lunca14
|
Jaz imam Haucka,s tremi velikimi kolesi,naj vam povem zadovoljna fuuul,mam pa ga od prvega otroka in ga sedaj uporabljam za drugega,in zgleda ko nov,zelo dober material,z njim pridem kamorkoli,cesta,pločniki,makedam,travnik.....ni terena ,da ga ne bi zmogel,ima tudi ročno zavoro,zelo dobrodošla za dolino ali če mogoče rolaš.Kar bi pa najbolj pogrešala pa je to,da ima prevleko za dež,tako,da lahko greš na sprehod z malim tudi spomladi,ko je lep sonček ampak piha,jaz si ne znam predstavljat vozička brez tega,midva sva bila odzunaj od 14 dneva njegovega življenja pa do 13 meseca,vsak dan po par ur,še spal je odzunaj,sedaj,ko pa hodi,noče bit več toliko v vozičku.Kar se tiče lupinice,si bom kupila novo od Rumerja,predvsem zaradi testov,Chicov ni najbolje ocenjen,tako,da ko kupujete lupinice,si oglejte še teste-varnost je na prvem mestu.Tako,to je moje mnenje preiskušeno,glede vozičkov in lupinice.Aja pa ne kupujte ležalnikov,ker so čist neuporabne,malček je v njem največ tri mesece potem pa ga preraste,pa še pediatri-fizioterapevti ga ne priporočajo,škoda denarja.
|