|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
17.12.2007 13:16:41   
Anonimen
Sej mi je kar malo nerodno, da že kupujeva opremo, samo glede na to, da nimava nobenega, ki bi nama lahko posodil ali dal opremo, morava vse na novo kupiti. Pa sva izkoristila Dedka Mraza

Po eni strani je boljš mal prej, ker boš videla kako hitro se vse obrne in boš že rodila.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.12.2007 13:18:31   
Anonimen
Kaja kje sta ga pa kupila in koliko je stal (verjamem, da Dedek Mraz ni pripel računa ampak vseeno user posted image )?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.12.2007 13:23:16   
Kaja08
Kupila sva ga v Rutarju in je bil 580 evrov. Kar drago, ampak ko sva preračunavala, če bi mogla kupvat lupinco posebej, se nama je zdela kar v redu cena. Pa še lupinco lahko pripneš na voziček - ti je ni treba v roki nest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.12.2007 13:34:04   
Anonimen
To je pa prima! 580 eur za vse troje! Noro!

Vendar osebno bom počakala še nekaj časa, ker sem prepričana, da če bom zdaj kupila voziček, mi bo čez dva tedna drugi bolj všeč user posted image

Enako je bilo pri poročni obleki in ... zdaj vem, da moram pogledati vse potem pa izbrati user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.12.2007 13:35:14   
lunca14
 Jaz imam Haucka,s tremi velikimi kolesi,naj vam povem zadovoljna fuuul,mam pa ga od prvega otroka in ga sedaj uporabljam za drugega,in zgleda ko nov,zelo dober material,z njim pridem kamorkoli,cesta,pločniki,makedam,travnik.....ni terena ,da ga ne bi zmogel,ima tudi ročno zavoro,zelo dobrodošla za dolino ali če mogoče rolaš.Kar bi pa najbolj pogrešala pa je to,da ima prevleko za dež,tako,da lahko greš na sprehod z malim tudi spomladi,ko je lep sonček ampak piha,jaz si ne znam predstavljat vozička brez tega,midva sva bila odzunaj od 14 dneva njegovega življenja pa do 13 meseca,vsak dan po par ur,še spal je odzunaj,sedaj,ko pa hodi,noče bit več toliko v vozičku.Kar se tiče lupinice,si bom kupila novo od Rumerja,predvsem zaradi testov,Chicov ni najbolje ocenjen,tako,da ko kupujete lupinice,si oglejte še teste-varnost je na prvem mestu.Tako,to je moje mnenje preiskušeno,glede vozičkov in lupinice.Aja pa ne kupujte ležalnikov,ker so čist neuporabne,malček je v njem največ tri mesece potem pa ga preraste,pa še pediatri-fizioterapevti ga ne priporočajo,škoda denarja.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.12.2007 13:55:26   
Kaja08
Jaz sem pa slišala, da lupince niso preveč dobre za otroke, da je boljša košara. Mah, to ti je spet ena takih, ko vsak strokovnjak neki svojga tupi in se ne da prepričat v nasprotno. Ta malga bomo imel v tistem, v katerem se bo najbolš počutu in najmanj jamru, pa bo user posted image
Aja, pa sm pozabla napisat, da se pr tej košari vzglavje lahko dviguje - spreminja naklon. Pa tisto plastično zadevo za dež ima tudi zraven.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.12.2007 14:04:42   
katja_k
Lunca14 to, da je chiccotova lupinica slabo ocenjena na testih ni res. http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif

Chicco košara se da pripeti (z varnostnimi pasovi) v avto in je zelo praktična. Mali zaspi v avtu in ga potem kar s košaro prestaviš na voziček (ni treba njega prestavljat in ga budit). Jaz sem voziček S3 kupila na e-bayu in sem dala 550EUR (za komplet), pri nas v trgovini je pa redna cena okoli 770EUR.

LP!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.12.2007 14:10:03   
katja_k
Kaja08 košara je boljša od lupinice, ker ima ravno podlago in otrok ni zvit.
Naš mali je bil raje v košari (do 3mesecev), potem ko ga je pa začelo vse zanimati, pa košara ni bila več vredu, ker se ne vidi ven. Pri nekje 4mesecih pa smo ga prestavili v športni del.

LP!

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.12.2007 14:23:37   
lunca14
Katja....sori ampak nisem gledala najnovejših testov,to je pač njihov nov in najboljši model,ostali pa niso tako dobro ocenjeni.Vedno moraš gledat točno določen model,ne na splošno.Pa še eno vprašanje ali lahko daš košaro v avto....ker če ne sme iti v avto je meni neuporabna,ker ga moraš potem zbujat in dajat v lupinco.Je pa res da je košara boljša zaradi lege dojenčka.

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
17.12.2007 14:28:32   
Kaja08
Ja, pri temu chiccotu, ki ga imava midva, daš lahko tudi košaro v avto.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
17.12.2007 14:36:43   
katja_k
Lunca14 v prejšnjem sporočilu sem napisala, da se košara lahko pripne z varnostnimi pasovi na zadnji sedež avtomobila. Mi smo lupinico (in vse ostalo) kupili jeseni 2006 in je bila po takratnik testih ena izmed najbol varnih in isti model imajo še danes. Imamo pa auto-fix lupinico.

LP!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
17.12.2007 14:49:32   
katja_k
Sem hotela slikico pripete košare prilepit pa ne gre user posted image

< Sporočilo je popravil katja_k -- 17.12.2007 14:53:30 >

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
17.12.2007 15:02:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katja_k

Sem hotela slikico pripete košare prilepit pa ne gre user posted image

poskusi preko www.shrani.si

(odgovor članu katja_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.12.2007 15:15:07   
katja_k
Saj ni tako važna ta slikica ampak vseeno hvala ninny.
LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
17.12.2007 15:26:11   
tweetek
Midva sva pa še daleč od kupovanja opreme user posted image ni denarja sploh... se tolažim da bo že še čas za take stvari.... Tko da zaenkrat sem šla samo malo v bušija pogledat kjer sem najdla en poceni voziček za 200 EUR... Kakih peg peregov in Chiccotov in podobno si midva pač ne bova mogla privoščit.

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
17.12.2007 15:30:39   
lunca14
Tweetek....nočem se umešavat,ampak,če imaš pomanjkanje denarja potem si poglej kakega rabljenega,za isti denar boš dobila boljšega,se najde tud med rabljenimi zelo dobre in po normalni ceni.Tako sedaj bom pa zaključila temo o opremi,vsak ima svoje mnenje in svoj okus,vsak naj izbere sebi najbolje.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.12.2007 15:34:19   
beyba
Joj stwe čveke, vas komaj sledim

Jst pa še full nič ne razmišljam o opremi,ker sploh nimam še tega filinga da bo tu mimo grede junij. Tko da bom še malo počakala. Vrjetno bom mela quinnyja 3XL, ke ima prijateljica lupinico in druga košaro, tako da bom morala kupit samo osnovni model in ga vrjetno tudi bom.

Glede barvanja las....grem k frizerju jutri tako da bom spet lepa po dolgem času, sem počakala da je posteljica 100 prevzela svojo nalogo in ločuje strupe od bebice.

Nosečniške hlače sanjam že kar nekaj časa, pa moram najdt ene črne pa ene kaubojke...Bomo vidli. Grem lahko vsak dan v btc med malico, ker tuki zraven delam, pa nekako ni volje zdej v decembru ob tej mrzlici nakupovanja okrog hlačat.

Pozna katera koga ki kopuje nov avto  ford s-max dizla, namreč prodajam aja pa avto je letnik 2007

Pozabla sem čestitat za preglede in NS(user posted image ) in izrečt dobrodošlico novinkam.

Potem me pa še zanima kdaj mate kaj monografijo? Men je namreč ginekologinja rekla da se bova zmenili pa zdej ne vem a naslednjič, a za naslednjič. Na pregledu naslednjem bom namreč noseča 18t in 2dni?

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
17.12.2007 15:38:20   
Anonimen
Potem me pa še zanima kdaj mate kaj monografijo?

Verjetno misliš morfologijo. Ta se dela okoli 20. tedna

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
17.12.2007 15:39:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Midva sva pa še daleč od kupovanja opreme user posted image ni denarja sploh... se tolažim da bo že še čas za take stvari.... Tko da zaenkrat sem šla samo malo v bušija pogledat kjer sem najdla en poceni voziček za 200 EUR... Kakih peg peregov in Chiccotov in podobno si midva pač ne bova mogla privoščit.

Lahko greš v kakšno komisijsko prodajalno pogledat, kjer lahko najdeš ohranjene stvari kot nove, ali pa preko bolje včasih zasledim kaj pametnega.

Drugače, če me spomin ne vara, ponavadi tam februarja, marca imajo nekatere trgovine razprodaje lanskoletnih modelov.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
17.12.2007 15:43:38   
slovenka
midva še tudi ne razmišljava o opremi. komaj pred par dnevi sem si kupila dvojne nos. hlače in dva večja modrca od dosedanjih, tako da zaenkrat še zame, mali ima vse kar zaenkrat rabi. user posted image Za opremo se nekak pogovarjava, da jo bova začela nabavljat, ko se vseliva v hišo spomladi, po moje bo to kje aprila. Sedaj je še toliko dela z nakupom keramike, parketov, pohištva še nekaj manjka... Se pa sploh ne spoznam na otroško opremo, bom morala kaj prebrati o tem (tudi od vas) - ampak bomo pridobljeno znanje koristno vnovčili, ker bomo imeli še več user posted image user posted image user posted image  user posted image

Sicer pa glede morfologije, a mi lahko katera lepo prosim čist na kratko napiše - kje se to dela, a samo pri teh, ki delajo NS ali pri vseh ginekologih? Zakaj je pomembna? Pregledajo malemu kosti ipd., a ne? Še kaj poleg tega? Aja, kdaj pa naj bi bila opravljena? Bom zelo hvaležna za pojasnila. Tako hitro gre čas, sem imela v soboto NS, 4.1. pa že imam naslednji pregled, se mi zdi, da bo v hipu tu.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
17.12.2007 15:48:56   
Anonimen
Sicer pa glede morfologije, a mi lahko katera lepo prosim čist na kratko napiše - kje se to dela, a samo pri teh, ki delajo NS ali pri vseh ginekologih? Zakaj je pomembna? Pregledajo malemu kosti ipd., a ne? Še kaj poleg tega? Aja, kdaj pa naj bi bila opravljena? Bom zelo hvaležna za pojasnila. Tako hitro gre čas, sem imela v soboto NS, 4.1. pa že imam naslednji pregled, se mi zdi, da bo v hipu tu.

Morfologijo ti naredi tvoj G.
S to podrobno  pogledajo organe in tkiva pri user posted image .(preveri obseg glavice,trebuha, kosti-stegnenice,obraz hrbtenico, spolovila, notranje organe predvsem želodec,mehur, ledvice,srce in pljuča in trebušno prepono...)Oceni položaj posteljice  in količino plodovnice.- to sem prepisala iz revije o nosečnosti.(jo imaš še od prve nosečnosti, drugače jo pa izda moj malček in je vse o nosečnosti noter napisano)

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
17.12.2007 16:02:38   
tweetek
Ja, lunca saj za voziček bi bilo pa to res fajn! Hvala za nasvet user posted image ...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
17.12.2007 16:06:01   
tweetek
Sorry ko sem tok nevedna - kaj pa je to komisijska prodajalna pa kje bi kaka bla? Mene res kar skrbi kako bova zmogla vse te stroške. Saj veliko bova dobila, ampak avtosedež hočem met pa nov, ker pravijo da ni dobro rabljenega kupovat ker ni več tako varen,pa voziček bo po moje tud treba. Mamo enega starega, ki je težak ko 100user posted image , jaz sem pa bolj švoh user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
17.12.2007 16:06:38   
Anonimen
S kje pa si Tweetek?

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
17.12.2007 16:08:15   
tweetek
Iz Selške doline. Sem na novo priseljena bivša Ljubljančanka, pa še študentka user posted image . Možek pa pridno služi denar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?