Otroška posteljica?!? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lu -> Otroška posteljica?!? (1.12.2004 14:24:23)

Zdravo!

Imela bi eno vprašanje. Kaj se mi bolj splača kupiti 120x60 ali 140x70. Do katerega leta :duda: spi v eni in do katerega leta lahko v :duda:? Sem že čisto zmedena glede tega. Živiva pa v dvosobnem stanovanju in nekje čez 5 let naj bi se šele preselila do takrat bo pa verjetno še en :duda: naročen oz. že na svetu.
:):) Že govorim za v naprej, pa še rodila nisem. Dobra sem. ;)

No dekleta, če bi mi katera znala svetovati se priporočam.

Hvala in lp

Lu
29t 1/7:love:

Pupica -> Otroška posteljica?!? (1.12.2004 14:27:54)

Mi imamo obe dve, malo in veliko.
Velika je v spalnici in je namenjena tja do 4-5 leta odvisno kako hitro bo zrasla.
Malo pa imamo v dnevni namesto koška.
Je pa čisto odvisno od prostora in financ.Če imaš dovolj denarja potem greš lahko od koška-male do velike postelje, sicer pa je boj praktično velika, nato pa mladinska postelja.
je pa res, da tudi pri nas načrtujeva še enega čez 1 leto, tako, da bomo tudi malo izkoristili:)-
samo moje skromno mnenje:)-

JASNA D -> Otroška posteljica?!? (1.12.2004 14:59:14)

Kupi večjo! Jaz imam dve 120X60, pa bi imela raje obe 70X140. Živimo na 55 kvadratih pa tistiha par sm vseeno ne bi predstavljalo problem. Ko se mali čisto stegne v posteljici ima še sicer kar nekaj lufta, samo do 4. leta po moje ne bo zdržala ta dolžina:)-

Lp, Jasna

Anonimen -> Otroška posteljica?!? (1.12.2004 14:59:18)

Jaz bi kupila 140 x 70. Mi jo imamo veliko 130 x 70, mali je star dve leti in pol, pa ni več kaj pretirano velika...

Anonimen -> Otroška posteljica?!? (1.12.2004 15:37:36)

Če mene vprašaš je vseeno...ponavadi tam nekje pri 3 letih počasi vsi zamenjajo za veliko posteljo...ali pa tudi ne. Odvisno od :duda:.

ana1 -> Otroška posteljica?!? (1.12.2004 15:41:32)

Mi imamo obe velikosti. Sedaj smo detece preselili iz zibelke v malo posteljico in je kar lepo sprejela selitev (glede na to, da prej ni hotela spati v zibelki).

Mi smo imeli pri prejšnjem otroku posteljico 70*140 in smo bili v njej do 5.leta - s tem smo v sobi omogočili večjo igralno površino. Tudi naše detece bo potem imelo to posteljo, da bo velj igralna površina v sobi. Kasneje /od 1,5 leta smo ograjico spustili, da je lahko otrok prišel sam iz posteljice.

Imamo pa 60*120 sposojeno. Če bi se moral odločiti za nakup bi vzela 70*140.

lp, :rozica:

Stran: [1]