|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno...
29.11.2004 17:50:10   
leah
...da se krvni pritisk poviša tudi,če ima človek v krvi preveč sladkorja?

najbrž bolj vprašanje za zdravnike...apak naj razložim mojo današnjo situacijo...
Sem proti koncu 8.meseca, "potrkatimoram, da v zadnjih mese cih nisem imela akšnih večjih težav, azen malo slabši pH urina,kak glavobol...tako nič nenavadnega za nosečnost.
Vsak dan si zjutraj in zvečer merim krvni tlak,ki je povadi 130/60,vglavnm ok...naj povem še, da me zadnje dni blazno mučijo napadi suhega kašlja in astme,tako, da se kar naprej filam z Bedrodualom, poleg tega pa jemljem 2x dnevno še Symicort T.Haller.No vglanm pred pol ure sem si merila pritisk in jed bil 140/99.Tudi včeraj je bil nekoliko povišan.Malo me tudi glava boli,vročine nimam.

Sem prejle vseeno poklicala v zdravstveni dom dežurno zdravnico, ki me je vprašala, če kaj zatekam v noge, pa ji nekak ne morem potrdit-občasno mi ponoči malo prsti na nogah in rokah blago zatečejo, a je zjutraj vse ok-razen to, da se v podplate full potim.
Soli ne jem full,tako, da res ne vem kaj je to:
Sej če nau zjutraj ok, bom šla k ginekologu-no to bom šla v vsakem primeru,ampak me vseeno zanima, če katera kaj ve....oz ima kak nasvet.HELP!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je možno...
29.11.2004 17:50:53   
leah
Aja, pa zadnje dni kar dost sladkarij pojem...ups... a to kaj vpliva????

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je možno...
29.11.2004 23:48:19   
urši77
Na otekanje sladkarije sigurno nimajo vpliva, pač pa voda zastaja v organizmu-neprijetna in nehvaležna zadeva kar precejšnega števila nosečnic ;)(zato tudi višji tlak)
Zdravila za astmo pa uporabljaj pridno po navodilu dr. oz. po potrebi kot si najbolj vajena sama, saj ta zdravila ne predstavljajo tako ogrožujočega faktorja, kot pa pomanjkanje kisika v "napadu astme".
LP in še naprej uživaj v preostanku:nosecka:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je možno...
30.11.2004 13:22:01   
urši*
js mam podobne težave kot ti in sem v istem mesecu ( 35t)! js sem bla ful otečena pa pritisk sem mela tak kot ti! ginekolog mi je rekel da moram počivat, 2x na teden met sadne dneve, pa jest neslano! tile sadni dnevi so pa pasji - sem tk lačna, pa vsega se milušta!!!:hudicek:
rajš vprašaj ginekologa
lp

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?