|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška posteljica?!?
1.12.2004 14:24:23   
Lu
Zdravo!

Imela bi eno vprašanje. Kaj se mi bolj splača kupiti 120x60 ali 140x70. Do katerega leta :duda: spi v eni in do katerega leta lahko v :duda:? Sem že čisto zmedena glede tega. Živiva pa v dvosobnem stanovanju in nekje čez 5 let naj bi se šele preselila do takrat bo pa verjetno še en :duda: naročen oz. že na svetu.
:):) Že govorim za v naprej, pa še rodila nisem. Dobra sem. ;)

No dekleta, če bi mi katera znala svetovati se priporočam.

Hvala in lp

Lu
29t 1/7:love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otroška posteljica?!?
1.12.2004 14:27:54   
Pupica
Mi imamo obe dve, malo in veliko.
Velika je v spalnici in je namenjena tja do 4-5 leta odvisno kako hitro bo zrasla.
Malo pa imamo v dnevni namesto koška.
Je pa čisto odvisno od prostora in financ.Če imaš dovolj denarja potem greš lahko od koška-male do velike postelje, sicer pa je boj praktično velika, nato pa mladinska postelja.
je pa res, da tudi pri nas načrtujeva še enega čez 1 leto, tako, da bomo tudi malo izkoristili:)-
samo moje skromno mnenje:)-

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otroška posteljica?!?
1.12.2004 14:59:14   
JASNA D
Kupi večjo! Jaz imam dve 120X60, pa bi imela raje obe 70X140. Živimo na 55 kvadratih pa tistiha par sm vseeno ne bi predstavljalo problem. Ko se mali čisto stegne v posteljici ima še sicer kar nekaj lufta, samo do 4. leta po moje ne bo zdržala ta dolžina:)-

Lp, Jasna

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otroška posteljica?!?
1.12.2004 14:59:18   
Anonimen
Jaz bi kupila 140 x 70. Mi jo imamo veliko 130 x 70, mali je star dve leti in pol, pa ni več kaj pretirano velika...

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otroška posteljica?!?
1.12.2004 15:37:36   
Anonimen
Če mene vprašaš je vseeno...ponavadi tam nekje pri 3 letih počasi vsi zamenjajo za veliko posteljo...ali pa tudi ne. Odvisno od :duda:.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otroška posteljica?!?
1.12.2004 15:41:32   
ana1
Mi imamo obe velikosti. Sedaj smo detece preselili iz zibelke v malo posteljico in je kar lepo sprejela selitev (glede na to, da prej ni hotela spati v zibelki).

Mi smo imeli pri prejšnjem otroku posteljico 70*140 in smo bili v njej do 5.leta - s tem smo v sobi omogočili večjo igralno površino. Tudi naše detece bo potem imelo to posteljo, da bo velj igralna površina v sobi. Kasneje /od 1,5 leta smo ograjico spustili, da je lahko otrok prišel sam iz posteljice.

Imamo pa 60*120 sposojeno. Če bi se moral odločiti za nakup bi vzela 70*140.

lp, :rozica:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?