|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ločitev kasneje ko otrok odraste?
24.9.2007 10:15:32   
Anonimen
LP!

Pisala sem vam že o mojih problemih in morda me kdo tudi prepozna, ampak vseeno. Enostavno me je sram če me kdo prepozna, pa čeprav le kot anonimno, sram me je da živim s takim človekom.

Dobila sem eno zamisel.
Da potrpim v najinem zakonu tudi par let če treba, ko otrok naraste, se mi zdi da mi ga bi potem težje vzel, kot sedaj ko je še majhen in se ne zaveda preveč okrog sebe.
Kaj menite? Ni to tudi neka rešitev? Pa da v tem času počasi zbiram dokaze, ki bi mi kasneje čez par let na sodišču kaj koristili?

Naj samo pripomnim, da po njegovemu karakterju sodeč, mi bi otroka 1000% vzel, v kolikor bi sedaj stekla ločitev. Bi že poskrbel za to. Pa pustimo to.

Misli kdo, da je tudi to neka rešitev?
Nimam druge izbire, žal
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ločitev kasneje ko otrok odraste?
24.9.2007 10:18:48   
Anonimen
Pomoje ti zakonito otroka ne more vzet. Drugo pa je da gre mimo zakona in ga "ugrabi". A se tega bojiš?
Večinoma pa so to le prazne grožnje. No samo ti veš ali jih je zmožen uresničiti ali ne.
Kaj pa če bi se obrnila na kakšno nevladno organizacijo in se malo pozanimala kakšne možnosti imaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 10:22:19   
natasaom
v teh letih bo imel otrok že veliko spominov..ne vem obrni se na nevladno org.kot ti je rekla karin!!res ti lahko pomagajo!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 10:24:08   
Anonimen
Kaj pa če bi se obrnila na kakšno nevladno organizacijo in se malo pozanimala kakšne možnosti imaš?

Oprosti moji nevednosti, ampak koga konkretno imaš v mislih? kakšnega odvetnika?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 10:24:33   
Anonimen
Čisto odkrito ti povem.Iščeš vzroke, da ti ni treba oditi, ker globoko v sebi ne želiš spremeniti nič.Zdaj iščeš izgovore.A misliš, da je za otroka bolje, da vse to gledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2007 10:28:43   
Anonimen
Ne mi samo zdaj pridigat in govorit, da nočem stran!
Dokler nisi v moji koži je lahko govorit.
In dokler ne živiš s takšnim človekom kot jaz, ko se vsak dan bojim zase in za svojega otroka.
Ne bit preveč pameten prosim.

Trpet z nekom v zakonu ali ostati brez otroka ali brez življenja NI ENAKO!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2007 10:31:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oprosti moji nevednosti, ampak koga konkretno imaš v mislih? kakšnega odvetnika?

No lahko tudi do odvetnika. Drugače sem pa mislila na kkšno društvo za pomoč ženskam in otrokom, telefon za žrtve nasilja ipd.  Tam lahko tudi anonimno kaj vprašaš in ti pojasnijo kakšne pravice imaš in kam se lahko obrneš na pomoč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2007 10:34:32   
natasaom
ne,obstajajo nevladne org.za pomoč žrtvam nasilja!vse ti  zrihtajo od pravne pomoči do materinskega doma! VSE!ampak moraš bit odločena,da ne greš več nazaj pod nobenim pogojem!!!!če hočeš ti na zs pošljem št.od ene od teh org

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2007 10:36:02   
Polona31
VSAK DAN SE BOJIŠ ZASE IN ZA SVOJEGA OTROKA??????? In potem razmišljaš da bi še ostala, zbirala dokaze.... misliš da bodo čez nekaj let tvoji dokazi trdnejši? Na koncu ti bo pa še kdo rekel zakaj pa nisi šla prej če je bilo tako hudo.
Da ti bo pa vzel otroka, s tem ti grozi, ker ve da te ima tudi na tak način v oblasti. NE NASEDAJ MU!!!! Otroka se ne vzame kar tako.
Kaj pa če greš v varno hišo? Samo STRAN!!!!!! Saj če je tako da se moraš vsak dan bati zase in otroka, potem ti jemlje otroka že sedaj.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2007 10:36:29   
Špacka

In dokler ne živiš s takšnim človekom kot jaz, ko se vsak dan bojim zase in za svojega otroka.

In kaj bo od vsega tega imel otrok?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2007 10:43:48   
Spark

Mislim, da si si tu, sama odgovorila. Ne čakaj več. Če vama ne gre, vama pač ne gre. Ne pusti da otrok v tem trpi, saj lahko da bo imel kake posledice. Otroci so zelo prilagodljivi in se bo navadil. Bolje da živi srečno samo z mamo, kot pa nesrečno z obema. Če ne zaradi sebe, pa zanj se potrudi in pojdi. Če se res preveč bojiš, upoštevaj predhodne odgovore in se zateči po pomoč. Saj imaš sigurno že sedaj kake priče ali pa kake dokaze, s katerimi boš obdržala otroka.

Želim ti veliko sreče, in da to dobro spelješ, da se bo vse dobro odvilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2007 10:48:46   
natasaom
pa vse kar ti naredi moraš prijaviti,če greš zdravniku mora po sl.dolžnosti prijaviti sam zdravnik...in nazadnje,če nekdo prijavi na socialno,ti res lahko vzamejo otroka,ker ga nisi zaščitla.vem to zato,ker bi jo nama tud,če jo nebi zaščitla!!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2007 10:50:04   
nejci
Če misliš da zadevi ne moreš priti do konca. Ti svetujem da res narediš to kot pravijo vse ostale spakiraj in odidi vstran od njega!Ne misli pa si da lahko oče kar tako dobi otroka za to mora imeti tehten razlog!!!!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2007 10:51:27   
Anonimen
Res bi bila hvaležna za kakšno tel.št. nekoga, ki bi mi znal svetovati.
Kar tukaj prosim. glede da sem anonimna, mi verjetno ni mogoče poslat ZS? Ali pač?
Vem, da za otroka to ni dobro, saj zame tudi, samo mi je otrok najvažnejši. Prej, ko ne bom 100% da mi otroka ne more vzet, ne bom šla stran. Skušajte me razumet.
On dobro ve, da sem z njim samo zaradi otroka in to ga malo j... in tako me drži na kratko, jaz to vem.
In s tem, da nisva za skupaj sem se jaz že zdavnaj sprijaznila, me boli k... zanj!
Meni je važen le otrok!
Res bi prosila za kakšno telefonsko, ali pa naslov društva, kjer znajo pomagat takšnim kot sem jaz. Izgubljenim primerom...

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2007 10:53:22   
nejci
Zato pa obstaja center za socialna!Pojdi in se pozanimaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.9.2007 10:56:40   
nejci
Na kaki podlagi misliš da bi ti lahko otroka vzel(če grdo ravnaš z otrokom,ali se drogiraš ali pa si podvržena pitju)samo na tak način ti ga lahko vzame!Če pa ti veš da si ok mama pa se ne rabiš bati bodi sigurna!

(odgovor članu nejci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.9.2007 11:00:37   
natasaom
papilot 015241240,na socialni in na policijo imajo pa tud latake.najbrž imajo pa tud kakšno spletno stran,sam jest trga ne znam prlept,ker sem zeeeeeelooooo spretna za računalnikom.upam,da me ne bojo zbrisal..zares ti želim veliko moči in samospoštovanja!!!!!ne se bat nisi sama..lahko ti pomagajo,če sama tako hočeš!pa srečno!!!

(odgovor članu nejci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.9.2007 11:02:01   
Anonimen
http://www.prostovoljstvo.org/organization.php?id=384&strback=YWJjPVA=

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.9.2007 11:03:09   
Anonimen
http://www.papilot.si/

(odgovor članu nejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
24.9.2007 11:05:57   
Anonimen
Društvo SOS telefon za ženske in otroke žrtve nasilja nudi pomoč, podporo in svetovanje ženskam in otrokom, ki doživljajo nasilje v sorodniških in partnerskih odnosih.
Društvo SOS telefon, p.p. 2726, 1001 Ljubljana
tel.: 080 11 55 vsak delovni dan od 12.00 do 18.00 in vsak dan od 18.00 do 22.00
faks za gluhoneme: 01 524 19 93
spletna stran: www.drustvo-sos.si

Društvo za nenasilno komunikacijo nudi osebno svetovalno pomoč žrtvam nasilja in osebno svetovalno pomoč povzročiteljem nasilja, zagovorništvo in spremstvo na različne institucije.
Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana
Gosposvetska 27, 2000 Maribor
Informacije in svetovanje po elektronski pošti: drustvo.dnk@drustvo-dnk.si in mb.dnk@guest.arnes.si
Informacije in svetovanje po telefonu: 01 43 44 822 in 02 25 01 736

Ženska svetovalnica je ženska organizacija, ki deluje na področju psihosocialne pomoči in samopomoči žensk, ki so žrtve nasilja ali imajo motnje hranjenja.
Miklošičeva 14, 1000 Ljubljana
Informacije in svetovanje po telefonu: 01 43 47 261
Informacije in svetovanje po elektronski pošti: info@drustvo-zenska-svetovalnica.si in zenska.svetovalnica@quest.arnes.si
spletna stran: www.drustvo-zenska-svetovalnica.si

Seznam varnih hiš

Varna hiša Maribor
  Center za socialno delo Maribor, Dvorakova 5, 2000 Maribor
csdmb@gov.si, tel.: 02 480 11 86

Zavetišče SOS telefon Ljubljana  Društvo SOS telefon, p.p. 2726, 1001 Ljubljana
drustvo.sos@drustvo-sos.si, tel.: 080 11 55

Regionalna varna hiša Celje  Društvo regionalna varna hiša Celje, p.p. 347, 3000 Celje
varna.hisa@siol.net, tel.: 03 492 63 57

Zavetišče Pepcin dom  Center za socialno delo Krško, Cesta krških žrtev 1, 8270 Krško
zdenka.prevejsek@gov.si, tel.: 07 49 22 325

Varna hiša Novo mesto  Društvo življenje brez nasilja in krivic za podporo žrtvam kaznivih dejanj, p.p. 345, 8000 Novo mesto

tel.: 031 393 614, 07 33 26 895
Varna hiša Gorenjske  Društvo za pomoč ženskam in otrokom žrtvam nasilja, Slovenski trg 1, p.p. 575, 4000 Kranj

tel.: 051 200 083
Zavetišče za ženske in otroke nasilja  Društvo varnega zavetja Ljutomer, p.p. 18, 9240 Ljutomer
v.h.ljutomer@siol.net, tel.: 02 584 83 90

Krizni center Ženske svetovalnice  Društvo ženska svetovalnica, Miklošičeva 14, 1000 Ljubljana
zenska.svetovalnica@guest.arnes.si, tel.: 040 260 656, 031 233 211, 01 434 72 61

Seznam materinskih domov

Materinski dom Ljubljana
  Karunova 16a, 1000 Ljubljana
materinskidom@siol.net, tel.: 01 283 37 45

Materinski dom Gumnišče  Zavod Pelikan Karitas, Litijska cesta 24, 1000 Ljubljana
materinski.dom@karitas.si

Materinski dom Višnja gora  Zavod Pelikan Karitas, Litijska cesta 24, 1000 Ljubljana
materinski.dom@karitas.si

Materinski dom Postojna  Talita Kum, Ljubljanska 28, 6230 Postojna
[email=talitakum-zavod@siol.net]talitakum-zavod@siol.net[/email], tel.: 05 720 39 84

Materinski dom Solkan  Zavod Karitas Samarijan Solkan, Skalniška 1, 5250 Solkan
karitas.samarijan@siol.net, tel.: 05 33 00 234

Dom Karitas na cesti  Zavod Karitas Samarijan Solkan, Skalniška 1, 5250 Solkan
karitas.samarijan@siol.net, tel.: 05 36 47 964

Zavod Socio  Zavod za socialnovarstvene dejavnosti Celje, Stanetova 4, 3000 Celje
socio@siol.net, tel.: 03 49 24 042

Materinski dom Maribor  Center za socialno delo Maribor, Na Jelovcu 22, 2354 Bresternica
materinski.dom@triera.net, tel.: 02 623 25 52, 051 260 160

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 11:09:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
24.9.2007 12:42:11   
maruškaŠ

Točno tko je - nočeš it stran. In ja, lahko ti povem, ker sem bila v tvoji koži in šla sem stran!

Sicer sem tudi sama imela nekaj časa izgovore, ker je šlo bolj za psihično nasilje, ko pa se je sprevrglo v fizično, sem končala vse skupaj. In zaradi otroka nisem vztrajala, ampak odšla (no tudi, zaradi sebe).

IN ja verjamem ti, da je težko - ampak težko dokler se ne sprijazniš s tem kakšen je (kar očitno veš, ker pišeš o tem). Ko pa se sprijazniš s tem, da je kakršen je in da itak nikoli ne bo drugačen, ko se ti preneha smiliti, pa z lahkoto odideš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.9.2007 14:10:08   
Anonimen

LP!

Pisala sem vam že o mojih problemih in morda me kdo tudi prepozna, ampak vseeno. Enostavno me je sram če me kdo prepozna, pa čeprav le kot anonimno, sram me je da živim s takim človekom.

Dobila sem eno zamisel.
Da potrpim v najinem zakonu tudi par let če treba, ko otrok naraste, se mi zdi da mi ga bi potem težje vzel, kot sedaj ko je še majhen in se ne zaveda preveč okrog sebe.
Kaj menite? Ni to tudi neka rešitev? Pa da v tem času počasi zbiram dokaze, ki bi mi kasneje čez par let na sodišču kaj koristili?

Naj samo pripomnim, da po njegovemu karakterju sodeč, mi bi otroka 1000% vzel, v kolikor bi sedaj stekla ločitev. Bi že poskrbel za to. Pa pustimo to.

Misli kdo, da je tudi to neka rešitev?
Nimam druge izbire, žal

Še vedno vstrajaš v taki zvezi? A ni škoda otroštva otroka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.9.2007 17:31:22   
karmy
Ne glede kaj rečete punce, se mi  zdi da jo ne boste prepričali, pač ji že paše tako kakor pač je... obsojanje je pa brezpredmetno, meni se tudi zdi bedasto, samo marsikaj se da če se le hoče... vendar to ni njena želja...

poleg tega da bi se ti kasneje rada ločila, v vsakem primeru ti loh vzame polovico tvojega premoženja, ker se pač to deli na dva dela, le če imata kakšno predporočno pogodbo, bi on manj dobil kot ti.... drugače si na materialnem področju najuser posted image če smemo tak rečt...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.9.2007 18:17:56   
Anonimen
Mene tukaj zanima samo eno... ZAKAJ te je strah da bi ti on vzel otroka?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?