Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 24.9.2007 20:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobila sem eno zamisel. Misli kdo, da je tudi to neka rešitev? Naj zamisel ostane na ravni zamisli . Naj se ne pretvori v prakso. Mislim, da to ni rešitev. Ne razumem razlogov, zakaj bi se tebi to zdelo drugače? Zakaj si rada žrtev? Zakaj rada trpiš? Zakaj ti je ljubo, da te mučijo? Zakaj spet iščeš potrditev pri nas? Zakaj se spet opravičuješ? Zakaj spet ne narediš koraka naprej? Zakaj, zakaj, zakaj? Odgovori na ta vprašanja in lepša rešitev se bo pokazala.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 24.9.2007 21:00:48
|
|
|
|
smrka
|
Ne cakaj da otrok odraste, in ne zbiraj dokaze..... ce te je davil.. .bog ve kaj bo lahko naslednjic... sploh nebi rada pomislila na to!!! Ne boj se da bi ti vzel otroka, ker v vecini primerov ga dodelijo mami, kasneje pa otrok gre za vikende k drugemu od starsev. Poleg tega, ce socialni delavki oz. na sodiscu dopoves da je tvoj moz nasilen do tebe in da se bojis konec koncev mu zaupat svojo hcero.... ni sans da bi jo on dobil. NI SANS. Na tvojem mestu bi si mogoce poiskala pomoc ali kak nasvet mogoce v materinskem domu oz SOS za zenske........................ ali si poiskala kako stanovanje in se z otrokom odeslila in podala predlog za locitev. Vem da ti je tesko, samo MORAS MORAS MORAS narest naslednji korak v tvoje in hcerino dobro. Lahko je nam govorit to je res... tesko se je dat v tvojo kozo.. samo moras si pomagat in se resit iz tega dreka in stran od nasilneza.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 24.9.2007 21:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne mi samo zdaj pridigat in govorit, da nočem stran! Ne bit preveč pameten prosim. Ja ljuba duša, saj vidiš in doživljaš, da nisi dovolj pametna zase. Če že sama ne moreš odpreti oči in narediti korakov, pusti komu, da ti pomaga pri tem. Ne verjamem, da ti kdo hoče kaj hudega in da hočemo pametovat.....daj, daj, naredi že tisti klik. Ne zato, da bomo izpadli pametni, ker smo tako rekli, ampak zaradi sebe. Vsaj zaradi sebe. Pa še koga zraven.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 24.9.2007 21:12:25
|
|
|
|
tincci
|
Ma ti kr čakaj do polnoletnosti, zbiraj dokaze, tresi se in se sprašuj vsak dan znova, kako bo doma... in na koncu ti res ne bo on otroka vzel, ampak te bo tvoj otrok skenslal zarad otroštva, ki si mu ga dala. Vsaj dokler ne bo razumel, da si bila mogoče res ti žrtev.. same sebe... potem se mu boš pa smilila.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 24.9.2007 21:20:43
|
|
|
|
Blejka26
|
sem bolj na hitro prebrala odgovore,tko da ne vem kaj točno so ti Rr-jevke odgovorile.Če misliš zapustiti partnerja,ga daj čimprej,kajti bolj boš odlašala starejši bo otrok in bolj ga bo prizadelo.Govorim ti iz svojih izkušenj.Če veš da ga boš 100%nekoč zapustila,potem ga res daj sedaj,kajti ko bo otrok večji,bo bolj razumel in ga bo bolelo,sploh pa če se bo moral sam odločiti kje ostati.Ko sta se mojedva starša ločila je bil to velik udarec.Bila sem dovolj stara,da sem razumela..in ko se je bilo treba odločiti kje ostati je bilo boleče in najraje bi izginila iz planeta,ker nisem hotela nikogar prizadeti.tko da misli na otroka in čimprej pojdi proč
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 26.9.2007 11:54:45
|
|
|
|
mmijau
|
Vsak dan se bojiš zase in za otroka, pa da ti ga bo vzel,... Daj no, če se res bojiš si predstavljaj, kako se počuti vajin otrok. Pa ljudje, saj otroci niso neumni, če so majhni. Res no! Razumejo in čutijo več kot mi odrasli, ki smo na neke signale že čisto otopeli. Mislim, v medijih, na forumih je toliko povedanega, če res želiš, lahko greš. Kakšen pa je tvoj odnos do otroka, kaj pa lahko on dokaže proti tebi, da bi ti otroka vzeli ali vzel? Zelo me žalostijo taki maili.
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 26.9.2007 12:41:48
|
|
|
|
nejci
|
Bravo mmijau!!!
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 27.9.2007 17:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
pa tole je primer za socialno....... Oprosti, ampak meni ta tvoja razmišljanja in dejanja niso čisto dihtig. Najboljše še, da naslednjih x let pretepa tvojega otroka....... daj malo se zamisli, kakšne kvasiš in kako škoduješ s tem, kar bi ti naredila svojemu otroku. mi ni jasno, zakaj: 1. si s takim bedakom sploh imela otroka 2. se pustiš pretepati in zlorabljati 3. se pobotaš s tem bedakom vsakič, ko "gresta narazen" 4. ne pomisliš malo na otroka, ki se mi smili, da ga vzgajata dva bedaka v takem nemogočem okolju svašta
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 27.9.2007 17:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pa tole je primer za socialno....... Oprosti, ampak meni ta tvoja razmišljanja in dejanja niso čisto dihtig. Najboljše še, da naslednjih x let pretepa tvojega otroka....... daj malo se zamisli, kakšne kvasiš in kako škoduješ s tem, kar bi ti naredila svojemu otroku. mi ni jasno, zakaj: 1. si s takim bedakom sploh imela otroka 2. se pustiš pretepati in zlorabljati 3. se pobotaš s tem bedakom vsakič, ko "gresta narazen" 4. ne pomisliš malo na otroka, ki se mi smili, da ga vzgajata dva bedaka v takem nemogočem okolju svašta Na žalost je takšnih mam veliko.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 27.9.2007 21:52:42
|
|
|
|
nejci
|
Anonimen mene samo zanima če ti požnaš to gospo in gospoda ,da lahko tako govoriš!?
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 27.9.2007 23:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
poznam toliko, kot je "gospa" sama napisala in tega ni bilo malo. Večina RR pozna njeno zgodbo in ve, kaj se ji je dogajalo in kaj se ji še dogaja. Iz tega ven lahko samo sklepam, da otrok odrašča v zelo nezdravem okolju, kjer ne bo mogel uiti raznim travmam, slabi vzgoji (starši so otroku največji zgled) in verjetno tudi tepežu. In za kako ceno? Ker je mama *********(rajenenapišemkaj) in vztraja v tej vezi.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 27.9.2007 23:29:08
|
|
|
|
Marogica
|
"Nepoznana" prva anonimna. Ti si enostavno čudna(to sem na lep način povedala). Za več se mi zdi škoda izgubljanja mojega časa zate, ki bi bil prezplodno "trošen". Kdaj boš odprla novo temo z isto vsebino? Jutri? Pojutrišnjem? p.s. Da ti ne bodo na koncu resnično vzeli otroka, ker ga nisi zaščitila pred nasilnežem.
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 27.9.2007 23:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica p.s. Da ti ne bodo na koncu resnično vzeli otroka, ker ga nisi zaščitila pred nasilnežem. Tole me je spomnilo, kako globoko še danes zamerim moji mami, da me nikoli ni zaščitila pred nasilnim fotrom. Vedno je samo nemo gledala oz. se umaknila, da ne bi slučajno še kaj po njej padlo. Pomisli malo tudi v tej smeri. Kaj s tem počneš svojemu otroku dolgoročno? Tisoč in eno škodo!
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 28.9.2007 7:31:25
|
|
|
|
srki
|
Če bi bilo tako hudo, ne bi jaz tudi minuta več trpela z njim. Kakor vem, pa ti otroka kar tako ne more vzet, razen če je kje pri "koritu" in res velika živina, da lahko vse doseže.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 28.9.2007 8:45:56
|
|
|
|
trojči
|
Zanimivo, kako se ženske otepajo varne hiše, selitve nasploh. Sram jih je. Nizka samozavest. Rešitev? Delo na sebi. Tudi v varni hiši omogočajo razne oblike pomoči. Če katera nima moči, da bi odšla, mora zbrati le pogum, ki ga že ima in začeti delati na sebi.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 29.9.2007 18:27:36
|
|
|
|
nejci
|
To pa je res glupo razmišljanje,da se ločiš komaj ko otrok odraste.V takem primeru sploh ne veš,če bo odrastel sploh pa v takih okoliščinah.
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 29.9.2007 20:23:12
|
|
|
|
smrka
|
Jest pa cedalje bolj mislim, da njen desc mogoce niti ni tako slab.... je slab v tej smeri da se "brani"z silo..... Tesko je nekaj govorit ce se ne slisijo obe strani.. slisimo samo njeno.... in jo ze nestetokrat govorimo in svetujemo naj naredi nekaj zase pa ne naredis nicesar. Moti me tudi to, da zmeraj po vsakem "bumu" ki ga imata cez nekaj casa ko napises kak post je tvoj moz spet: in dragi.... Dobra si da hitro pozabis tepez, davljenje..in podobne stvari....
|
|
|
|
RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste? 29.9.2007 20:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Marogica p.s. Da ti ne bodo na koncu resnično vzeli otroka, ker ga nisi zaščitila pred nasilnežem. Tole me je spomnilo, kako globoko še danes zamerim moji mami, da me nikoli ni zaščitila pred nasilnim fotrom. Vedno je samo nemo gledala oz. se umaknila, da ne bi slučajno še kaj po njej padlo. Pomisli malo tudi v tej smeri. Kaj s tem počneš svojemu otroku dolgoročno? Tisoč in eno škodo! Moj enako razmišlja. In resnično ne čuti nekega spoštovanja do mamice, tako kot ne do očeta. Žalostno, ampak otrok si sam ne more pomagat. Tisti ki mu pa lahko, mu pa noče. Resnično žalostno.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?