pravljica -> Ne, to pa ne! (1.12.2004 9:16:30)
|
se strinjam s splišni... jaz sem vedno poslušala zdravnico v posvetovalnici...saj zato je tam, da nam predlaga kako in kaj...nikoli pa se ne spuščam na meni tuje področje...konec koncev ima nekaj šole za sabo in verjetno ne govori tja v tri dni...pa še logično je, zakaj vse te stvari niso dobre za naše malčke in če niso nujne za njihov obstanek, ne vem, zakaj bi jih uporabljala...če bi malo razmislile pa bi videle, da pri uporabi le-teh mamice bolj mislijo nase (da je njim lažje) kot pa na otročke najlažje mu je dat v usta dudo da utihne, ko rabiš mir, ga daš v skokeca ali v hojico, da si lahko manj pozorna nanj na sprehodu, ga privežeš na povodec, in če ne dojiš, je najlažje, da je vse po vrsti kot mi samo moje skromno mišljenje, ker vem, da se tega vsega ni bilo težko držat in si ne bom nikoli očitala, da je zato kaj narobe z mojo malečko (posledice pridejo pa za tabo...tudi pri 40. te lahko začne boleti hrbtenica zato, ker si bil prehitro v pokončni drži, pa alergije in težave z želodcem se tudi ne pokažejo takoj...)
|
|
|
|