leah -> Ali je možno... (29.11.2004 17:50:10)
|
...da se krvni pritisk poviša tudi,če ima človek v krvi preveč sladkorja? najbrž bolj vprašanje za zdravnike...apak naj razložim mojo današnjo situacijo... Sem proti koncu 8.meseca, "potrkatimoram, da v zadnjih mese cih nisem imela akšnih večjih težav, azen malo slabši pH urina,kak glavobol...tako nič nenavadnega za nosečnost. Vsak dan si zjutraj in zvečer merim krvni tlak,ki je povadi 130/60,vglavnm ok...naj povem še, da me zadnje dni blazno mučijo napadi suhega kašlja in astme,tako, da se kar naprej filam z Bedrodualom, poleg tega pa jemljem 2x dnevno še Symicort T.Haller.No vglanm pred pol ure sem si merila pritisk in jed bil 140/99.Tudi včeraj je bil nekoliko povišan.Malo me tudi glava boli,vročine nimam. Sem prejle vseeno poklicala v zdravstveni dom dežurno zdravnico, ki me je vprašala, če kaj zatekam v noge, pa ji nekak ne morem potrdit-občasno mi ponoči malo prsti na nogah in rokah blago zatečejo, a je zjutraj vse ok-razen to, da se v podplate full potim. Soli ne jem full,tako, da res ne vem kaj je to: Sej če nau zjutraj ok, bom šla k ginekologu-no to bom šla v vsakem primeru,ampak me vseeno zanima, če katera kaj ve....oz ima kak nasvet.HELP!!!!!
|
|
|
|