Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RECEPT - LIMONINE REZINE doooobre :) 29.11.2004 12:10:19
|
|
|
|
mtd
|
AHOJ, na zadnji strani pecilnega sem našla recept za limonine rezine, so dobre, če če kera probat. sestavine: 6 dag surovega masla 7 dag sladkorja 1 jajce sok in lupina 1 limone 20 dag moke 1/2 zavitka pecilnega praška 1/8 l mleka, jaz sem dodala še: rozine, malo zdrobljene jedilne čokolade. Maslo penasto umešaj, dodaj rumenjak, sladkor, limono in sok limone. Ko je zmešano, dodajaj moko s pecilnim in mleko. Pol dodaj rozine in čokolado (po želji), nazadnje dodaj sneg. Dobro namasti pekač (AJA, TO JE MASA ZA EN MODEL SRNIN HRBET), peci na 180-190 stopinj 40-45 minut. Galzura: ko je pecivo hladno, ga najprej namaži z marmelado, pol pa polij še z mešanico stopljene jedilne čokolade in masla. DOBRO SLADKANJE lp, S&A
|
|
|
|
RECEPT - LIMONINE REZINE doooobre :) 29.11.2004 12:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K. Sedaj mi pa, lepo prosim povej, kako se maslo penasto umeša? Jaz sem enkrat probala, pa se mi jezabilo noter v vilice od mešalca. To je bilo edinič, da sem poskusila, sicer že pred veliko leti. Od takrat naprej vse recepte, kjer se pojavi navodilo "maslo penasto umešaj", preskočim.
|
|
|
|
RECEPT - LIMONINE REZINE doooobre :) 29.11.2004 12:47:58
|
|
|
|
Donja
|
Maslo stopiš
|
|
|
|
RECEPT - LIMONINE REZINE doooobre :) 29.11.2004 15:18:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Splišni - isto! Jaz se sicer potem še nekaj trudim, ampak tisto maslo potem sliši vse kletvice, ki jih poznam:grrr:.
|
|
|
|
RECEPT - LIMONINE REZINE doooobre :) 29.11.2004 16:01:24
|
|
|
|
mtd
|
heja, da preženem dvome8) jaz, ki nisem kuhar niti pek, ki vse delam z levo roko, delam tako, pa mu je že 3x uspelo nardit te zverine (rezine): prva faza: v pisker dam maslo, ga z vilcami malo razbijem, (beri: razpackam), nanj vsipam cuker, jajce, vse od limone in miksam. druga faza: dosipam vso moko in vse mleko, vmešam s kuhlo, pol zmiksam. tretja faza: vsipam rozine, čokolado, sneg, vmešam s kuhlo četrta faza: v pekač z njimi in pečt. pa lp :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?