|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj bo konec trplenja?
23.9.2007 22:12:50   
natasaom
poišči si pomoč v nevladni org. pomoč žrtvam nasilja..nam so pomagali..ne bo ti žal-prisluhnejo ti pa tudi strokovno pomoč ti dajo!pa prijavi ga! prasci ničvredni!!!!!!nesposobni!pišuka sovražm take dece nčvredne!tud metka je škoda...ufuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.9.2007 6:27:09   
dory
ful te ima rad.oz na zlo zanimiv nacin izpoveduje ljubezen...

trpljenje pa se bo koncalo,ko bos ti tko hotla in nic prej...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.9.2007 7:24:28   
Freycha
toliko časa, dokler boš uživala v vseh udarcih, ki ti jih zada, ker še vedno misliš, da ti s tem na nek način sporoča, da te, ima rad in da mu ni vseeno zate in predvsem, da si res sama kriva, da je do tega prišlo. Da mu nisi dala druge izbire.

Lubica zlata, si ena od tistih žensk, ki "padajo po stopnicah". Zanimivo je pa to, da se večina teh žensk NOČE umakniti iz tega okolja. Jah kaj čmo -  sado/mazo je prisoten povsod......

Sorry ampak nikoli nisem razumela, kako si sploh upate naglas jokat, da ste pretepene, če že prvič ali najkasneje drugič, ko ste jih fasale niste spokale kufrov in šle, ali pa debila ruknile na cesto. Kar se takih žensk tiče ima Rugelj čisto prav.

Po možnosti pa imaš še malega otroka, ki bo vse to spremljal in vse, kar ga boš naučila je, da je to ok, da moški pretepa žensko. Super...... samo dobre stvari lahko s tem otroka naučišuser posted image   Sedi pet, pa mama naj pride v šolo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.9.2007 7:38:35   
Anonimen
Mislim, da je škoda naših besed in energije, saj anonimna ni prvič pretepena, pa tudi drugič ne.Če do zdaj ni nič storila, dvomim, da bo sploh kdaj.Jamranje vsakič ko dobi batine po RR-ju ne bo nič pomagalo. S tem hoče samo naše usmiljenje, češ kako je boga.Pa ni boga, ampak je brezsrčna, ker dovoli, da otrok ali otroci živijo v nasilju.Sram naj jo bo, ker misli samo nase.Meni se takšni ne smilijo, ker tega niso vredni.
Tista, ki nič ne stori, je zame ista kot njen partner.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
24.9.2007 7:46:47   
Anonimen
Pa a res mislite, da je to tista, za katero tudi jaz mislim, da je? Tista, ki jo vsi tule poznamo po takih in podobnih postih? Meni bi bilo samo nerodno vsak mesec odpirati podobno temo, če že drugega ne...pa tudi se mi vsak mesec ne da pisat kaj in kako, ker toliko nasvetov, kot je ta oseba tule gor dobila, jih ni pa še nihče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
24.9.2007 8:00:08   
Freycha
al bina, saj noče nasvetov. Rabi samo,da bi ji rekli, kako je boga in kako trpi in kako se nam smili..... tega pa vsaj iz moje strani ne bodobila, ker ji tega enostavno ne morem rečt, ker ni res.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.9.2007 8:05:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Pa a res mislite, da je to tista, za katero tudi jaz mislim, da je? Tista, ki jo vsi tule poznamo po takih in podobnih postih? Meni bi bilo samo nerodno vsak mesec odpirati podobno temo, če že drugega ne...pa tudi se mi vsak mesec ne da pisat kaj in kako, ker toliko nasvetov, kot je ta oseba tule gor dobila, jih ni pa še nihče.

user posted image user posted image user posted image Se mi porajajo iste misli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.9.2007 8:30:39   
Anonimen
Verjetno čaka, da jo bo kdo drug rešil ali kaj?user posted image  Princ na belem konju?
Tu na RR je tako pogumna in polna sebe, doma pa ne upa niti besede rečt. Eh, ....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.9.2007 8:54:48   
Felicity
Nisem brala ostalih odgovorov.

Rekla bi samo tole - konec trpljenja bo takratk, ko boš sama kaj zato storila. (beri odšla)

Če boš čakala, da se bo spremenil in verjela njegovim obljubam, je žal odgovor - nikoli.

Sama si odgovorna za svojo srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.9.2007 8:54:54   
Anonimen
Ma eni prav visijo drug na drugem, ključi in ključavnice. Obojestranski interes. Resnice nočejo videti, čisto preprosta resnica je, da moški tepe žensko, ker jo tako sovraži, da je videt ne more...ne pa da jo ima rad. user posted image  Itak, da ji drugi dan reče, da jo ljubi, ker on tudi ni sposoben samostojnega življenja. 

Zadnjič mi je mrak na oči padel, ko sem tu prebrala, da ima ena, ki jo njen pretepa, super moža, da naj bi pospravljal ali se ukvarjal z otrokom, kaj vem kaj, skratka, tu gor mu je hvalnice pela, kako ga drugi občudujejo in cenijo, ja, to rabijo te ženske, potrditev od zunaj, da delajo prav, ko vztrajajo v gnilobi.

Kdaj bo konec? Pri nas je bilo konec, ko je brat toliko zrasel, da je fotra dvakrat ustavil. Gre samo nasilje proti nasilju. Jaz sem pa tako zblojena, da niti ne vem, če smo nože ves čas skrivali ali se je to zgodilo samo enkrat, živim v temi še zdaj. Pri štiridesetih. Po pomoč pa hodim v skupino, kjer mi nekateri prijazno namigujejo, da naj pozabim preteklost, da moram živeti za danes. Kako naj pozabim, če se sploh ne morem spomniti, kaj se je vse dogajalo? In vsi tisti, ki pravijo, naj pozabim, so odpustili svojim staršem, ker je to najlažje. Najtežje je karkoli spremeniti.

Pa ti pretepena sploh veš, kako je, ko odrasla ženska (jaz) pri štiridesetih ugotovi, da njena mati ni svetnica in mučenica, temveč je imela interes ostati? Ko se zave, da jo je lastna mati izdala? Ko ugotovi, da je mati sploh ni imela rada? Ti bom jaz povedala: sploh ničesar ne čutim do nje. Mogoče se mi smili. Ne vem. Popolna čustvena praznina. Ali pa blokada, ker je najbrž preboleče. Pravijo, da te stvari, ko se jih začneš zavedati, bolijo, mene ne boli nič. Ne čutim ničesar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
24.9.2007 8:55:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

na koga pa namigujete?

Saj v bistvu je čist vseeno kdo je. K mislim da ni sam ena na RRju k dobiva batine in si laže da je to iz ljubezni.

Za vse dam isti nasvet: dejte se spametovat. Mnde ja imate sebe in svoje otroke raj k dedca.
  Neposredna povezava do sporočila: 36
24.9.2007 9:00:14   
mojamura

bila sem v podobni situaciji in te na nekl način razumem, da ni tako lahko kar oditi. najbrž najbolj zaradi tega ker si totalno zmedena in sploh nimaš zbranih misli.

1. Partner te načrtno ponižuje in tepe, samo zato, da bi ti zbil samozavest pod nulo, da bi potem še sama začela verjet, da si si te udarce zaslužila.

2.ta človek (saj mu ne morem reči niti to...user posted image ) res nima rad niti sebe, on se ne zaveda, kaj je to ljubezen do partnerja in otroka....edino kar je da je en veliki egoist, ki te hoče zase, ampak ne kot partnerico, ampak kot njegovo lastnino, na kateri bo izživljal svoje negativne frustracije.

3.kakšen oče takšen sin---ta pregovor še kako drži. zamisli si da ostaneš s tem moškim skupaj. sin bo zrasel v kakšnega človeka? nič kaj bo,ljši ne bo kot njegov oče, mogoče še hujši, mogoče te bo še on začel tepsti.

4.sprašujem se kdaj bo tvoja mera polna, kdaj ti bo prekipelo...upam da čimprej v dobro tvojega sina in sebe.

5.naredi enkrat v življenju nekaj zase, bodi enkrat ti egoist in zani misliti na svojo rit! odidi, pa magari samo z majhno potovalko in otrokom. KAM?? obstajajo nevladne organizacioje, materinski domovi....dandanes če rabiš pomoč boš jo dobila....AMPAK ZGANI SE ŽE ENKRAT!! NE UPAJ DA SE BO POBOLJŠAL! NE DELAJ SI LUZIJ DA TE LJUBI!!

A ti je tako malo mar do lastnega življenja in lastne sreče....in mirnega okolja v katerem bi lahko, ČE BI SAMA TAKO HOTELA, živela s svojim sinom.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.9.2007 9:12:39   
trojči
To je kaka, ki si sploh ne upa povedati, da nima dobrega zakona. Po moje kaka, ki svojega na vse pretege hvali.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.9.2007 20:25:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.9.2007 9:13:43   
Raho
Ti samo drži... Pa pridi po tolažbo ko te bo pretepel do smrti.
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.9.2007 9:17:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rekel je:"Nikoli več te ne bom udaril!" Pa me je, danes pa me je začel daviti.
user posted image
Kdaj se bo vse končalo? Ko boš spokala kovčke in odšla. Za vedno.
Ko me bo ubil in imel moje življenje na vesti??? Če ne boš prej odšla...
Kdaj se bo zavedel??? Nikoli, razen, če se bo šel zdravit.
In jaz sem njegova ljubljena oseba, mene ima rad,..... Ne, nima te. Rad pa ima oblast, moč nad tabo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 9:20:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 41
24.9.2007 9:20:31   
nejci
Pozdravljena! Moram ti povedati da sem pred meseci bila tudi jaz na istem kot si sedaj ti zato ti svetujem,da se v najtežjem trenutku pogledaš v ogledalo in si rečeš,če si ti in tvoji otroci zaslužite to!
Verjami,da boš začela drugače razmišljati!Kajti meni je ta terapija zelo pomagala to je bil nasvet od strokovnjaka pri katerem sem bila izkala pomoč.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.9.2007 9:34:56   
Lianna
Ja in? Kaj a zdej pričakuješ, da ti bomo pisal kolk si boga itd... Ko te je prvič udaril si imela možnost iti stran, pa si ostala. Tvoj problem. Sploh ne vem kaj se javljate kr naprej kle in jamrate kako vas moški pretepajo, če itak še naprej ostanete z njim. Al pejt stran in si poišči pomoč, al pa nehi jamrat.

Aja končal se bo pa takrat ko bomo v časopisu vidl tvojo slikco, zraven pa napisan da te je ubil mož. Po vsej verjetnosti bo zraven pisal še, da sta dva otroka ostala brez mame.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.9.2007 9:36:15   
natasaom
moja setrična je rabila 15let da je zbrala moč!Pustila je VSE!!stan,obleke......vse!pa jo je najdu in s pištolo prosu nej se vrneuser posted image .prestrelu je sestro.2let je bil v priporu,pol so ga mogl spustit.dobu je 12let pa 8mes.ampak je spizdu na hrvaško in je že 12let na begu!!v mojem primeru je bil moj brat!!!hotu nas je zakurt-polil z bencinom..a mislte,da so ga zaprli?!ne!!!mi smo mogli vse pustit pa it,čeprav sem lastnica jaz!!res pa je,da sva midva zaščitla tamalo in sebe.zakon je na najini strani ampak ta čas,ko sodišče melje moraš nekje živeti,si kupiti obleke.......sabo nismo vzeli nič!!!midva sva se pobrala,ker sva dva in ker je moj garač!pa če nebi nas moja sestra vzela pod steho-v garsonjeri smo živeli vsi skupaj-ne vem kaj bi bilo.
zato nekak razumem stisko žensk.sam če mu pokažeš,da se ga bojiš je še slabše..če nimaš izhoda plačaj enmu da ga razbije k kanto vsakič ko dvigne roko.pa na sos se obrni.res pomagajo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.9.2007 9:44:29   
Anonimen
prestrelu je sestro.2let je bil v priporu,pol so ga mogl spustit.dobu je 12let pa 8mes.ampak je spizdu na hrvaško in je že 12let na begu!!v mojem primeru je bil moj brat!!!hotu nas je zakurt-polil z bencinom..a mislte,da so ga zaprli?

O mater, koliko sajkotov hodi po svetu.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
24.9.2007 9:48:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

prestrelu je sestro.2let je bil v priporu,pol so ga mogl spustit.dobu je 12let pa 8mes.ampak je spizdu na hrvaško in je že 12let na begu!!v mojem primeru je bil moj brat!!!hotu nas je zakurt-polil z bencinom..a mislte,da so ga zaprli?

O mater, koliko sajkotov hodi po svetu.

Ja, tole zgodbo pa jaz morda poznam. Ali pa je več takih. Grozno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
24.9.2007 9:56:57   
natasaom
splišni a pol tu mene poznaš?ja dokler ne doživiš tega misliš,da se teb ne more zgodit.no,glavn,da smo prežveli in da smo se pobral..sedaj mamo mir.tako mi,kot moja sestrična.upam,da bo trajal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
24.9.2007 10:33:44   
Anonimen
Bila sem še majhna, ko sem opazovala iz okna v moji sobi kriminaliste, kako nesejo črno vrečo s trupelcem 4letnega dečka, ki je bil moj sosed. Sestrico, ki je bila malo starejša, pa so našli v lovski koči zmaličeno.
Dolgoooooooo je trajalo preden je njuna mama rekla konec in odšla od njunega očeta, ko je to končno storila, ji je dolgoooo grozil, da bo otrokom kaj naredil, če ju ne pusti k njemu. Nihče ji ni pomagal, na policiji so ji rekli: "Gospa, to so samo grožnje, dokler ne pride do fizičnega napada, vam ne moremo pomagat!!!!! Sama boste mogla to uredit!!!!!!!
S sekiro je ubil oba otroka nato pa naredil samomor. Podrobnosti ne bom omenjala, ker so grozljive.

Anonimna! iz tvojega sporočila ni razvidno zakaj vztrajaš, če je razlog, da ga imaš rada in upaš, da se bo jutri spremenil, je PRESLAB! Težko sodim, vsekakor pa si poišči pomoč in si odgovori ZAKAJ se nimaš dovolj rada? Ne upam, si te obsojati.
Ostalim, ki hipotetično pravite kaj vse bi naredili v podobnih situacijah, pa želim povedati, da se človek lahko tako preseneti in ne odreagira kot bi želel, ko se sam znajde v hudi življenski stiski.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
24.9.2007 11:08:01   
natasaom
ja,res je tako,da dokler ne teče kri policija ne sme nič!!!!lahko pa daš ovadbo na vsako kletvico,al pa če se spomniš da ti kej ne paše...taka je naša država

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.9.2007 11:10:08   
Anonimen
Še tukaj, če kaj pomaga:

Društvo SOS telefon za ženske in otroke žrtve nasilja nudi pomoč, podporo in svetovanje ženskam in otrokom, ki doživljajo nasilje v sorodniških in partnerskih odnosih.
Društvo SOS telefon, p.p. 2726, 1001 Ljubljana
tel.: 080 11 55 vsak delovni dan od 12.00 do 18.00 in vsak dan od 18.00 do 22.00
faks za gluhoneme: 01 524 19 93
spletna stran: www.drustvo-sos.si

Društvo za nenasilno komunikacijo nudi osebno svetovalno pomoč žrtvam nasilja in osebno svetovalno pomoč povzročiteljem nasilja, zagovorništvo in spremstvo na različne institucije.
Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana
Gosposvetska 27, 2000 Maribor
Informacije in svetovanje po elektronski pošti: drustvo.dnk@drustvo-dnk.si in mb.dnk@guest.arnes.si
Informacije in svetovanje po telefonu: 01 43 44 822 in 02 25 01 736

Ženska svetovalnica je ženska organizacija, ki deluje na področju psihosocialne pomoči in samopomoči žensk, ki so žrtve nasilja ali imajo motnje hranjenja.
Miklošičeva 14, 1000 Ljubljana
Informacije in svetovanje po telefonu: 01 43 47 261
Informacije in svetovanje po elektronski pošti: info@drustvo-zenska-svetovalnica.si in zenska.svetovalnica@quest.arnes.si
spletna stran: www.drustvo-zenska-svetovalnica.si

Seznam varnih hiš

Varna hiša Maribor
  Center za socialno delo Maribor, Dvorakova 5, 2000 Maribor
csdmb@gov.si, tel.: 02 480 11 86

Zavetišče SOS telefon Ljubljana  Društvo SOS telefon, p.p. 2726, 1001 Ljubljana
drustvo.sos@drustvo-sos.si, tel.: 080 11 55

Regionalna varna hiša Celje  Društvo regionalna varna hiša Celje, p.p. 347, 3000 Celje
varna.hisa@siol.net, tel.: 03 492 63 57

Zavetišče Pepcin dom  Center za socialno delo Krško, Cesta krških žrtev 1, 8270 Krško
zdenka.prevejsek@gov.si, tel.: 07 49 22 325

Varna hiša Novo mesto  Društvo življenje brez nasilja in krivic za podporo žrtvam kaznivih dejanj, p.p. 345, 8000 Novo mesto

tel.: 031 393 614, 07 33 26 895
Varna hiša Gorenjske  Društvo za pomoč ženskam in otrokom žrtvam nasilja, Slovenski trg 1, p.p. 575, 4000 Kranj

tel.: 051 200 083
Zavetišče za ženske in otroke nasilja  Društvo varnega zavetja Ljutomer, p.p. 18, 9240 Ljutomer
v.h.ljutomer@siol.net, tel.: 02 584 83 90

Krizni center Ženske svetovalnice  Društvo ženska svetovalnica, Miklošičeva 14, 1000 Ljubljana
zenska.svetovalnica@guest.arnes.si, tel.: 040 260 656, 031 233 211, 01 434 72 61

Seznam materinskih domov

Materinski dom Ljubljana
  Karunova 16a, 1000 Ljubljana
materinskidom@siol.net, tel.: 01 283 37 45

Materinski dom Gumnišče  Zavod Pelikan Karitas, Litijska cesta 24, 1000 Ljubljana
materinski.dom@karitas.si

Materinski dom Višnja gora  Zavod Pelikan Karitas, Litijska cesta 24, 1000 Ljubljana
materinski.dom@karitas.si

Materinski dom Postojna  Talita Kum, Ljubljanska 28, 6230 Postojna
[email=talitakum-zavod@siol.net]talitakum-zavod@siol.net[/email], tel.: 05 720 39 84

Materinski dom Solkan  Zavod Karitas Samarijan Solkan, Skalniška 1, 5250 Solkan
karitas.samarijan@siol.net, tel.: 05 33 00 234

Dom Karitas na cesti  Zavod Karitas Samarijan Solkan, Skalniška 1, 5250 Solkan
karitas.samarijan@siol.net, tel.: 05 36 47 964

Zavod Socio  Zavod za socialnovarstvene dejavnosti Celje, Stanetova 4, 3000 Celje
socio@siol.net, tel.: 03 49 24 042

Materinski dom Maribor  Center za socialno delo Maribor, Na Jelovcu 22, 2354 Bresternica
materinski.dom@triera.net, tel.: 02 623 25 52, 051 260 160

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!