZATEŽILA. BISTVO PA JE DA POGRUNTAŠ,kdaj bi bil tisti dan ko morš:sloncek:,ker bo naslednji dan O.A KAPITO??JAZ si tko razlagam in G mi je tudi. pa probaj 1 ciklus z BT in z testom.probaj nimaš kaj zgrešit.malo si zapiši kdaj je bilo ta mesec.lp piši
|
|
|
|