Lunca1 -> Ne, to pa ne! (29.11.2004 16:25:34)
|
Je že res da se pretirava, samo hojico in kengurujčka pa odsvetujejo zdravniki. Sem slišala za punčko ki se ni znala pravilno naučit hodit, ker se je odrivala v stran, pa še skoz je bila na prstih. Kengurujčka pa odsvetuje moj oče (zdravnik - spec. medicine dela), pa pravi da kar pike dobi, če vidi kakšno pred 6. meseci s kengurujčkom. Ne vem, imajo precej ocen delovnih mest, pa opazovanja vplivov stvari na ljudi. Sicer je res da otročka dostikrat mamice držijo pokonci, ampak vedno pa tudi ne. Sama se bom o tem odločala kasneje, ampak hojica bo pa definitivno odpadla. Kar se pa hrane tiče, se pa čisto strinjam s tabo, če smo mi ob pravem kravjem mleku gor zrasli in naše mame niso komplicirale, pri svoji prehrani, ne vem zakaj bi mogle me. Sama nisem bila nikoli dojena, ker sem bila rojena malo prezgodaj in sem bila za to menda prelena. takrat se je šlo pa itak takoj na flašo. Pa sestra je bila dojena tudi samo 1 mesec, potem pa je zmanjkalo mleka. sama se s tem ne obremenjujem, če bom dojila bom, če pa ne bo mleka, bo pač flaša:). Lp lunca
|
|
|
|