|
RE: Koliko vam pomenijo vrednote, morala??? 26.9.2007 20:43:15
|
|
|
|
Gina
|
Ma kaj pa vem, po moje ni veliko možnosti, da bi taka reč obrodila neko svetlo prihodnost. Najbrž pa po drugi strani ljubezni težko človek ukazuje, naj gre proč. Poleg tega je še nekaj, če moški vara, ponavadi ni vse ok z njegovo vezo. Če bi bilo v vezi vse ok, bi se vendarle "bal" varati, četudi bi mu bila kakšna še tako všeč - ne bi se mu zdelo vredno tvegati, kljub lovskemu nagonu. Zdaj je zgolj vprašanje, kako zelo hudo močno je nekaj narobe v njegovem zakonu. Če je fejst narobe, se bo itak slej ko prej izkazalo. Če pa ni tolk fejst, ti bo pa najbrž nakazal, da ne bi svoje itak nikdar pustil. Ma ne vem, no, če je zadnja varianta, je dosti bolje, da se poskusiš ne spuščati v take vode - ne zaradi njegove žene, zaradi sebe, da se zavaruješ bolečine. Če pa je v njunem zakonu nekaj močno narobe, pa je vseeno, če poskusiš, ker v takem primeru "rešiš" tako sebe kot njo. Ampak...ampak....kako spoznati razliko? Težka bo...zato ti rečem, ni veliko možnosti, da bi taka reč obrodila res svetlo prihodnost (p.s.: mene je ljubica od mojega ex rešila, če ne bi bilo nje, bi še danes živela s sitno taščo in neustreznim možem v utesnjujočem stanovanju sredi meglene meni nič ljube ljubljane....aja, ona dva sta danes srečna skupaj, jaz sem srečna drugje- vendar moraš vedeti, da v praksi ni nujno vedno takšen razplet)
|
|
|