Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Rekel je:"Nikoli več te ne bom udaril!" Pa me je, danes pa me je začel daviti. Kdaj se bo vse končalo? Ko me bo ubil in imel moje življenje na vesti??? Kdaj se bo zavedel??? In jaz sem njegova ljubljena oseba, mene ima rad,.....
Se strinjam... ...konec bo, ko boš ga naredila sama! Imej se rada in pojdi od njega. Človek, ki te ima resnično rad, ti kaj takega nikoli ne bi storil!
Naša stara znanka Konec trpljenja bo, ko boš sama hotela. Vse je odvisno samo od tebe in nikogar drugega.Videl je, da lahko s teboj dela kar hoče, saj si mu do zdaj vse oprostila in se drugi dan delala kot, da ni bilo nič. Stori nekaj za otroke, če ne želiš, da bodo tvoje snahe po forumih spraševale: Kdaj bo konec trpljenja?
Točno tako, kot so že ostale povedale. Konec bo, ko boš nepreklicno šla stran in ga zraven tudi prijavila po možnosti ter spravila na sodišče, ali pa ko te bo ubil. In če zdaj ne moreš stran, boš zmogla, ko ti bo vseeno, ali umreš ali pa ti uspe uiti ven, samo da bo tega konec. Vsaj tako je bilo pri meni. Nisem zbrala poguma, ker me je ob vsakem poskusu končanja te more še bolj pretolkel, ko mi je bilo pa nekega dne vseeno, tudi če me ubije, samo da bo konec, je pa očitno tudi on to začutil. Ampak jaz sem šla na policijo. Za pogum in vzpodbudo - bil je obsojen na pogojno kazen.
Konec bo ko boš šla in nič prej, če ti seveda prej ne bo kaj naredil, tebi ali otroku.
Ti si njegova ljubljena Punca....njemu se tud sanja ne kaj je ljubezen. On še sebe nima rad, kaj šele tebe ali otroka. Ljubljenim ljudem želimo vso srečo sveta, ne pa trpljenje in bolečino.
Daj se že zbudi iz svojih namišljenih sanj v resničnost in brcn idiota čez prva vrata(al pa okno)!
Konec bo, ko boš sama naredila konec (popokala svoje kufe in odšla ali njega nagnala). Ne, i nisi njegova ljubljena oseba, ker na takšen način se ne izkazuje ljubezni (v takšnih razmerah bi tudi mene ljubezen minila).