pikica_30
|
Živjo vsem junijkam! Sem čisto nova na forumu in sem prvič !!! Sem vesela (ker sva delala na otročku), čist presenečena (ker se je tok hitr prijelo - drugi poskus) in seveda prestrašena!!! Sploh nisem vedela, da sem noseča, ker me je ves čas špikalo po trebuhu in jajčnikih in sem imela čisto take krče kot pred M. Sem naredila že en test pred zaćetkom M in je bil negativen, zato sem bila prepričana, da moram vsak čas dobiti M! No, potem pa ko mi je M zamujala že 10 dni in sem na netu prebrala, da so taki krči čisto značilni za zgodnjo nosečnost, sem dragega poslala še po en clearblue in ga v petek naredila...in sta bili ful močni !!! Še danes ne dojemam čisto, bila pa naj bi že skoraj v 7. tednu, saj sem imela zadnjo M 28.8., torej PDP po mojih izračunih 4.6.!!! Se v ponedeljek naročim h ginekologu! Ja tudi jaz imam znake: napihnjen trebuh, me kar hlače tiščijo ko sedim, pa že opisane krče, skoz me nekaj špika tam dol, pa povečan apetit, boleč križ in utrujenost. Ni mi pa slabo niti nimam izcedka - sem ful vesela!!! Imela bom pa še 100 vprašanj, ker je to moja 1. ! Upam, da mi boste veselo odgovarjale in pomagale! Prvo vprašanje imam že tukaj, kaj je to nuhalna svetlina? Kdaj se naj naročim, ali jo je treba plačat, kje in kako se to dela? Ali mi bo ginekolog svetoval naj grem al se kar sama prijavim? Kam? Hvala za odgovore! Lep pozdrav vsem , bodite vesele, razvajajte in čuvajte se!!! Se tipkamo!!!
< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 7.10.2007 16:16:50 >
|