|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
17.12.2007 16:09:28   
Anonimen
Jaz vem za komisijsko trgovino v Medvodah, mislim da se imenuje Šparovček. Midva sva tam kupila stolček za hranjenje za ta prvega user posted image .

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
17.12.2007 16:11:04   
Anonimen
http://www.sparovcek.com/

drugače bi pa jaz spremljala mal oglase na bolhi, mami, pa tud na med.over netu se kaj pametenga najde,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
17.12.2007 16:14:07   
tweetek
O ninny najlepša hvalauser posted image user posted image user posted image . To pa celo vem kje je... Bova šla z dragim pogledat ko bo dobil božičnico user posted image   No me že malo manj skrbi.  Zdaj grem pa še malo delat da bom tud jaz kaj prispevala v blagajno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
17.12.2007 16:20:00   
slovenka
Ninny, najlepša hvala. Sicer je že na NS izmerila dolžino stegnenice... Sem pa vprašala, ker sem slišala, da je to še en tak test poleg NS, ko je punce kar strah, kaj bo. user posted image Kaj potem bi naj na morfologiji tudi videli spol? Ker naju zanima, pa zaenkrat ne veva.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
17.12.2007 16:21:14   
Anonimen
Ja, lahko ti ga vidi, seveda če je prav  user posted image obrnjen. A na NS se ni videl?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2530
17.12.2007 16:26:49   
lunca14
Tweetek.....še eden dobronamerni nasvet,lupinico si lahko sposodiš pri AMD-ju,če pa kupiš rabljeno,jo pa tudi lahko k njim prineseš preden jo kupiš in jo pregledajo ali je še varna,to velja tudi za avtosedeže za naprej.Pri otroški opremi se res ,da ogromno prišparat,če pač vzameš v zakup ,da ni nova stvar,jaz sem tako kupila posteljico,avtosedež,pa cunce za starejšega.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
17.12.2007 17:20:27   
Anonimen
A morda katera ve kje lahko na netu vidim tiste t.i. pakete ob rojstvu?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
17.12.2007 17:22:08   
Anonimen
http://www.novorojencek.com/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
17.12.2007 17:34:21   
Anonimen
O fenks user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
17.12.2007 17:36:39   
Anonimen
Ni za kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
17.12.2007 17:47:26   
Anonimen
Hm še eno vprašanje. Morda katera ve kako se obračunava porodniška? Je to povprečje neto zneska plače zadnjih desetih mesecev pred nastopom porodniške ali povprečje neto zneska plače v letu 2007 (v našem primeru)?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
17.12.2007 17:51:21   
petea
AnajPH, vzame se zadnjih 12 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.12.2007 17:56:16   
katja_k
porodniško si lahko izračunaš tukaj http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.12.2007 18:00:39   
petea
Uf, sem huda na svoj dostop do spleta: sem prej napisala o lupinicah, pa mi je vse skupaj zablokiralo.
Tak, na kratko še 1x:

jaz imam voziček in lupinico od Jane. Lupinica ima nastavljivi naslon, kar je dobro za novorojenčka, ker so manjši pritiski na hrbntenico, večji otrok pa se lahko med spanjem v avtu tudi bolje odpočije (mi smo na cesti ogromno časa in se res obnese). Naslon pač spreminjaš glede na otrokovo radovednost. Lupinica se zlahka namontira na voziček in že lahko pot nadaljuješ peš.
Ker je dejansko dva-v-enem, ni potrebno posebej kupovati košare in to predstavlja manj prtljage in manj sestavnih delov vozička, saj kupiš samo lupinico in športni del.
Ker pa ima lupinica tudi dokaj širok oblazinjen stranski del, je tudi varna - meni se je zgodila nepazljivost, da je 6-letnemu nečaku voziček padel preko robnika pločnika, a je 2-mesečni Rok ostal lepo varen in brez poškodb, ko je voziček pristal na tleh na boku. Bolj se je ustašil naše panike. Tako da ob izbiri vozička in opreme le imejte v mislih, da se lahko zgodi tudi kakšna nesreča.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.12.2007 18:04:29   
katja_k
A ja to sem pozabila, vozički in druga oprem za dojenčke se dobi, veliko cenej kot pri nas v trgovinah, na e-bay-u, jaz sem kar nekaj tam kupila.
Je pa res, da je še dovolj časa za nakup opreme. Mogoče bo pa božiček kaj prinesel user posted image !
LP!

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.12.2007 19:06:21   
tweetek
Jaz tud upam na Božička user posted image

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.12.2007 19:14:48   
Anonimen
Evo, tak voziček iščem jaz. Ta je v paketu.

user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.12.2007 19:38:47   
*Mojca*
Samo na hitro se javim iz pregleda. UZ mi ni delala user posted image , je samo poslušala srčka, vse je ok. Tifol mi je priporočala še naprej, naslednji pregled (morfologija) pa imam 1 dan za roj. dnevom, 4.2.2008

Pridne bodite, pa se kaj tipkamo user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.12.2007 20:20:00   
Anonimen
živjo čveke.

po daljšem času se vam javljam. bila sem namreč v bolnici - zaradi krvavitve. ampak je zdaj na srečo vse ok in so me danes spustili domov. še vedno imam dabroston in spazmex (proti krčem), v primeru ponovne krvavitve pa takoj nazaj... baje, da so take krvavitve kar pogoste, ne vejo pa vzroka. potrebno je veliko počivati, nič dvigovati (kar je malo težje pri naši mali nadebudnici), ampak se trudim in ubogam po najboljših močeh.

nuhalno imam v četrtek in kooomaj čakam.

srečno vsem

user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.12.2007 21:04:20   
lory2004
jaz mam tud en voziček ogledan in sicer PP Skate. samo mi ga ni najbolj "demonstrirala" v pikapolonici. je ful dober, vse v enem (no brez lupinice), samo se košara ni spustila čist do konca ali ga pa ni obvladala še, ker so ga šele dobili. a ga je slučajno katera videla, testirala?
tud jaz že nosim nos hlače. mogoče bi se našle kake v omari ki bi mi bile še prav, samo če jih že imam in če se v njih super počutim, jih raje kar nosim.
je pa dobra izbira hlač v gradzu. sej ne da bi se z gor. vozila gor, sam je bila pot do ikee, smo se pa še tam ustavl. tko da če bo slučajn katera šla gor, nej gre kar pogledat. se splača. v c&a.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
18.12.2007 8:06:53   
lunca14
Dobro jutrouser posted image ,no kako smo...in kje pa ste,jaz še vedno ob večerih objemam školjko,sva tako dobri prijatečjici ratali,da sva nerazdružljivi,pa ve še kaj bruhate?Sem se samo nahitro javila,ker moram pikca zrihtat,pa možu zajtrk narest,ko potem gre na montažo,ga spet cel dan ne bouser posted image ,mogoče si grem danes mobitel kupit user posted image ,po enem mesecu brez,sem se končno odločila katerega bi,sedaj pa komaj čakam,da ga dobim.Veselo čvekajte.

(odgovor članu lory2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
18.12.2007 8:07:39   
Anonimen
porodniško si lahko izračunaš tukaj http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Katja tale link je pa super! user posted image

(odgovor članu katja_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
18.12.2007 8:10:50   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Ste se pa načvekale včeraj. user posted image  Meni kar časa zmanjkuje za RR zadnje čase.sej bo, ko bo malo bolj padal sneg.user posted image  hec

Drugače sem pa kar ok. Zdej hitim z mami in očitom v salon, da si pogledam malo omare, ker jih moramo še kaj nabaviti za user posted image . Če bom kaj dobila sploh kar si želim.user posted image  Upam.

No, pa se še kaj tipkamo, pridne bodte.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
18.12.2007 8:37:47   
Anonimen
dobro jutro user posted image
Danes me čaka težko pričakovana NS, sem ponoči slabo spala, verjetno me je skrbelo, da ne bom zamudila čeprtav jo imam šele popoldneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
18.12.2007 8:52:17   
Anonimen
Dobro jutro,tut od mene.
Vceraj ste se pa res napisale.Je bilo tolk govorenja o vozickih,da sem se ponoci premisljevala o tem,pa najrajs bi sla koj vse kupit.
Jaz imam od ta prve zibelko,oblacila mi bo dala sestra,drugo bo pa treba se vse kupit.Danes grem spet malo po trgovinah,pa bom zavila se malo med robo za najmlajse.
Sem se ravn z mojim pogovarjala,da sploh ne vem kje so tukaj kaksne trgovine za dojencke,pa kako je v Nemciji s paketi tut nimava pojma.
Dobro da je se dovolj casa za vse,samo to me skrbi,da ne bi prislo do kaksnih komplikacij,pa bi morala do konca nosecnosti lezat,KDO BO POTEM VSE NABAVIL IN PORIHTAL.

Sem slabo spala,pa vidim trenutno vse crno.Bo ze bolje.

Tebi Ninny pa uspesen user posted image pregled,in seveda vsem ostalim,katere imate danes prav tako preglede,velikouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?