Anonimen
|
Tokrat bom pa tudi jaz anonimna, ker me je strah da bi se to razvedelo. Ko že glih govorimo o tem naj vam jaz povem svojo izkušnjo oziroma kaj se je meni zgodilo pri 13 letih. Ko sem bila stara 9 let smo dobili v vas nove sosede. Bili so full fajn mlajša hči j ezačela hoditi v 1 razred ta večja hčerka pa je hodila v razred z mano. doma so imeli mislim da vse poštimano vsaj meni se ja takrat to zdelo. No KO pa sem dopolnila 13 let me je ta sosed oče od teh punc poklical na kremšnite in jaz meni nič tebi nič sem šla, saj mi niti na kraj pameti ni prišlo kaj bi naj on počel z mano. NO in ko sem prišla mi je ponudil krem šnito,nakar me je začel spraševati čudne stvari, kot naprimer: kak trde joške mam pa če vem da jih moram masirat, pa če sem kaj potrebna pa take stvari, jaz sem na vse to odgovarjala čisto brez skrbi ker se še nič ni dogajalo, no nakar je rekel naj stopim k njemu in jaz sem stopila k njemu, nakar me je začel otipavat po prsih po luliki, postalo mi je zelo neprijetno in sem zbežala domov. Ko sem pritekla vsa v solzah domov je to opazila sestra(pol sestra). Takoj je prišla k meni in hotla zvedit kaj je blo zakja jokam, hvala bogu sem bila močna in ji povedala, začela je jokati in besno odšla iz sobe,na kar sem jo videla da teče k temu sosedu. Nisem vedela zakaj je šla k njemu, ko pa je prišla domov mi je povedala, da je nekaj časa nazaj tudi njo nadlegoval, da pa je njo rešila moja mami ko je šla na skrivaj za njima, ko jo je povabil na sprehod. Mami ni hotela nič rečt, ker je vedela da bo cela uzbuna če kaj reče njegovi ženi ali komu drugemu. Ker njegova žena tega nebi vrjela. Ko smo bili doma sva s sestro povedale kaj se je zgodilo mami in da je šla sestra znoret na njega. No in ob 5ih popoldne je v našo bajto prišla njegova žena vsa histerična se dret da kaj se gremo, če bi rade družino razbile in ne vem kaj vse, seveda moja mami naju je branila in rekla da ona za nobenega deca ne da roke v ogenj, ona pa vpila na nas da smo kurbe , prasice in da ona svojemu možu vrjame in da ona bo pa dala obe roke v ogenj zanj če bo treba. No prijavili ga nismo, ker nismo imele dokazov ne nič, jaz sem imela zelo veliko časa hude more, bala sem se vsakega starejšega moškega ki se mi je približal, začela sem se bati svojega očeta, ki vem da mi nikoli nebi storil žalega. K zdravniku se nisem upala jit sama, je mogla jit mami z mano, skratka to je trajalo skoraj 4 leta, dokler se nisem odselila iz naše vasi k fantu. Njegove hčere, tudi ne živijo več doma. Starejša je stara tok k jest ta mala pa 3 leta manj. Onadva sta se ločila, ker ga je žena prevarala. Skratka prov pasal mi je da sem vam to povedala, mi je velik lažje. Vem da sem ga še parkrat vidla tko na samem in vedno me je gnavil kaj mi je bilo da sem šla povedat mami in sestri. Moj oče pa mu je enkrat na enem pikniku zagrozil, da če se pokaže resnica da mu bo vrat zavil kot piščancu, seveda je vrjel meni, samo dokazov nismo imeli. NO dovol o meni če imaš možnost prijavi takoj, ko opaziš da se neprimerno obnaša.
|