Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vam pomenijo vrednote, morala??? 27.9.2007 18:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: jade1 Me prav zanima, če so žene teh poročenih loverjev obveščene o tem kakšne "čarovnice" so. Verjetno ji takrat, ko "visi" na njej tudi govori same sladke besede... On ni o svoji ženi rekel nobene žal besede..večina pohvale..edina slaba pripomba je bila, da ni vizualno popolna, ampak je pa karakterno. Še en njegov komentar danes: najbrž se je v resno vezo spustil premlad (21let), se poročil s starejšo, vzel njenega otroka za svojega..kar ga nihče ne razume..zato je tudi sam začel dvomiti, da morda pa je res bil premlad. Sumim, da doma nekaj ne štima, a ga tega še nisem vprašala, saj ni namigoval na nič kaj več..torej o seksu še ni ne duha ne sluha (da boste ene potolažene...no, ene pa obratno ). So pa iskrice, ki so vse več kot očitne.. Kako sem radovedna, kaj bo naprej.... Kaj tebe hudiča briga kaj je on takrat razmišljal, ko je vzel pri 21 letih njo in njenega otroka? Enostavno imam občutek, da hočeš tu, da te mazimo, da si na dobri poti, da se kar popentlaj z njim....pha, klinc pa tako razmišljanje. Če imaš srce za njega, boš z njim. Če ga nimaš, ga pusti danes. Če bi ga včeraj, bi bilo prepozno.
|
|
|
|
RE: Koliko vam pomenijo vrednote, morala??? 27.9.2007 18:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še to. Brez spontanosti ni prave ljubezni.
|
|
|
|
RE: Koliko vam pomenijo vrednote, morala??? 27.9.2007 20:34:04
|
|
|
|
jade1
|
Kaj pa, če si raje tole energijo usmeriš v iskanje samskega kandidata.
|
|
|
|
RE: Koliko vam pomenijo vrednote, morala??? 27.9.2007 21:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: na_go Kaj tebe hudiča briga kaj je on takrat razmišljal, ko je vzel pri 21 letih njo in njenega otroka? Enostavno imam občutek, da hočeš tu, da te mazimo, da si na dobri poti, da se kar popentlaj z njim....pha, klinc pa tako razmišljanje. Kaj si pa ti tak našpičena?? Nič od vas ne zahtevam, zato ne piši, da nekaj HOČEM! Pač povedla sem vam še en detajl iz najinega pogovora..ja, veliko se pogovarjava in nič narobe ne delava..če pa bova, pa vam tudi lahko povem..Ne bit zaj huda, če imam pač drugačno razmišljanje od tebe. Lahko pa prebereš še vse moje prejšnje poste in ti bo morda kaj več jasno! Ja, zaljubljena sem, želim ga bolje spoznati in ne kr skočiti v posteljo, mislim tudi na posledice, itd.. In zanima me PREDVSEM, kako bi ve reagirale v mojem položaju. Res vas že težko razumem, ko se repenčite za vsako malenkost..ne se jezit babe, škoduje lepoti
|
|
|
|
RE: Koliko vam pomenijo vrednote, morala??? 27.9.2007 21:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jade1 Kaj pa, če si raje tole energijo usmeriš v iskanje samskega kandidata. V tem je še en problem, ker ne iščem partnerja. Prišlo je čist spontano..zaljubila sem se..v poročenega..kriza.. Zgleda obojestransko, a ne vem, če je to dobro ali slabo..pustimo času čas...
|
|
|
|
RE: Koliko vam pomenijo vrednote, morala??? 27.9.2007 22:24:32
|
|
|
|
carlyle
|
To je zoprna situacija, v kateri preprosto ne moreš zmagati, če se spustita v razmerje preden konča zakon. Če ostane z njo, boš potegnila kratko, ker ga ne boš 'dobila', če pa se bo kasneje le odločil zate, boš spet potegnila kratko, ker boš dobila tipa, ki je (potrjeno) sposoben varanja. In se zna zgoditi, da bo čez par let eni drugi takole pihal na dušo kot zdaj tebi in takrat kar naenkrat ti ne boš več vizualno ali karakterno ustrezala njegovemu idealu. Je pa itak brez veze, da tule nekaj pametujemo, meni se zdi, da se imaš tako ali tako namen spustiti v to razmerje. Govoriš namreč podobno kot ena moja kolegica, ki se je po vsem razglabljanju in tehtanju spustila v zvezo. In potegnila kratko. Dobila je tipa, ki zdaj veselo vara njo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2007 9:04:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?