Ne, to pa ne! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Lunca1 -> Ne, to pa ne! (30.11.2004 13:40:55)

Menda smo bile mi tri na povodcih, ampak to zato ker težko tri frajlice sredi ceste loviš, da ti ne skačejo pred avte:). Menda se je prav obneslo.

Lp lunca

dory -> Ne, to pa ne! (30.11.2004 14:50:54)

Hehe tudi jaz sem bila na povodcu...ce ne me ni bilo na spregled se isto sekundo :)...pa je bila edina varianta,da sem bila doma :)

ronja5 -> Ne, to pa ne! (30.11.2004 14:55:08)

Ups Frutka, jaz pa kar razmišljam o tem. Imam namreč težave s hrbtenico in se mi zdi to super rešitev, ko bo :duda: začel hodit!

LP! Ronja

kimi -> Ne, to pa ne! (30.11.2004 17:01:54)

zanimivo ampaka kengurujči so delani nekje do 8 meseca naj bi se:duda: notri nosili. Jaz svojega pri 5 nisem mogla notri stlačit kako naj bi ga potem nisila po 6 mesecu:zmeden:. No jaz mislim, da vsak malo pretirava kajne?

Pravijo da je 10 minutk na dan za otroka v hojici dovolj. To samo zato, da si mišice utrdi.

Kako pa mislite da smo mi gor zrasli (malo mlajši) leta 84, 85, so bile hojice popularne pa nobenu prav nič ne manjka. No vsaj meni, fantu in njegovemu bratu ne:zmeden:

Anonimen -> Ne, to pa ne! (30.11.2004 21:19:13)

Jaz pa sploh še nikoli nisem videla nobenega otroka na povodcu, pa bi ga prav rada. Tudi jaz sem takrat, ko je shodil, premišljevala, da bi ga nabavila. Ker imam še psa, bi bilo še malo bolj smešno, ko bi bila potem oba na povodcu, ha, ha. To bi se zgražali. Super!!!!

pravljica -> Ne, to pa ne! (1.12.2004 9:16:30)

se strinjam s splišni...
jaz sem vedno poslušala zdravnico v posvetovalnici...saj zato je tam, da nam predlaga kako in kaj...nikoli pa se ne spuščam na meni tuje področje...konec koncev ima nekaj šole za sabo in verjetno ne govori tja v tri dni...pa še logično je, zakaj vse te stvari niso dobre za naše malčke in če niso nujne za njihov obstanek, ne vem, zakaj bi jih uporabljala...če bi malo razmislile pa bi videle, da pri uporabi le-teh mamice bolj mislijo nase (da je njim lažje) kot pa na otročke
najlažje mu je dat v usta dudo da utihne, ko rabiš mir, ga daš v skokeca ali v hojico, da si lahko manj pozorna nanj na sprehodu, ga privežeš na povodec, in če ne dojiš, je najlažje, da je vse po vrsti kot mi
samo moje skromno mišljenje, ker vem, da se tega vsega ni bilo težko držat in si ne bom nikoli očitala, da je zato kaj narobe z mojo malečko (posledice pridejo pa za tabo...tudi pri 40. te lahko začne boleti hrbtenica zato, ker si bil prehitro v pokončni drži, pa alergije in težave z želodcem se tudi ne pokažejo takoj...)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]