|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sosed...
27.9.2007 10:20:08   
Anonimen
Tudi moja zgodba ni nič kaj luštna, sem tudi sama dala čez to zadevo. Kasneje sem se obrnila na inštitucijo, a ker je preteklo več let je zadeva zastarala.

Vem kak je stah, ko ne veš ali ti bodo starši verjeli, meni je moja mami hvala bogu takoj na besedo verjela, hvala bogu je porajtala, da je z mano neki narobe in se je na vso silo pogovorila z mano in če nebi bila moja ljuba mama tako vztrajna, še danes ne bi vedela zakaj se je šlo.
Takrat zadeve niso šle naprej zaradi poznanih razlogov: majhna vas, situiran "gospod", dokazati kaj takega skoraj nemogoče, vse kar je je njegova beseda proti moji in kot vedno policija ne ukrepa, ker tudi ne more.

Ob pomoči staršev sem zadevo prebolela, si našla normalnega partnerja,....

Skratka razumem vse zlorabljene ženske/deklice na tem svetu in močno upam, da tisti stari rek dobro drži: za vsako rit, palca raste in da se vsaka slaba stvar 3x povrne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.9.2007 11:02:59   
Pajaca
Joj prva anonimna a si ti mogoče moja soseda???? Mi imamo tud takega soseda. Ok jaz ne živim več tam. Pač gospod avtomehanik, ženo in otroke ima, so otroci starejši od mene. No pa nama je s sestro umrl oče pa je začel hodit na obisk. Prvo valda sožalje, pa kdaj pogledat če smo ok. Ma to še vse ok, saj so vsi sosedje in sosede kdaj prišli. Pol je bilo pa vedno bolj čudno, je prihajal dopoldan, najraje ko je videl da je ena v kopalnici, pa ko je opazil da je ena sama doma. Pol pa enkrat pride, sva bili sami z mamo, pa men mami prav sam ne it od doma. Jaz zmenjena kličem da bom zamudila, mami je prčakvala obiske. In on kar sedi in čaka in kr neki bedarije sprašuje. Pol so prišli obiski pa je šel. Nam je šlo to že najetra, nas je prav nadlegoval z obiski. Sam ni se pa nič ne dotikal ne nič, sam na obiske je hodil. Pa sex šale nam je govoril. Tud prjavt ga ne bi mogu, ker pač ne bi mel kaj rečt, zakaj ga prijavljaš.

No pol pa nama je mama povedala, da ko sta se z očetom priselila, da je tud tkole hodil in ji težil, valda takrat je bila mama mlada ene 10 let mlaj od njega. Luštna. Pa vedno je hodil ko očeta ni bilo. Pol je povedala očetu in je valda šel tja in je popizdu.... in potem je dal mir.... dokler je bil oče..... tisti dan ko je umru je spet začel.

No ampak po tem zadnjem obisku je nehal hodit k nam. Mislim da ga je moral it mal napizdit očetov najboljši prijatelj, ki je prišel takrat z ženo na obisk, ker je točno vedel kakšen je.

Sam jajc je, če ti oče ne verjame. To je hudič. Nimaš kaj, upaj le da bo sedaj drugače. Jaz mu ne bi niti odpirala vrat ne nič, ko pa bi prišel k staršem na obisk bi odšla v svojo sobo. Sej je tko k pr nas, če se te dotakne se te kao tko da ti da roko ko pride pa jo mal dlje drži v roki... ja kaj nardit, potegneš roko, je drugič ne daš, pa če je polno ljudi te pol tebe čudno gledajo.

Jaz bi očetu še mal povedala kako težek je ta človek in naj se mal zamisli kako fajn bi bilo če bi se ena 80 letna tetka spravla nanj pa ga nadlegovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.9.2007 22:09:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nisem si mislila, da je toliko zgodb na svetu podobnih moji!user posted image   Velikokrat sem si mislila, da sem edina...

Ah lepo te prosim. Ne bereš črne kronike? Nočem bit nesramna, samo veliko dekletom se je to in se še dogaja doma za zaprtimi vrati in to vsak dan. Za kozlat!
Tudi meni se je to dogajalo. Zgodba , ki mi jo je krojil očim, kaj pa drugega. Pa od stare mame svak, se je tudi spravljal name...no, pa še na pol mesta, ampak ko je umrl, so ga pa častili in objokavali kot bi krepnil sam papež! Idioti, kreteni...ampak krive smo pa itak me, ker imamo joške in ker izzivamo. Aja ups, mislim, da jih pri sedmih letih še nisem imela, pa tut o izzivanju se mi še nič ni sanjalo. Jebi ga.
Se opravičujem za cinizem. Ob spominih me pograbi jeza. Ampak kot sem rekla: JEBI GA!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
28.9.2007 12:57:16   
Anonimen

Nisem si mislila, da je toliko zgodb na svetu podobnih moji!user posted image   Velikokrat sem si mislila, da sem edina...

Ah lepo te prosim. Ne bereš črne kronike? Nočem bit nesramna, samo veliko dekletom se je to in se še dogaja doma za zaprtimi vrati in to vsak dan. Za kozlat!
Tudi meni se je to dogajalo. Zgodba , ki mi jo je krojil očim, kaj pa drugega. Pa od stare mame svak, se je tudi spravljal name...no, pa še na pol mesta, ampak ko je umrl, so ga pa častili in objokavali kot bi krepnil sam papež! Idioti, kreteni...ampak krive smo pa itak me, ker imamo joške in ker izzivamo. Aja ups, mislim, da jih pri sedmih letih še nisem imela, pa tut o izzivanju se mi še nič ni sanjalo. Jebi ga.
Se opravičujem za cinizem. Ob spominih me pograbi jeza. Ampak kot sem rekla: JEBI GA!!!

Joj, ti pa si zagrenjena!!!!  Upam, da jaz ne bom!

Sicer sva pa včeraj z mojim user posted image šla gledat eno stanovanje  daleč, daleč stran od tu. Mi je bilo všeč, če ne zaradi drugega zavest, da iamš nekaj samo tvojega.  Je bilo super!  Sva se celo igrala v tistem praznem stanovanju, naju je agent samo čudno gledal!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
28.9.2007 14:25:05   
Anonimen
Moj stric je počel isto. Ko je prišel na obisk je rekel pridi se k meni malo požulit, naju s sestro na silo povleke k sebi in naju otipaval. Pa so to vsi zraven gledali, rekli nikoli nič! user posted image  Enkrat samkrat se je na najino stran postavil en dobesedno tujec, ki je strica totalno natulil, starša pa sta še vedno samo gledala zraven user posted image user posted image user posted image

Se mi pa dogaja še zdaj. Stara sem 30 let, moj mož ima pokvarjene kolege, sploh ko kaj spijejo,  o tem sem že pisala tukaj gor , pa sem dobila odgovor, da sem pač vredu in sexi baba in da naj se ne sekiram preveč in bla, bla, bla. Možu sem tudi povedala, da me določene stvari pri njih motijo, pa je rekel, da naj pač poskrbim, da ne bom v njihovi bližini. A naj potem skoz bežim ko kam pridem? Moram potem samo gledat preko rame kje se bo prikazal in kam bo segla njegova roka? user posted image   Opora pa taka , že skoz celo življenje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.9.2007 15:40:43   
jade1
Klinc pa tak dec, ki se ne postavi za svojo partnerko. Da bi moj videl, da me nekdo nadleguje, se mu zmeša....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.9.2007 10:58:15   
Anonimen

Joj, ti pa si zagrenjena!!!!  Upam, da jaz ne bom!

Oprosti ampak dej še enkrat preber svoj stavek. Si ga? Zdej pa pomisli kakšna bi bila ti, če bi te očim uvajal v spolno življenje pri sedmih letih. Si pomislila? No in zdaj si predstavljaj, da ti nekdo reče to :"Joj, ti pa si zagrenjena!!!!  Upam, da jaz ne bom!"

Pa nisem zagrenjena. V resnici sem zelo vesela in pozitivna oseba. Druga dekleta z mojimi izkušnjami, se držijo miljonkrat slabše. Jaz sem se pobrala, potegnila zaveso, kot temu pravim. Samo take besede me pa ruknejo v ta male možgane.

Aja pa ker že ravo govorimo o tem...tok je tega, tok...žalostno res. Najbolj me pograbi bes ob tem, da se potem žrtvam ne verjame, da se jih pošilja še čez večji pekel, da ostanejo praznih rok in z še večjo zmedo in bolečino v srcu. Že tako se opogumi le 1 na 100 primerov, da dvigne roko in zavpije na pomoč. Ampak ne, potisnimo še tisto eno roko nazaj...****ti pa tak življenje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.10.2007 7:44:38   
srki
Pa saj ne morem verjet, koliko psihičev hodi po tej Sloveniji? En user posted image  za vse, ki ste morale kaj takega doživet.

Anonimna (prva), jaz ga tudi enkrat ne bi več spustila v bližino hiše, kaj šele v hišo.

Najbolj pa zamerim staršev, ki mislijo, da se otoci lažejo in ponavadi tem oh in sploh finim gospodom to govorijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?