hypo77 -> RE: Goriška 2008 (30.3.2008 13:47:28)
|
Pozdravljena Goriška Mi mamo Reneja, rodil se je 21.3.08 ob 23:14, težek 3800g in dolg 54 cm. Kako je blo? Prvi popadki so se začeli ponoči, samo en par, potem se je vse skupaj umirilo, spet so se začeli okoli poldneva, najprej na pol ure, 25 min, 20 min, 10min, 4 min in tako smo se odpravili proti Šempetru okoli 4 popoldan. po pregledu so ugotovili, da sem odprta šele 1 prst in so me poslali v sobo kjer sem predihavala popadke, ki so bli na 2 min eni bolj močni drugi malo manj. ob 18:30 mi je odtekla voda in smo šli na ctg, pregled je pokazal, da sem odprta 3 prste in da gremo v porodno. tam se je začelo zares, ležanje in predihavanje popadkov in upanje da se bo čimprej končalo. Glede na to, da je bil 1. porod smo kar hitro končali. Mali Rene je zgubil na teži, potem še malo zlatence da so nam podaljšali bivanje v bolnici, ko smo bli za domov so se pa meni šivi vneli, tako da smo bli 6 dni v bolnici. Zdej se počasi privajamo na življenje v troje... Zdej pa moram it ker me že kliče Se še kej oglasim Držte se
|
|
|
|